Páginas

dijous, 20 de desembre del 2018

JOCS CÀLCUL MENTAL

Si teniu ordinador a casa, podeu practicar en Nadal fent click en aquest enllaç de Bromera el CÀLCUL MENTAL RÀPID. Son activitats que hem fet a classe i milloren el nivell de l'alumnat.

http://vella.bromera.com/detall-activitatsdigitals/items/Capicua-4v-ADPF.html

dilluns, 10 de desembre del 2018

INFORMACIONS I ÚLTIMS EXÀMENS

Després d'haver tornat a classe, vos informe de les activitats i exàmens que queden per fer abans de les vacances de Nadal:

- La reunió de la primera avaluació serà el DIVENDRES 21 DE DESEMBRE A LES 14:00h. Tractarem d'analitzar els resultats de la primera avaluació i repartirem les notes. Recordeu que el butlletí de notes s'ha de repartir a una persona adulta. Si alguna persona no pot assistir a la reunió que es pose en contacte amb mi personalment. 

- Respecte als exàmens:

- MATEMÀTIQUES: Queda per fer l'examen del TEMA 13, que el realitzarem el proper DIJOUS 13 de Desembre. No hi haurà problemes, tan sols estudiar: El Perímetre, Polígons regulars, Classificació de triangles, Classificació de quadrilàters i paral·lelograms, Àrea d'una figura amb un quadrat unitat, Àrea del quadrat i del rectangle.

- VALENCIÀ: Ja s'han donat tots els continguts del primer trimestre. No cal portar llibres fins després de Nadal, que portaran el llibre de 2n trimestre. 

- CASTELLÀ: Queda per donar el TEMA 5 i fer l'examen final d'avaluació dels temes 1 al 5, que el realitzarem el proper DIVENDRES 14 de DESEMBRE. 

- C. SOCIALS: Queda el TEMA 3 per explicar. Anirem treballant-lo aquesta setmana i farem l'examen el proper DIMARTS 18 DE Desembre. Que porten el llibre de socials TOTS ELS DIES i aprofitarem les sessions de Valencià. 

- C. NATURALS: Queda el TEMA 3 per explicar, però és molt senzill. No farem examen. 


AMIC INVISIBLE 


A banda d'això farem una activitat anomenada AMIC INVISIBLE en la que fomentarem la lectura entre l'alumnat de la nostra classe. L'activitat anirà de la següent manera:

1. Hem sortejat un amic invisible per a cada persona. Pregunta al teu fill/a qui li ha tocat. Si no ho recorda, pots passar-te per classe que ho tinc apuntat.

2. Compra un conte de màxim 10 euros a eixa persona. Ha de ser adequat a la seua edat, al voltant de 100 pàgines, no importa si en castellà o valencià. Que siga una conte, amb una història, un principi, un final... No valen llibres informatius. 

3. Escriu una dedicatòria en la contraportada, o en el primer full: Per a nosequi, del teu amic invisible fulanito de tal... espere que t'agrade, Bon Nadal, etcc

4. Porta el llibre embolicat en paper de regal a classe ABANS DEL 20 DE DESEMBRE en una noteta on pose per a qui és. 

5. Farem una festeta de l'amic invisible l'últim dia de classe, on repartirem els regals.

6. El teu filla/a haurà de llegir-se en Nadal el conte que li hagen regalat i parlar sobre el conte el primer dia de classe a la tornada de festes. Serà una nota més d'expressió oral. No han de contar el final, sinó fer una xicoteta crítica literària. 

7. Una vegada hagen fet tots l'expressió oral, sortejarem els contes entre els companys de classe, per a que pugam llegir més i més contes. Anirem repetint l'activitat més vegades.

Aquesta serà una bona manera de llegir llibres nous i motivadors, adaptats a l'edat de l'alumnat, durant el segon i tercer trimestre. Al finalitzar el curs, si tot ha anat bé, es tornarà cada conte al seu primer propietari. Esperem que la cosa vaja bé!