Páginas

dijous, 25 de març del 2021

REUNIÓ GENERAL 2ª AVALUACIÓ

Us convoquem a la reunió general el proper DIMECRES 31 DE MARÇ a les 15:30h al pati d'Educació Infantil. La reunió serà a l'aire lliure i seguint les recomanacions sanitàries. Tractarem els següents temes:

1. Resultats de la 2ª avaluació.

2. Orientacions pedagògiques per al seguiment en el reforç dels aprenentatges.

3. Evolució de la cohesió grup-classe.

4. Entrega del butlletí de notes.

5. Precs i preguntes.

En cas de no poder assistir, el butlletí de notes es podrà entregar a una  persona adulta autoritzada  per escrit.

Moltes gràcies.

 

dimarts, 23 de març del 2021

ACTIVITATS DIGITALS TEMA 4 D'ANGLÉS

KAHOOT 1

KAHOOT 2

GENIALLY ANIMALS GAME

DAILY ROUTINES GAME 




CONCURS OUS DE PASQUA 2021

Com en anys anteriors, el CEIP Garcia Lorca, des de l'assignatura d'anglés, realitza un concurs d'ous de pasqua en el que col·laboren les famílies del centre i realitzen magnífics treballs. Un any més vos animem a participar pintant i decorant ous de pasqua a casa. Heu de portar-los al centre ABANS DEL DIVENDRES 26 DE MARÇ. La temàtica, els materials i la tècnica és lliure. Volem premiar el vostre esforç i creativitat. Gràcies per participar! Vos deixem alguns vídeos d'anys anteriors!!


 
 
 




ÚLTIMS EXÀMENS DEL TRIMESTRE

-DIJOUS 25 MARÇ: Avaluació final de CASTELLÀ. Heu d'estudiar tan sols els apartats de VOCABULARI, GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA dels temes 6-7-8-9-10. 

-DIVENDRES 26 MARÇ:  Avaluació final de VALENCIÀ. Heu d'estudiar tan sols els apartats de VOCABULARI, GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA dels temes 6-7-8-9-10.

Hem estat repassant els continguts aquesta setmana, molts dels conceptes són els mateixos i es repeteixen en castellà i valencià.

-DILLUNS 29 MARÇ: Avaluació del TEMA 9 de MATEMÀTIQUES: Temps i diners. Poden estudiar directament de les fitxes que hem treballat a classe durant la setmana. Les tenen a la llibreta.