Páginas

divendres, 17 de juny del 2016

INFORMACIÓ FI DE CURS

Estimats pares i mares, ja està finalitzant el curs escolar i poques coses em queden per dir-vos. Vos informe de les últimes ACTIVITATS per aquest curs i dels DEURES per a aquestes vacances:

-DIVENDRES 17 DE JUNY
A les 21:00
Sopar de l'AMPA i actuacions de l'alumnat del CEIP García Lorca.

-DIUMENGE 19 DE JUNY
Excursió a la Murta i dinar de fi de curs al Racó les Vinyes. Consulteu a través del grup de wassap els detalls.

-DILLUNS 20 DE JUNY: 
De 9:00 a 13:00 
Excursió de 3r A i B pel casc històric d'Alzira i visita a l'Arxiu Municipal. Vos recorde que els alumnes no portaran la motxilla amb els llibres corresponents del dia. Tan sols han de portar aigua, esmorzar, gorra, bloc de dibuix i estoig, tot en una motxilla més menuda.
A partir de la 13:00
Entrega de notes finals a l'aula nº 8. Recolliu al vostres fills en la porta habitual i a partir de la 13:00 i fins les 14:30 podeu passar per la classe a recollir les notes personalment. També puc donar les notes a alguna persona autoritzada (familiar, iaios...) que vinga a arreplegar els vostres fills i filles. No hi haurà una reunió de fi de curs amb tots els pares i mares.


- DIMARTS 21 DE JUNY: De 9:00 a 13:00
Activitats de fi de curs al pati, on realitzarem jocs d'aigua amb la resta de xiquets i xiquetes del centre: carreres de cambrers, pesca de peixos, passa el poal, bufa la boleta, les cadires... Com està explicat a la circular, recordeu que eixe dia han de vindre amb banyador, tovallola, xancletes de goma i protecció solar. Que porten una muda completa per a canviar-se després. No fa falta portar llibres ni estoig. Al finalitzar les activitats farem un esmorzar especial a classe. Cada xiquet/a que porte alguna cosa per a compartir: una coca, un pastís de no se què, unes galetes, unes cupcakes ben bones fetes per la mare o la uela... SIGUEU GENEROSOS. Jo portaré la beguda i alguna cosa més. 


DEURES D'ESTIU

Les paraules DEURES i ESTIU no deurien d'anar juntes en la mateixa frase, però seria important que els vostres fills i filles realitzaren alguns exercicis aquestes vacances per tal de mantindre fresc tot el que hem aprés aquest curs.

1. Per a millorar l'ORTOGRAFIA en castellà: Quadern "Dominar la ortografía en castellano" de l'Editorial Boira. Autor: Daniel Gabarró. Està disponible a la impremta San Bernardo. És important realitzar-lo bé i amb l'ajuda d'algun familiar.

2. Per a MATEMÀTIQUES: Hem pensat que finalment NO farà falta comprar ningun quadern. Que realitzen el quadern que venia amb el llibre de text, POSA'T A PROVA: "25 tasques per a millorar la competència matemàtica". Molts exercicis s'hauran de fer a la llibreta o en un full, d'altres es poden fer directament al llibre.

3. Per LLENGUA VALENCIANA i CASTELLANA: Seria convenient realitzar el POSA'T A PROVA: "30 tasques per a avaluar la competència lingüística" que està en les dues llengües i ja tenen els alumnes. Molts exercicis es poden fer al quadern directament, altres podeu fer-los a una llibreta i hi ha exercicis que els xiquets poden fer oralment, amb la vostra ajuda i correcció.

4. És de vital importància que comencen a gaudir de la LECTURA. Llegir aquest estiu és fonamental. No hauríem d'obligar cap persona a llegir, ja que seria com obligar a anar al cine, a dibuixar o a passejar, però  els pares hem de propiciar situacions adequades per a que llegir siga un hàbit normal, per a que els nostres fills i filles s'enamoren de la lectura. Hem de tenir llibres adequats a casa, passar per la biblioteca de tant en tant, llegir nosaltres també...

Aquest estiu als vostres fills i filles els toca descansar, nadar, jugar, córrer, experimentar, embrutar-se, viatjar... Si un dia tenen temps de fer els deures, molt bé, i sinó, no passa res. Però que no siga perquè han estat tot el dia mirant la tele o jugant a la Play. Hi ha temps per a tot, sempre i quant la nostra vida estiga ordenada.

Res més, ha estat un plaer compartir aquest curs amb vosaltres. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i ajuda. He disfrutat molt amb la meua feina, que he fet amb molt de gust, tractant de compartir cada dia amb els vostres fills i filles un dels tresors més grans que tinc: L'ALEGRIA.

Espere estar amb vosaltres el pròxim curs. Una abraçada!




6 comentaris:

  1. Moltes gracies per tot. Que gaudisques del estiu i fins el curs que ve

    ResponElimina
  2. Moltes gracies.Bon estiu

    ResponElimina
  3. Moltes gracies.Bon estiu

    ResponElimina
  4. Moltes gracies.Bon estiu

    ResponElimina
  5. Gràcies i bon estiu 🌅

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina