Páginas

dimarts, 21 de març del 2017

dilluns, 20 de març del 2017

ENTREGA DE NOTES

El proper DIJOUS 23 DE MARÇ A LES 16:30 tindrem la reunió de la 2ª Avaluació i l'entrega dels butlletins de notes. Parlarem del rendiment escolar de la classe, analitzarem les activitats que hem fet al segon trimestre i informarem de les activitats previstes per a la tercera avaluació. 
D'altra banda, respecte al fons econòmic de la classe he de dir que estem a zero total, en números rojos... En tercer de primària s'entregaren 10 euros per alumne, que ja han volat. És per això que heu de PORTAR A LA REUNIÓ 10 EUROS per  al fons econòmic de la classe. Si alguna persona té algun dubte pot passar per la classe a parlar amb mi. Si no teniu possibilitat d'assistir a la reunió podeu entregar els 10 euros als vostres fills durant aquesta setmana. 

Per favor, que alguna persona copie la informació al grup de wassap per a que hi haja màxima difusió. Moltes gràcies!!

Una salutació.

dilluns, 13 de març del 2017

REUNIÓ PERSONAL 2ª AVALUACIÓ

M'agradaria tindre una REUNIÓ PERSONAL amb cada família per parlar dels resultats de la 2ª Avaluació. Empleneu el següent formulari per triar la data. Hi ha 25 dates amb horaris diferents per poder triar. 
RECORDEU: Primer poseu EL NOM DE L'ALUMNE/A i després podeu triar el DIA i HORA de l'entrevista. Després has de fer click en GUARDAR
Com sempre, quan més prompte tries, més dates disponibles hi haurà. Els últims hauran d'adaptar-se al que quede disponible...

FEU CLICK EN EL LINK DE BAIX I APAREIXERÀ EL FORMULARI. PER FAVOR, SI ALGÚ POT PENJAR L'ENLLAÇ AL GRUP DE WhatsApp DE LA CLASSE ANIRIA TOT MÉS RÀPID. MOLTES GRÀCIES!


http://doodle.com/poll/89423p6cfgen6ix5


dimecres, 8 de març del 2017

XERRADA SOBRE BULLYING I VIOLÈNCIA A L'ESCOLA

Hem rebut la visita de DAVID DEL OLMO, delegat de participació ciutadana del CENTRE NACIONAL DE POLICIA, que ens ha fet una xerrada sobre BULLYING i VIOLÈNCIA A L'ESCOLA. Ha estat molt educatiu i interessant. Esperem que tots pugam seguir els seus consells.







dilluns, 6 de març del 2017

VISITA DEL CONTACONTES PEPE MAESTRO

Hui hem tingut el plaer d'escoltar un contacontes de veritat, amb la visita de Pepe Maestro al nostre col·legi. La llàstima és que tan sols ens ha tocat mitja hora perquè havia d'actuar per a totes les classes, però ha estat espectacular. 
Històries, anècdotes, contes... un món de fantasia i il·lusió que ha agradat a xiquets i majors, a mi el primer!! 

 https://cuentacuarenta.files.wordpress.com/2012/02/pepemaestro.jpg
 



ACTIVITAT PER AL DIA DE LA DONA

Per al 8 DE MARÇ, DIA DE LA DONA, farem un mural a l'escola amb algunes de les dones més admirables de la història. És per això que demà dimarts 7 de març els alumnes han de portar imatges  en paper o fotografies de dones a les que admiren. Poden ser dones famoses de diferents camps (medicina, educació, política, ciència...) o també dones que coneguen personalment. Poden portar diferents fotografies i en classe les treballarem. 

Salutacions.

divendres, 3 de març del 2017

NOU DISSENY DEL BLOG

Aquesta setmana gaudirem al Blog del disseny de Javi Muñoz. Enhorabona!

ÚLTIMS EXÀMENS DE LA 2ª AVALUACIÓ

DILLUNS 6 DE MARÇ: 
Matemàtiques Tema 9

DIMECRES 8 DE MARÇ:
C.Naturals Tema 6

DIJOUS 9 DE MARÇ: 
Castellà Temes 8 i 9 

DIVENDRES 10 DE MARÇ: 
Valencià Temes 8 i 9

DIMARTS 14 DE MARÇ:
C.Socials Tema 6

dimecres, 1 de març del 2017