Páginas

dilluns, 31 de maig del 2021

PREMIS ONDA CERO

Felicitem al nostre company ELÍAS SÁNCHEZ pel segon premi al concurs de dibuix "ONDA CERO: 100 ANYS DEL GRAN TEATRE D'ALZIRA". En  nom de la nostra classe i del nostre col·legi moltes felicitats!!





dijous, 27 de maig del 2021

FITXA INTERACTIVA

Classes d'oracions, una ficha interactiva de bauloin
liveworksheets.com

CONTROL DE MATE

Demà DIVENDRES 28 de maig hi haurà un control de Matemàtiques. Hem treballat LONGITUD, CAPACITAT i MASSA als temes 10 i 11. Farem exercisis que hem treballat a classe i problemes. Curs: Mates PI, Tema: Sistema mètric decimal

divendres, 21 de maig del 2021

POESIA EN TEMPS DE PANDÈMIA

Estimades famílies, he repartit uns poemes als alumnes per a que l'estudien de memòria este cap de setmana. Necessitem la vostra ajuda i que els ajudeu a memoritzar el poema. 

Estem preparant un recital de poesia amb música en directe per a final de curs. No sabem si podrem actuar per als pares, tenint en compte la normativa actual, però de segur  que farem actuacions al pati per a les distintes classes. Esperem fer una actuació per als pares o gravar-la en vídeo i que al menys pugau vore el resultat final.

Una abraçada i gràcies!

Poesía en tiempos de coronavirus: "A solas, sin chistar, sin una mano que  pueda transmitir algo de aliento..."

dimarts, 18 de maig del 2021

EXPERIMENTS AMB LA LLUM

Hem vist alguns experiments sobre les PROPIETATS DE LA LLUM a classe. Si alguna persona està interessada en repetir-los i experimentar a casa, vos envie els enllaços. Podeu enviar els vostres experiments i vídeos a arditsalvador@gmail.com Farem un recull de les vostres experiències!