Páginas

dimecres, 19 de juny del 2019

INFORMACIÓ FINAL DE CURS

Recordeu que demà DIJOUS 20 DE JUNY A LES 13:00h realitzarem el festival de poesia per a les famílies a l'aula 8. Estos dies hem estat recitant els poemes a distints grups de la nostra escola i ha estat tot un èxit. Els vostres fills i filles són ja uns professionals de l'actuació i vull donar-vos l'enhorabona. Hem gaudit molt amb les seues actuacions.

El pla per demà és el següent:

A les 9:30 realitzarem a l'escola activitats d'aigua. És per això que han de vindre en roba còmoda (banyador, camiseta, esportives) que segurament acabarà mullada. No porteu xancles, ja que les activitats són de córrer i necessiten portar els peus subjectes. Podeu portar també crema solar o gorra per a protegir-nos del sol. Després ens canviarem per al festival de poesia, així que han de portar una muda de roba per canviar-se, pentinar-se etc i estar a punt per a l'actuació de la 13:00 a la nostra classe. Recordeu entrar per la porta de secretaria. Al finalitzar les poesies entregarem els butlletins de notes i acomiadarem aquest curs 2018-2019.

Fins demà


 

divendres, 14 de juny del 2019

FESTIVAL DE POESIA I ENTREGA DE NOTES

El proper DIJOUS 20 DE JUNY A LES 13:00h a la nostra classe realitzarem el festival de poesia de fi de curs. La duració serà d'uns 30 minuts. Al finalitzar repartirem els butlletins de notes per a finalitzar aquest curs 2018-2019. 
Eixe dia l'alumnat no eixirà a les 13:00 per la porta principal. Haureu d'accedir al centre per la porta de secretaria i recollir als vostres fills/es al finalitzar les poesies i l'entrega de notes.

Moltes gràcies!

dimarts, 4 de juny del 2019

ÚLTIMS EXÀMENS DEL CURS

Acabem ja l'avaluació amb els 3 últims exàmens del curs:

-DILLUNS 10 DE JUNY: CASTELLÀ 3ª AVALUACIÓ_Vocabulari, gramàtica i ortografia dels temes 11 al 15

-DIMARTS 11 DE JUNY: VALENCIÀ 3ª AVALUACIÓ_Vocabulari, gramàtica i ortografia dels temes 11 al 15

-DIMECRES 12 DE JUNY: MATEMÀTIQUES_Divisió dues xifres_Problemes

Resultado de imagen de aixo s'acaba

dilluns, 3 de juny del 2019

EXAMEN DE C.NATURALS

El proper DIVENDRES 7 DE JUNY farem l'examen del TEMA 8 de C.Naturals. Hem treballat a classe la informació sobre la llum. Això serà el que hauran de saber i estudiar a casa. Tan sols hi haurà una pregunta: Quins són els 10 aspectes més importants que saps sobre la llum? Hauran d'escriure eixa informació en un full. 

Salutacions.