Páginas

dimecres, 26 d’octubre del 2016

ANGLÈS: CONCURS DE CARABASSES PER A HALLOWEEN

Les mestres d'anglès han preparat un concurs de carabasses per a Halloween. El proper DIVENDRES 28 D'OCTUBRE, l'alumnat que vulga, voluntàriament, a les 9:00 del matí pot portar carabasses decorades a l'escola. Podeu treballar individualment, per parelles, grups de tres o quatre persones. En cas de ser quatre heu de presentar dues carabasses.
La carabassa guanyadora serà la més original, creativa i terrorífica. Es poden utilitzar tot tipus d'elements decoratius.  Els guanyadors tindran un premi molt especial.

Molta sort!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjReA1-rX7QT-gbo_-Sb0H28POBx5RdHHlbAsWFv8RHuPjF3HPEt27gXccYrQBbF3c6KzxDKuNM-ARMZLesygbSEhg4fCwqd2IPPCpW1SFyBjGefobQwvDgcHtFbZiu4wncbfL4w-3a5GY/s1600/DSC04088.JPG

dimarts, 25 d’octubre del 2016

PRÒXIMS EXÀMENS

-DIVENDRES 28 D'OCTUBRE:
 CASTELLANO_TEMA 2
Palabras polisémicas. La oración: sujeto y predicado. La tilde en las palabras agudas. Los textos literarios. 

-DIMECRES 2 DE NOVEMBRE: 
VALENCIÀ_TEMA 2
Vocabulari de la cuina. Els sinònims. El grup nominal. L'ús de X, TX i IG. Textos narratius:espai i temps.

- DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE:
 MATE_TEMA 3:
Propietats de la multiplicació. Estimació de productes. Potències. Sumar i restar centenes a números de 3 i 4 xifres.

A estudiar!




dijous, 20 d’octubre del 2016

VIGILEU ELS CABETS DELS VOSTRES FILLETS

Bon dia. Aquesta setmana s'han detectat polls a la classe. Observeu els caps dels vostres fills i filles per si vos ha tocat el premi gros... jeje Jo estic tranquil que a mi ja fa anys que no venen (no sé per què, la veritat...) però vigileu els cabets i comenceu tractament si és necessari.

Una salutació.

dilluns, 17 d’octubre del 2016

TEST DE VELOCITAT LECTORA

Per a anar practicant la lectura, vos recomane aquest TEST de velocitat lectora en Llengua castellana. Recordeu que el número de paraules a tenir en compte en 4t de primària  és 100 paraules per minut. Si el resultat és més de 100 molt bé. Menys de 100 no seria recomanable per a l'edat dels vostres fills i filles. Feu CLICK en la prova. Una salutació.


PROVA DE VELOCITAT LECTORA


dimarts, 11 d’octubre del 2016

VIATGE A GRANADA

Bona vesprada! 
Vos recorde que encara esteu a temps d'apuntar als vostres fills/es al viatge de fi de curs a GRANADA. Feu el favor d'apuntar-se!! Aquest és un missatge per a les mares més patidores d'Alzira: NO PATIU DE RES. Ja sé que costa molt deixar als nostres fills a càrrec d'altres persones, que ens costa desprendre'ns d'ells... és normal. Jo també sóc pare i ho entenc.
No obstant, he de dir al meu favor que els vostres fills i filles estaran ben atesos, serà un viatge irrepetible que mai oblidaran i anem a viure una gran experiència junts. 

Una salutació!


DATES D'EXÀMENS

-DIJOUS 13 D'OCTUBRE:
 CASTELLANO_TEMA 1
Sinónimos y antónimos. La comunicación y las lenguas. Palabras agudas, llanas y esdrújulas.

-DILLUNS 17 D'OCTUBRE: 
MATEMÀTIQUES_TEMA 2
Propietat conmutativa i associativa de la suma. Sumes i restes combinades. Estimació de sumes i restes. Sumar desenes i centenes. Problemes.

- DIVENDRES 21 D'OCTUBRE:
 NATURALS_TEMA 1
Morfologia externa del cos humà. Creixem i canviem. La infantesa

-DILLUNS 24 D'OCTUBRE:
 SOCIALS_TEMA 1
La Terra i el Sistema Solar. Com es representa la Terra. El planisferi. L'escorça terrestre i les roques. Roques i minerals. El relleu d'Espanya. 

Ànims i a estudiar que és el que toca.

dijous, 6 d’octubre del 2016

EXAMEN DE VALENCIÀ TEMA 1

Demà DIVENDRES 7 D'OCTUBRE  tindrem examen de VALENCIÀ del Tema 1. Els xiquets ja ho sabien des de principis de setmana però no m'he recordat de ficar-ho al blog fins ara. 
Els continguts mínims són els següents: Les llengües d'Espanya.  Sons i grafies: el dígraf. Vocabulari de la casa. Ús del diccionari. 

Una salutació.