Páginas

dimarts, 30 de gener del 2018

REUNIÓ DISFRESSA CARNESTOLTES

Demà DIMECRES 31 DE GENER A LES 16:30 tindrem una reunió ràpida a la classe per a decidir la disfressa de carnestoltes. Hem d'anar d'emoticono de whatsapp, però hem de decidir com anem, com ho fem, materials, etc. Demà ho parlem.

Fins prompte!

dimecres, 24 de gener del 2018

VISITA DE LA VETERINÀRIA MARTA

CARRERA SOLIDÀRIA SAVE THE CHILDREN

Recordeu que el DIVENDRES 25 DE GENER realitzarem la carrera solidària a la nostra escola col·laborant amb l'associació SAVE THE CHILDREN. Hui he recordat als xiquets que poden buscar distints "patrocinadors" en els iaios, tios, cosins, amics... que poden aportar xicotetes quantitats que segur que faran paper. Tota pedra fa paret! Els donatius aniran destinats al subministrament d'aliments, aigua i medicaments a la població més necessitada de Sudan del Sur.

Salutacions. 


divendres, 19 de gener del 2018

PRÒXIMS EXÀMENS

DIMECRES 24 GENER: 
EXAMEN DE C. NATURALS TEMA 4
Els 5 regnes dels èssers vius_Animals vertebrats i invertebrats_Les funcions dels animals_La ramaderia_Els beneficis dels animals

DIVENDRES 26 GENER:
 EXAMEN C. SOCIALS TEMA 4
Les formes de relleu_Els paisatges naturals i transformats_Les persones i els paisatges_La conservació dels paisatges


divendres, 12 de gener del 2018

DILLUNS 15 GENER: EXAMEN DE "EL PRINCIPITO"

El proper DILLUNS 15 DE GENER farem una prova a classe del llibre de lectura "El principito". Serà una prova escrita per a comprovar si s'han llegit el llibre i vore quins aspectes destacarien personalment.

dijous, 11 de gener del 2018

FOTOS DELS IAIOS I IAIES

Hui he tornat als alumnes les fotos dels iaios i iaies. Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Les tenen guardades dins l'agenda.

Una salutació