Páginas

dimecres, 23 de març del 2016

VÍDEO ACTIVITATS PASQUA

Us deixe l'enllaç del VÍDEO DE LES ACTIVITATS DE PASQUA 2016. Fins prompte! Bones pasqües.

dimarts, 15 de març del 2016

ENS VEGEM DESPRÉS DE FALLES

Després d'un final d'avaluació amb molta feina, molts exàmens i molt per estudiar... ha aplegat el moment de disfrutar d'aquestes festes merescudament. Aquestes falles NO hi ha deures. Us recorde que la REUNIÓ DE LA SEGONA AVALUACIÓ serà només tornar de Falles, el dia 21 de març a les 16:30 en la nostra classe. Fins prompte!

Una salutació i a portar-se bé.



http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-que-estem-en-falles-10.png

dimarts, 8 de març del 2016

FRACCIONS I DECIMALS

Us deixe un enllaç interessant per tal de practicar a casa el que estem aprenent en MATEMÀTIQUES. Feu click al dibuix:


dijous, 3 de març del 2016

EXAMEN D'ANGLÉS

El DIJOUS 10 de MARÇ, a banda de l'examen de C.NATURALS, tindrem EXAMEN D'ANGLÉS del TEMA 4. Els continguts mínims del tema estan a la contraportada del Class Book. 
Sentim que l'alumnat tinga dos exàmens en un dia, però estem a finals d'avaluació i aquestes coses solen passar... ÀNIMS I A ESTUDIAR!

dimecres, 2 de març del 2016

ÚLTIMS EXÀMENS DE L'AVALUACIÓ

La SEGONA AVALUACIÓ ja està a punt de finalitzar. Us comunique les dates dels últims exàmens, que seran la setmana abans de falles:

-DILLUNS 7 de MARÇ: MATEMÀTIQUES_Temes 7 i 8: La divisió i Pràctica de la divisió.

-DIMARTS 8 de MARÇ: CASTELLÀ_Temes 9 i 10: Aumentativos, El número de los sustantivos, Signos de interrogación y exclamación, Familias de palabras, El artículo, Palabras con MP y MB.

-DIMECRES 9 de MARÇ: VALENCIÀ_Temes 9 i 10: El nombre dels substantius, Paraules amb H, L'article i L'apòstrof.

-DIJOUS 10 de MARÇ: C. NATURALESA_Tema 6: Elements d'un ecosistema, Els ecosistemes terrestres i aquàtics, L'extinció dels éssers vius.

-DIVENDRES 11 de MARÇ: C. SOCIALS_Tema 6: Els treballs i les empreses, L'organització d'una empresa, Les empreses de distribució i comerç. 

Tenint en compte els continguts, per tal de reduir el número d'exàmens, alguns són de dos temes. 
Queda un últim esforç abans de falles i després podrem disfrutar de la música, la pòlvora i el caloret amb l'alegria del treball realitzat. Molts ànims! Una salutació.