Páginas

divendres, 22 de desembre del 2017

EQUIP GUANYADOR DEL 1r TRIMESTRE

Després de la gran final de hui, ja tenim a l'equip guanyador del primer trimestre! L'equip de MARTINA, MIREIA, PABLO SERRANO I ADRIAN.
Enhorabona ÀGUILA ROJA!

dijous, 21 de desembre del 2017

BON NADAL

Benvolgudes famílies, ja ha acabat el 1r trimestre. Amb la satisfacció que dóna el treball realitzat ens acomiadem fins l'any que ve. Voldria desitjar-vos a tots unes Bones Festes i agrair el detall de la cistella de nadal, la compartiré amb la família aquestes festes...jejj Gràcies a tots.

Hui ha estat un gran dia i hem començat ja a gaudir de l'alegria del Nadal compartint-la amb els nostres iaios i iaies. Ha sigut un dia inoblidable! ENHORABONA!! Ja he penjat el vídeo al blog.

Per cert, coses que se m'ha oblidat a la reunió: Vos recorde que ja podeu guardar els llibres de la 1ª avaluació per a poder seguir participant en el Banc de Llibres el proper curs.  A partir de gener heu de portar els llibres corresponents a la 2ª avaluació en totes les assignatures

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i que passeu uns Nadals en família plens de Pau i Alegria. 

Una abraçada!


VÍDEO PER ALS IAIOS

dimecres, 20 de desembre del 2017

PROGRAMA 21 DE DESEMBRE: DIA DELS IAIOS

9:30h ENTRADA DELS IAIOS PER LA PORTA D'INFANTIL


10:00h ACTE DE BENVINGUDA AL PATI



10:30h ESMORZAR XOCOLATE A CLASSE I FOTOS AMB ELS IAIOS



11:00h TALLERS A CLASSE AMB ELS IAIOS


Si algun iaio o iaia vol portar alguna coca per a mullar amb el xocolate, perfecte, serà benvinguda (tant la iaia com la coca) jeje...


Una abraçada i fins demà!

dimecres, 13 de desembre del 2017

DIA DELS IAIOS

He repartit un full per a que apunteu quants iaios i iaies poden vindre per família. En els casos particulars en que els iaios estiguen en un altre país, pot vindre algun altre familiar o persona especial. Si teniu qualsevol dubte parleu amb mi. 

Salutacions.

REUNIÓ ENTREGA DE NOTES

La reunió d'entrega de notes de la 1ª avaluació serà el DIJOUS 21 DE DESEMBRE A LES 16:30 A LA NOSTRA CLASSE. En cas de no poder assistir, serà necessari que delegueu en un altre pare/mare per a que signe el vostre full i arreplegue les notes, ja que no podem entregar les notes als alumnes directament.

Salutacions.

http://agora.xtec.cat/ceiplescodinetes/wp-content/uploads/usu1661/2017/11/avaluacio.jpg

dilluns, 11 de desembre del 2017

21 DE DESEMBRE: DIA DELS IAIOS

El DIJOUS 21 DE DESEMBRE a les 9:30 celebrarem a l'escola el dia dels iaios. Serà un dia especial en el que realitzarem moltes activitats. Ja aniré informant-vos a poc a poc de tot. Per ara, heu de portar a l'escola fotos dels vostres fill/es amb els iaios per a decorar la classe. Les fotos les tornarem quan acabe l'activitat. També heu de preguntar a casa quants iaios podrien vindre el dia 21 desembre a les 9:30 a l'escola per a participar en aquest dia. Més avant repartiré un paper on podreu apuntar el número de iaios que poden assistir. Per ara poden vindre tots els iaios que vulguen. Més avant, en el cas de que siga un número molt molt elevat, ja vorem si limitem a dos iaios per xiquet (hem de tindre en compte que som 24 alumnes i 4 iaios per alumne... no podriem clavar en classe a 100 persones, jeje)

En resum, per ara:
1. Portar fotos dels iaios amb els vostres fills per decorar la classe.
2. Anar preguntant quants iaios podrien assistir el dia 21 de desembre a les 9:30 a l'escola.

