Páginas

dilluns, 25 de març del 2019

REUNIÓ ENTREGA DE NOTES 2ª AVALUACIÓ

La reunió de la 2ª avaluació serà el DIMECRES 3 D'ABRIL A LES 16:00h A LA NOSTRA CLASSE. Si alguna persona no pot assistir per motius de treball, etc podeu passar per la classe en un altre moment o contactar amb mi qualsevol dia després de la reunió per a recollir les notes personalment. Recordem que segons la normativa vigent, l'encarregat/a de recollir les notes ha de ser una persona adulta. 

Moltes gràcies!

Resultado de imagen de reunio avaluacio

divendres, 22 de març del 2019

ÚLTIMS EXÀMENS DE L'AVALUACIÓ

DILLUNS 25 DE MARÇ:
C.NATURALS TEMA 6: LES RELACIONS ENTRE ELS ÉSSERS VIUS.
Serà un examen senzill en el que posaré distintes parelles d'animals  i tan sols hauran de dir quin tipus de relació tenen entre ells i explicar per què. Per exemple:
1. Un mosquit i una persona: PARASITISME, perquè el mosquit obté benefici de la sang i a banda li causa un dany o perjudici a la persona, que tindrà una picadura durant uns dies i li pot transmetre enfermetats.

2. Dos zebres: COOPERACIÓ, perquè s'organitzen en manada per a col·laborar entre si i beneficiar-se. Si estan en manada tenen menys perill de ser caçades que si estan soles.

DIMARTS 26 DE MARÇ: 
C. SOCIALS TEMA 6: LA POBLACIÓ I LES ACTIVITATS ECONÒMIQUES
Hauran d'estudiar del llibre la part de la població: població absoluta, relativa, mortalitat, densitat de població, etc. i hem fet un esquemaen un full A3 de la part del treball i els tres sectors: primari, secundari, terciari. Poden estudiar directament l'esquema del full.

Bon cap de setmana

divendres, 8 de març del 2019

PRÒXIMS EXÀMENS

DIMARTS 12 DE MARÇ:
MATEMÀTIQUES TEMA 9_TEMPS I DINERS: El rellotge digital i analògic_Unitats de temps_Problemes amb temps i diners

DIMECRES 13 DE MARÇ: 
CATELLANO TEMAS 6-7-8-9-10: EXAMEN REPASO TRIMESTRAL


DIJOUS 14 MARÇ:
VALENCIÀ TEMES 6-7-8-9-10: EXAMEN REPÀS TRIMESTRAL

Salutacions!

Resultado de imagen de estudiar

dimecres, 6 de març del 2019

CONCURS NINOTS DE FALLA

Aquestes falles el nostre col·legi participarà en un concurs de monuments fallers que organitza la Junta Local Fallera d'Alzira. Amb aquest motiu demanem la participació de la nostra classe per a que cada xiquet o xiqueta, de manera voluntària, elabore a casa un ninot de falla amb la temàtica de la TRISTESA o l'AMOR utilitzant materials reciclats o de rebuig. 
Els ninots s'hauran de portar al centre abans del 14 DE MARÇ

MOLTES GRÀCIES!

Resultado de imagen de NINOT DE FALLA ESCOLAR