Páginas

dimecres, 26 d’abril del 2017

ENTREVISTA: CONCURS 100 ANYS ROALD DAHL

Benvolgudes famílies, com ja sabreu, hem guanyat el concurs del vídeo de Roald Dahl!!! Estem molt contents i agraïts per aquest premi a un treball que hem fet amb dedicació i molta il·lusió. Ja vos informarem quan pengen el vídeo a la web de Santillana per a que pugau vore-lo tranquil·lament a casa.

El proper DIJOUS 4 DE ABRIL a les 12:45 ens faran una entrevista en ONDA CERO LA RIBERA i entrarem en directe al programa, explicant com hem fet el vídeo, etc. Ja vos faré arribar l'autorització necessària. Qui puga sintonitzar Onda Cero a eixes hores ens podrà sentir en directe. A les 12:00 anirem a la radio, ens ensenyaran la radio i com treballen, etc. i a les 12:45 l'entrevista, sempre i quant no hi haja notícies d'última hora més importants. En eixe cas, tornaríem un altre dia. 

Una abraçada i a continuar així.

dimarts, 25 d’abril del 2017

AUDICIÓ AL GRAN TEATRE

DIMECRES 26 D'ABRIL DE 9:30 A 10:30h l'alumnat de 4t assistirà a una audició dels instruments de vent de la "Societat Musical d'Alzira". És una activitat organitzada per Dora que està inclosa a la nostra programació. He repartit les autoritzacions, que hauran de portar els xiquets signades demà precís. No s'oblideu!! 
Salutacions.

NOU FONS DEL BLOG

Després de les festes pasqüeres gaudirem del disseny del blog de Carles Aparisi. Enhorabona!!

dilluns, 10 d’abril del 2017

ESTRENA DEL VIDEO DEL CONCURS DE ROALD DAHL

Demà DIMARTS 11 D'ABRIL A LES 16:30 els pares i mares que vulgau podeu pujar a la classe per vore el vídeo de concurs de Roald Dahl. Hui ja hem fet la pre-estrena a les mares que han vingut a  llegir i hem disfrutat molt. Fins prompte!

SETMANA CULTURAL DE ROALD DAHL

Aquesta setmana es realitzaran les següents activitats al col·legi dins de la setmana cultural:

DILLUNS 10 D'ABRIL:

- A les 11:00h_ Lectura entre cursos de la biografia de Roald Dahl.
- A les 15:00h_ Lectura a la nostra classe per part d'alguns pares: "Cuentos en verso para niños perversos". RECORDEU: Els pares que s'apuntaren per a llegir entraran al col·legi per la porta de secretaria. 

DIMARTS 11 D'ABRIL:

- Al llarg del matí: Animació lectora per part de Santillana i tallers sobre el pintor Pablo Picasso, del qual es commemoren els 80 anys del "Guernica".
- Per la vesprada: Visionat dels vídeos participants al concurs LOQUELEO a l'aula de música.

DIMECRES 12 D'ABRIL:

- Al llarg del matí: Continuació de lectura entre cursos de la biografia de Roald Dahl i activitats a classe.
- Per la vesprada: Visionat dels vídeos participants al concurs LOQUELEO a l'aula de música.


dijous, 6 d’abril del 2017

TALLER DE CONVIVÈNCIA FAMILIAR I IGUALTAT

Hui han vingut des de l'Ajuntament d'Alzira a realitzar un taller sobre Convivència i Igualtat a les tasques familiars. Hem après que les tasques de la casa s'han de repartir entre els membres de la família i que no podem deixar-ho tot en mans de les mares, sense pegar ni brot...Així que aprofiteu que els vostres fills i filles voldran posar en pràctica el que hem escoltat a classe!!!











NOU DISSENY DEL BLOG

Aquesta setmana gaudirem del disseny d'Andreu Albert al nostre BLOG. Enhorabona!

EXAMEN DE MATEMÀTIQUES TEMES 10 -11

El proper DILLUNS 10 D'ABRIL tindrem l'examen de Matemàtiques dels temes 10-11: LONGITUD, CAPACITAT I MASSA. L'alumnat haurà de saber les unitats de mesura, posar-les ordenadament a l'escala que hem utilitzat a classe, passar d'una unitat a una altra i realitzar operacions i problemes. 

Una salutació.

dimecres, 5 d’abril del 2017

CONCURS D'OUS DE PASQUA "EASTER EGGS"

Des de l'àrea d'anglès s'ha llançat el concurs d'ous de pasqua del CEIP Garcia Lorca. Es tracta de decorar ous de la manera més original i creativa possible. Podeu participar individualment, per parelles, grups... i decorar tants ous com vulgau per portar-los al col·le. Els pares podeu ajudar, però sols "ajudar" eh?
Ací us deixe un vídeo de mostra, de quan Sandra estava al CEIP San Francesc de Borja de Gandia.  

S'APLAÇA L'EXCURSIÓ A LA BIBLIOTECA

Bon dia! L'excursió a la biblioteca prevista per a hui queda aplaçada per a un altre dia. Quan es sàpiga la nova data informarem a les famílies. Moltes gràcies!

Per cert, el viatge a Roma una meravella en tots els sentits!!! (tant en sentit cultural, gastronòmic, espiritual...) TOTALMENT RECOMANABLE!!! Tot ha eixit estupendament. :)