Páginas

dilluns, 19 de desembre del 2022

REUNIÓN 1ª EVALUACIÓN

Recordad que el MIÉRCOLES 21 DICIEMBRE a las 14:10 tendrá lugar la reunión de la 1ª evaluación. Nos vemos en clase (AULA 8). Gracias

NADALENCA 2022

Aquesta és la NADALENCA que cantarem aquest curs junt a la classe de 4tB. Escolteu-la a casa i assajarem a classe. Bon nadal!



dilluns, 14 de novembre del 2022

DRETS DE LA INFANCIA

Hem rebut a la nostra classe a l'alumnat del CONSELL MUNICIPAL D'ALZIRA. Ens han parlat sobre els DRETS DE LA INFANCIA. Hem compartit molts bons moments! GRÀCIES






dijous, 10 de novembre del 2022

EXAMEN PROBLEMAS MATE

MARTES 15 NOVIEMBRE examen de problemas de mate. Tenéis en casa todas las fichas de problemas para repasar. Saldrán cuatro problemas que hayamos practicado antes.

Problemas de Matemáticas; 15 recursos para trabajar en Primaria

PROJECTE: ELS PLANETES

El pròxim DILLUNS 14 de novembre farem una presentació oral en classe sobre els planetes. En casa teniu una fitxa sobre un planeta. Hauran d'emplenar la fitxa i explicar-la en classe. 

 solarsystem, Decoración del hogar, Colorful, Waterproof

EXAMEN PLICKERS: OÏDA

Demà divendres 11 de novembre preguntaré a classe la informació del sentit de l'OÏDA que hem explicat aquesta setmana. Farem un joc amb l'aplicació PLICKERS. Tenen una fitxa amb el que hem treballat a classe.






dijous, 3 de novembre del 2022

EXAMEN PLICKERS: LA VISTA

Divendres 4 de novembre preguntaré a classe la informació del sentit de la VISTA. Farem un joc amb l'aplicació PLICKERS. Tenen una fitxa amb el que hem treballat a classe.




divendres, 21 d’octubre del 2022

EXPRESIÓ ORAL VALENCIÀ: EL DIA DEL MEU NAIXEMENT

Este MARTES 25 DE OCTUBRE han de hacer un trabajo sobre el día de su nacimiento y presentarlo en clase. Es en VALENCIANO.  He repartido una hoja que tienen que rellenar con sus datos. Recordad que cuenta el aseo, la expresión escrita y la presentación oral del trabajo en clase.




dimecres, 19 d’octubre del 2022

EXAMEN INGLÉS: INTRODUCE YOURSELF

Próximo LUNES 24 DE OCTUBRE: EXAMEN DE INGLÉS

Estudiar las 10 primeras preguntas de presentarse en inglés: Ficha Introduce yourself

Es un examen ORAL

dilluns, 20 de juny del 2022

FECHAS IMPORTANTES

MARTES 21 DE JUNIO A LAS 13:15 

Reunión de fin de curso y entrega de notas


JUEVES 22 JUNIO DE 9:00 A 11:00

Banco de libros: Recogida en clase de los libros de texto de 3º


dimecres, 4 de maig del 2022

DEMÀ ÚLTIM DIA PER PAGAR EXCURSIÓ BIOPARC

Recordeu que demà és l'últim dia per pagar l'excursió del 17 de maig al BIOPARC. Heu de portar també l'autorització signada.

PREU: 25 euros (socis AMPA 22 euros)

PAGAMENT: A secretaria de 9:00 a 10:00  

Entradas Bioparc Valencia en Valencia | El Corte Inglés

dilluns, 28 de març del 2022

REUNIÓN 2ª EVALUACIÓN

El próximo MIÉRCOLES 30 DE MARZO a partir de las 15:30 hasta las 17:00 estaré disponible para que podáis recoger las notas y hablar sobre el rendimiento académico de vuestros hijos/as. Podéis pasaros por el colegio también cualquier LUNES de 14:00 a 15:00 que es el horario normal de tutoría.

 Gracias

dilluns, 7 de març del 2022

EXCURSIÓ LEGO: UN RIU DE BRICKS

El proper DIJOUS 10 DE MARÇ de 9:00 a 14:00 realitzarem una visita per Alzira visitant distintes exposicions de LEGO. Hui hem repartit les autoritzacions, recordeu signar-les i portar-les a l'escola. Gràcies!

 https://i0.wp.com/valbrick.com/wp-content/uploads/2022/02/2022_VALBRICK_Alzira_Horaris_WEB-scaled.jpg

 

divendres, 18 de febrer del 2022

CONSIGNES DE CARNESTOLTES

Comencen les consignes de carnestoltes. El DILLUNS 21 de FEBRER han de venir al l'escola amb ALGUNA COSA AL COLL, com per exemple una bufanda, un collar, una corbata...

Corbata de cuello y lazo Clip Art TIE CLIP ART | Etsy España


dimarts, 1 de febrer del 2022

DIPLOMES TAULES DE MULTIPLICAR

Enhorabona a tots els xiquets i xiquetes que hui han rebut un DIPLOMA DE LES TAULES DE MULTIPLICAR. Poc a poc tota la classe va aprenent les taules, que són fonamentals en aquest curs de primària. 

I si no has rebut encara diploma perquè et falta alguna taula per aprendre, ja saps, posa't a estudiar!! Estem esperant que et sàpigues TOTES les taules per entregar-te el teu.










divendres, 28 de gener del 2022

TODOS LOS MIÉRCOLES: DIA DE LA FRUTA

Desde el departamento de Educación Física quieren impulsar la adquisición de HÁBITOS SALUDABLES en lo referente a la alimentación.

A partir de ahora, TODOS LOS MIÉRCOLES cada alumno/a tendrá que traer una pieza de FRUTA para almorzar. Puede traerlo como postre, es decir bocadillo + fruta, por ejemplo. Se sacará el porcentaje de alumnos de cada clase que hayan traído fruta y habrá una clasificación general de todo el centro. 

Para motivarlos, habrá un panel general donde se podrá ver la puntuación y la clasificación de la semana. Al final de curso se darán premios en función del lugar que se ocupe en la clasificación. 

Esperamos la máxima colaboración por vustra parte.

Muchas gracias!


La brújula que activa imanes de curiosidad: Los Miércoles DÍA DE LA FRUTA

dimecres, 19 de gener del 2022

CONTROL C.NATURALES

Mañana JUEVES 20 DE ENERO preguntaré Los 5 reinos y las características del reino animal. La información está resumida en la libreta.




dijous, 13 de gener del 2022

CONTES D'ANDERSEN

Estem llegint a classe els CONTES D'ANDERSEN. Recordeu portar el llibre de lectura si el teniu a casa. Gràcies!

 

 

dilluns, 10 de gener del 2022

LIBROS DEL SEGUNDO TRIMESTRE

Recordad que a partir de ahora, los libros que se traen a clase son los del SEGUNDO TRIMESTRE en las asignaturas de: MATEMÀTICAS, CASTELLANO Y VALENCIANO

Gracias