Páginas

dimarts, 22 de desembre del 2015

BON NADAL I FINS L'ANY QUE VE

Benvolgudes famílies, ja ha acabat el 1r trimestre. Amb la satisfacció que dóna el treball realitzat ens acomiadem fins l'any que ve. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i que passeu uns Nadals en família plens de Pau i Alegria. Gràcies també per la cistella de Nadal, la compartiré amb la família aquestes festes. Una abraçada!

Vos recorde els deures de Nadal per si hi ha qualsevol dubte. Els teniu impressos al full informatiu que us vaig donar:

1. Fer el TREBALL DELS INVENTS: Cada xiquet/a té un invent assignat i haurà de fer un treball en una cartolina seguint les indicacions que es van explicar a classe: NOM DE L'INVENT, QUI HO VA INVENTAR, ON, QUAN, PER A QUÈ SERVEIX, ETC. Heu de ser creatius i podeu apegar a la cartolina imatges, dibuixos, utilitzar retoladors especials... Quan tornem de Nadal cada alumne/a haurà d'explicar davant la classe el seu invent. 

2. LLEGIR DOS CONTES D'ANDERSEN i COMPLETAR DUES FITXES: Els contes són "La princesa i el pèsol" // "El vestit nou de l'emperador". El llibre de contes ja el tenen a casa i les fitxes les tenen a la carpeta. 

3. Fer les PÀGINES 8-9-10 DEL QUADERN DE CÀLCUL

L'alumnat que encara té dificultats amb les restes portant-ne té unes fitxes EXTRA per a practicar.


FINS PROMPTE

dijous, 17 de desembre del 2015

VISITA A LA RESIDÈNCIA "Sta TERESA JORNET"

El Divendres 18 de desembre a les 11:30 realitzarem un xicotet concert de Nadales a la residència "Sta Teresa Jornet". Els pares/mares que vulguen assistir podeu fer-ho sense cap problema. Ens vegem allí directament. Fins prompte.

divendres, 11 de desembre del 2015

SETMANA FINAL D'EXÀMENS

La setmana que ve, del 14 al 18 de desembre, farem els últims exàmens d'aquesta avaluació. Molts ànims!! Les dates són les següents:

DILLUNS 14 de DESEMBRE:
CASTELLANO_TEMA 5
Contenidos mínimos: La sílaba. El diptongo. Refranes. El sonido R fuerte.

DIMARTS 15 de DESEMBRE:
VALENCIÀ_TEMA 5
Continguts mínims: La síl·laba. El diftong. El dígraf. Partició de paraules.

DIMECRES 16 de DESEMBRE:
C.SOCIALS_TEMA 3
Continguts mínims: L'aigua i els seus estats. El cicle de l'aigua. L'aigua en els paisatges. Com són els rius. Les persones i l'aigua.

DIJOUS 17 de DESEMBRE:
C.NATURALS_TEMA 3
Continguts mínims: La salut: hàbits saludables. L'oci i el descans. Pràctiques saludables i no saludables.

DIVENDRES 18 de DESEMBRE:
MATEMÀTIQUES_TEMA 4
Continguts mínims: Restes portant-ne. Estimació de restes. Problemes de dues operacions.

Vinga, tan sols queda un últim esforç i podrem gaudir merescudament de les vacances de Nadal... Ànims!



SIMULACRE D'INCENDI AL COL·LEGI

Hui han vingut els bombers i hem fet un simulacre d'incendi. Hi havia una màquina de fum i tot! Seguint el protocol establert, ens hem quedat a l'aula i hem obrit finestres, arrimant-nos a l'exterior per tal de respirar millor. El fum entrava per baix la porta, així que hem col·locat les jaquetes i hem esperat les instruccions dels bombers. Passats uns 10 minuts un bomber ha vingut a rescatar-nos i ens hem dirigit al nostre punt d'encontre. Ha estat una gran experiència!





dijous, 10 de desembre del 2015

NADAL A TOT EL MÓN: ITÀLIA

Per a aquestes festes l'escola va a treballar el Nadal a distints països del món. A la nostra classe li ha tocat ITÀLIA. A partir de hui podeu portar a classe informació, objectes, retalls de revistes, fotos d'internet, monuments històrics nevats, dibuixos, bandera del país, menjars típics o qualsevol cosa que trobeu referent a Itàlia. Amb tot el material que arrepleguem farem un projecte. BUON NATALE !


dimecres, 9 de desembre del 2015

EL CICLE DE L'AIGUA

Hui en classe de C. Socials hem treballat aquest vídeo sobre EL CICLE DE L'AIGUA. Vos pose l'enllaç per vore-lo a casa més vegades. Després podeu entrar en la següent pàgina web per seguir aprenent més sobre l'aigua a la Terra.

http://www.edu365.cat/primaria/muds/natural/aigua/imatges/cicle_aigua.swf


dimecres, 2 de desembre del 2015

ENTREVISTA PERSONAL 1ªAVALUACIÓ


M'agradaria tindre una reunió personal amb cada família per parlar dels resultats de la 1ª Avaluació. Empleneu el següent formulari per triar la data. Hi ha 25 dates amb horaris diferents per poder triar. 
Primer poseu EL NOM DE L'ALUMNE/A i després podeu triar el DIA i HORA de l'entrevista. Després has de fer click en GUARDAR
Quan més prompte tries, més dates disponibles hi haurà. Si funciona bé, aquesta ferramenta és una meravella. Sinó, no passa res :), però hem de intentar-ho! Fins prompte!

FEU CLICK EN EL LINK DE BAIX I APAREIXERÀ EL FORMULARI. PER FAVOR, SI ALGÚ POT PENJAR L'ENLLAÇ AL GRUP DE WhatsApp DE LA CLASSE ANIRIA TOT MÉS RÀPID. MOLTES GRÀCIES!