Páginas

divendres, 17 de juny del 2016

INFORMACIÓ FI DE CURS

Estimats pares i mares, ja està finalitzant el curs escolar i poques coses em queden per dir-vos. Vos informe de les últimes ACTIVITATS per aquest curs i dels DEURES per a aquestes vacances:

-DIVENDRES 17 DE JUNY
A les 21:00
Sopar de l'AMPA i actuacions de l'alumnat del CEIP García Lorca.

-DIUMENGE 19 DE JUNY
Excursió a la Murta i dinar de fi de curs al Racó les Vinyes. Consulteu a través del grup de wassap els detalls.

-DILLUNS 20 DE JUNY: 
De 9:00 a 13:00 
Excursió de 3r A i B pel casc històric d'Alzira i visita a l'Arxiu Municipal. Vos recorde que els alumnes no portaran la motxilla amb els llibres corresponents del dia. Tan sols han de portar aigua, esmorzar, gorra, bloc de dibuix i estoig, tot en una motxilla més menuda.
A partir de la 13:00
Entrega de notes finals a l'aula nº 8. Recolliu al vostres fills en la porta habitual i a partir de la 13:00 i fins les 14:30 podeu passar per la classe a recollir les notes personalment. També puc donar les notes a alguna persona autoritzada (familiar, iaios...) que vinga a arreplegar els vostres fills i filles. No hi haurà una reunió de fi de curs amb tots els pares i mares.


- DIMARTS 21 DE JUNY: De 9:00 a 13:00
Activitats de fi de curs al pati, on realitzarem jocs d'aigua amb la resta de xiquets i xiquetes del centre: carreres de cambrers, pesca de peixos, passa el poal, bufa la boleta, les cadires... Com està explicat a la circular, recordeu que eixe dia han de vindre amb banyador, tovallola, xancletes de goma i protecció solar. Que porten una muda completa per a canviar-se després. No fa falta portar llibres ni estoig. Al finalitzar les activitats farem un esmorzar especial a classe. Cada xiquet/a que porte alguna cosa per a compartir: una coca, un pastís de no se què, unes galetes, unes cupcakes ben bones fetes per la mare o la uela... SIGUEU GENEROSOS. Jo portaré la beguda i alguna cosa més. 


DEURES D'ESTIU

Les paraules DEURES i ESTIU no deurien d'anar juntes en la mateixa frase, però seria important que els vostres fills i filles realitzaren alguns exercicis aquestes vacances per tal de mantindre fresc tot el que hem aprés aquest curs.

1. Per a millorar l'ORTOGRAFIA en castellà: Quadern "Dominar la ortografía en castellano" de l'Editorial Boira. Autor: Daniel Gabarró. Està disponible a la impremta San Bernardo. És important realitzar-lo bé i amb l'ajuda d'algun familiar.

2. Per a MATEMÀTIQUES: Hem pensat que finalment NO farà falta comprar ningun quadern. Que realitzen el quadern que venia amb el llibre de text, POSA'T A PROVA: "25 tasques per a millorar la competència matemàtica". Molts exercicis s'hauran de fer a la llibreta o en un full, d'altres es poden fer directament al llibre.

3. Per LLENGUA VALENCIANA i CASTELLANA: Seria convenient realitzar el POSA'T A PROVA: "30 tasques per a avaluar la competència lingüística" que està en les dues llengües i ja tenen els alumnes. Molts exercicis es poden fer al quadern directament, altres podeu fer-los a una llibreta i hi ha exercicis que els xiquets poden fer oralment, amb la vostra ajuda i correcció.

4. És de vital importància que comencen a gaudir de la LECTURA. Llegir aquest estiu és fonamental. No hauríem d'obligar cap persona a llegir, ja que seria com obligar a anar al cine, a dibuixar o a passejar, però  els pares hem de propiciar situacions adequades per a que llegir siga un hàbit normal, per a que els nostres fills i filles s'enamoren de la lectura. Hem de tenir llibres adequats a casa, passar per la biblioteca de tant en tant, llegir nosaltres també...

Aquest estiu als vostres fills i filles els toca descansar, nadar, jugar, córrer, experimentar, embrutar-se, viatjar... Si un dia tenen temps de fer els deures, molt bé, i sinó, no passa res. Però que no siga perquè han estat tot el dia mirant la tele o jugant a la Play. Hi ha temps per a tot, sempre i quant la nostra vida estiga ordenada.

Res més, ha estat un plaer compartir aquest curs amb vosaltres. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i ajuda. He disfrutat molt amb la meua feina, que he fet amb molt de gust, tractant de compartir cada dia amb els vostres fills i filles un dels tresors més grans que tinc: L'ALEGRIA.

Espere estar amb vosaltres el pròxim curs. Una abraçada!




divendres, 10 de juny del 2016

ÚLTIMS EXÀMENS DEL CURS


DILLUNS 13 DE JUNY:
EXAMEN ANGLÉS_UNIT 6 
Els continguts estan a la contraportada del CLASS BOOK.

DILLUNS 13 DE JUNY:
EXAMEN FINAL_DICTAT CASTELLÀ
L'alumnat realitzarà un DICTAT on podran plasmar si han assimilat les normes ortogràfiques de 3r de primària. El resum de les normes està al MAPA DE CONTINGUTS de les primeres pàgines del llibre, en l'apartat d'ORTOGRAFIA. Aquesta nota serà molt important per definir la nota final de Castellà.

DIMARTS 14 DE JUNY: 
EXAMEN FINAL_DICTAT DE VALENCIÀ
L'alumnat realitzarà un DICTAT on podran plasmar si han assimilat les normes ortogràfiques de 3r de primària. El resum de les normes està al MAPA DE CONTINGUTS de les primeres pàgines del llibre, en l'apartat d'ORTOGRAFIA. Aquesta nota serà molt important per definir la nota final de Valencià.

Una salutació!

dimecres, 8 de juny del 2016

DIVENDRES 10 DE JUNY: EXAMEN C.NATURALESA_EXPOSICIÓ ORAL

El divendres 10 de juny l'alumnat haurà d'exposar oralment la informació referent als invents més importants de la nostra història. Cadascú sap quin invent li ha tocat. Haureu de seguir el guió de la fitxa que he donat hui. 

Una salutació!

divendres, 3 de juny del 2016

PRÒXIMS EXÀMENS

- DILLUNS 6 DE JUNY: EXAMEN FINAL C.SOCIALS i ENTREGA DEL DOSSIER
He repartit un dossier als vostres fills i filles de "Les Edats de la Història". Han d'acabar d'emplenar la informació, fer el collage de les distintes èpoques apegant retalls, fent dibuixos... i entregar-me el dossier per a ser puntuat el dilluns 6 de juny. Eixe dia preguntaré ORALMENT la informació d'una època de la història a cada alumne. L'alumnat ja sap quina edat de la història li correspon a cadascú. Tan sols hauran d'estudiar-se la seua i exposar-la a tota la classe.

-DIMECRES 8 DE JUNY: EXAMEN DE MATEMÀTIQUES_TEMA 14:RECTES I ANGLES
Segment. Tipus de rectes. Tipus d'angles. Mesurar angles amb el transportador. Angles consecutius i adjacents. 

Que no obliden portar el dossier el dilluns ni el material necessari per a l'exàmen de Matemàtiques el dimecres (transportador, regle, esquadra i cartabó). 

Bon cap de setmana.