Páginas

divendres, 29 d’abril del 2016

VÍDEO DEL DIA DE LA MARE

SETMANA D'EXÀMENS

La pròxima setmana tindrem 3 exàmens:

-DILLUNS 2 de MAIG: MATEMÀTIQUES_Tema 11: Longitud. L'escala de longitud. Passar d'una longitud a una altra. Problemes de longitud.

-DIMARTS 3 de MAIG: C.NATURALS_Tema 7: La matèria i els materials. La matèria. Canvis de matèria. Materials naturals. Materials artificials. 

-DIMECRES 4 de MAIG: C.SOCIALS_Tema 7: Com s'estudia el passat. La mesura del temps. Com coneixem el passat. Les etapes de la història.

Una salutació.

dilluns, 25 d’abril del 2016

CONCERT BRASS, BRASS, BRASS

La mestra de música DORA ha preparat una eixida per a gaudir d'un concert de METALLS del grup BRASS, BRASS, BRASS al GRAN TEATRE D'ALZIRA. L'eixida està prevista per al DIMECRES 10 de MAIG de 10:00 a 12:30 i té un cost de 4 euros. He repartit hui una autorització especial, ja que el concert va a ser gravat per a un CD/DVD comercial del grup i necessitem el vostre consentiment.
Podeu portar l'autorització signada i els 4 euros durant aquesta setmana.
Una salutació!

dilluns, 18 d’abril del 2016

SETMANA CULTURAL 22 D'ABRIL: TALLERS I FIRA DEL LLIBRE

Continuant amb la Setmana Cultural, el divendres 22 d'abril es realitzaran distintes ACTIVITATS al pati:

1. TALLER PUNT DE LLIBRE.
2. TALLER DE TITELLES.
3. TALLER DE CARETES.
4. FIRETA DEL LLIBRE.

Per a la fireta del llibre, cada xiquet/a haurà de portar un màxim de DOS llibres fins el dimarts 19 d'abril. El tutor donarà tickets en funció dels llibres que haja portat cada xiquet/a. Els tickets es faran servir a la fireta, on cada xiquet podrà adquirir distints llibres segons el nivell que estiguen cursant.

US RECORDE QUE ELS LLIBRES QUE PORTEU PER A LA FIRETA NO ES TORNARAN


divendres, 15 d’abril del 2016

EXAMEN DE MATE DILLUNS 18 D'ABRIL: OPERACIONS AMB DECIMALS

El proper DILLUNS 18 d'ABRIL realitzarem un examen de MATEMÀTIQUES, corresponent al TEMA 10: Operacions amb decimals. L'examen serà molt senzill: dues sumes, dues restes i dues multiplicacions amb decimals. També hi haurà resolució de problemes.
Ja ho sabeu, aquest cap de setmana a fer operacions amb decimals!!



Al finalitzar l'examen, anirem a gaudir de l'actuació de DANI MIQUEL, un cantautor que ens amenitzarà el matí al pati del col·legi, amb rondalles i cançons al voltant de la figura d'ENRIC VALOR, escriptor valencià, lingüista i narrador, que va fer de la Rondalla el seu més valuós tresor...



dijous, 14 d’abril del 2016

AUDICIÓ DE PERCUSSIÓ

Demà DIVENDRES 15 d'ABRIL, de 9:30 a 10:30h, l'alumnat de 3r i 4t de primària realitzarà una eixida a la SOCIETAT MUSICAL d'ALZIRA per escoltar una audició musical. L'activitat és una eixida local prevista a la PGA del centre.
Una salutació!

divendres, 8 d’abril del 2016

DILLUNS 11 D'ABRIL EXAMEN DE MATE

El proper dilluns 11 d'abril tindrem l'examen del TEMA 9 de MATEMÀTIQUES: Fraccions i decimals.
Els continguts mínims són: Fraccions (lectura i escriptura), Comparació de fraccions, Unitats decimals, Números decimals.

Una salutació.

https://mrfinlaysclass.files.wordpress.com/2012/01/maths.jpg