Páginas

divendres, 27 de setembre del 2019

FOMENT LECTOR

Hui divendres he repartit un llibre de la biblioteca a l'alumnat de la classe. Hauran de llegir-lo i tornar-lo el proper divendres 3 d'octubre, entregant una fitxa de lectura. Tal vegada al principi necessiten ajuda i haureu de llegir junts. Poden llegir un poc cada dia i contar-vos el que ha passat al conte. Recordeu que és un llibre de préstec, han de cuidar-lo i tornar-lo per a que la resta de la classe també el puga llegir en una altra ocasió.
Bon cap de setmana!
Resultado de imagen de llegir

dijous, 26 de setembre del 2019

ELS ÒRGANS DEL NOSTRE COS

Demà DIVENDRES 27 DE SETEMBRE preguntaré de manera oral a classe el que hem estat treballant aquesta setmana. Hem fet jocs per treballar els òrgans del cos humà. Hauran de posar les fitxes en el lloc corresponent i jo els preguntaré la funció que fan. Per estudiar tenen les fitxes a la motxilla.
Salutacions!

divendres, 20 de setembre del 2019

EXAMEN DICTAT MATEMÀTIQUES

El proper DILLUNS 23 DE SETEMBRE farem un dictat en classe dels números cardinals en valencià fins a cinc xifres. Hem treballat una fitxa aquesta setmana i els alumnes la tenen a la motxilla. Han d'estudiar eixa fitxa. Els números ordinals NO els preguntaré encara. 
Salutacions!


dimarts, 17 de setembre del 2019