Páginas

dimarts, 30 d’abril del 2019

EXCURSIÓ AL CASTELL DE XÀTIVA

El proper DIMARTS 7 DE MAIG realitzarem una excursió amb monitors al castell de Xàtiva. Anirem les classes de 3r i 4t de primària. He repartit les autoritzacions, però el preu encara està pendent de confirmació, ja que depèn del número final de participants. El divendres 3 de maig porteu l'autorització sense els diners i farem reconte de participants en totes les classes. Ja us confirmarem el preu, que estarà sobre els 20-22 euros per persona. 

Salutacions. 

Resultado de imagen de castellde xativa

divendres, 5 d’abril del 2019

EXAMEN DE MATEMÀTIQUES TEMES 10-11

El proper DIVENDRES 12 D'ABRIL realitzarem l'examen de matemàtiques dels temes 10-11. És important que sàpiguen completar les tres escales que hem treballat a classe: LONGITUD-CAPACITAT I MASSA. Han de saber i entendre per a què serveix cada unitat, per exemple: el kilòmetre per a distàncies llargues, el mil·límetre per a mesurar objectes menuts...

Realitzarem exercicis de canviar d'unitats i també hi haurà problemes.

Resultado de imagen de matematiques escala unitats


Resultado de imagen de matematiques escala unitats longitud


Resultado de imagen de matematiques escala unitats longitud

dijous, 4 d’abril del 2019

VIDEO GRANADA 2019

EXPOSICIÓ DE L'OBRA SOCIAL "LA CAIXA"

Aprofitant les instal·lacions itinerants de LA CAIXA a la Plaça Major d'Alzira, el proper DIMECRES 10 D'ABRIL A LES 12:30 realitzarem una visita per a conèixer l'exposició: HEROIS OCULTS, INVENTS QUOTIDIANS. Recordeu signar l'autorització que he repartit a classe i entregar-la el més prompte possible. Gràcies!

Resultado de imagen de la caixa heroes ocultos