Moltes gràcies!

Recordeu que aquesta activitat és tan sols per als iaios i iaies, no poden assistir pares... :)
Ooooh...

dilluns, 4 de desembre del 2017

ÚLTIMS EXÀMENS DE LA 1ªAVALUACIÓ

DILLUNS 11 DESEMBRE: EXAMEN FINAL CASTELLÀ TEMES 1 al 5
És un examen general en el que hauran de repassar els conceptes treballats durant el primer trimestre, sobretot en VOCABULARI, GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA. Consulteu el mapa de continguts que hi ha al principi del llibre.

DIMARTS 12 DESEMBRE: EXAMEN FINAL VALENCIÀ TEMES 1 al 5
És un examen general en el que hauran de repassar els conceptes treballats durant el primer trimestre, sobretot en VOCABULARI, GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA. Consulteu el mapa de continguts que hi ha al principi del llibre.

DIMECRES 13 DESEMBRE: EXAMEN TAULES DE MULTIPLICAR_1 al 5
Les preguntaré seguides i saltejades, de manera ORAL.


DIJOUS 14 DESEMBRE: EXAMEN C.NATURALS TEMA 3
La salut: hàbits saludables_L'oci i el descans_Pràctiques saludables i no saludables_La piràmide alimentària (són apunts de classe i no està al llibre)


DIVENDRES 15 DESEMBRE: EXAMEN C.SOCIALS TEMA 3
L'aigua i els seus estats_El cicle de l'aigua_L'aigua en els paisatges_Como són els rius_Les persones i l'aigua


DILLUNS 18 DESEMBRE: EXAMEN TAULES DE MULTIPLICAR_6 al 10
Les preguntaré seguides i saltejades, de manera ORAL.

DIMARTS 19 DESEMBRE: EXAMEN EXPOSICIÓ ORAL CASTELLÀ SOBRE ELS INVENTS
Hem sortejat 23 invents. Has de preguntar al teu fill/a quin li ha tocat i preparar una exposició oral en castellà de 3 a 5 minuts de duració. No poden llegir, però poden tindre material de suport, com targetes amb paraules clau, l'estructura de la presentació, imatges, dibuixos, poden portar un pen amb la presentació, anar penjant en la pissarra cartellets a mesura que parlen, com vulgau...



DIMECRES 20 DESEMBRE: EXAMEN EXPOSICIÓ ORAL VALENCIÀ SOBRE ELS ANIMALS

Hem sortejat 23 animals. Has de preguntar al teu fill/a quin li ha tocat i preparar una exposició oral en valencià de 3 a 5 minuts de duració. No poden llegir, però poden tindre material de suport, com targetes amb paraules clau o l'estructura de la presentació, imatges, dibuixos, poden portar un pen amb la presentació, anar penjant en la pissarra cartellets a mesura que parlen, com vulgau...


Amb això ja haurem acabat el primer trimestre!! Molts ànims i a estudiar, que anem bé de temps.




divendres, 1 de desembre del 2017

ERROR A L'HORARI DE LES REUNIONS

Disculpeu, però en la plantilla dels horaris de les reunions hi ha una errada. Tots els que heu agafat de 12:00 a 12:30 qualsevol dia de matí és impossible. Els dos horaris disponibles de matí són de 12:30 a 13:00 la primera reunió o de 13:00 a 13:30 la segona. Disculpeu que ha sigut una errada meua, ja que a les 12:00 sempre tenim classe. Espere que no hi haja cap problema i els que heu agafat a les 12:00 ens pugam veure a les 12:30 el mateix dia que heu agafat. Podeu tornar a apuntar-se? Sinó no passa res que jo ja vos tinc apuntats. 

Gràcies.