Páginas

dimarts, 24 d’abril del 2018

QÜESTIONARI DE CONTEXT DE L'ALUMNAT I FAMÍLIES DE 3r DE PRIMÀRIA

Seguint una ordre de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, he repartit a l'alumnat DOS QÜESTIONARIS DE CONTEXT. Els qüestionaris s'han  d'emplenar a casa i tornar-los a l'escola. Les respostes de cada família les enregistraran els alumnes a la sala d'informàtica en una plataforma digital de Conselleria d'Educació. No és una prova de nivell, ni una avaluació externa, sinó un qüestionari per a saber el nivell socio-cultural de l'alumnat del centre.

Tant prompte com estiguen els qüestionaris els torneu a classe. Per cert, no es preocupeu de la primera pàgina, on posa CODI DEL CENTRE, PROGRAMA LINGÜÍSTIC, CODI DE L'ALUMNE... que ja posaré jo ací eixa informació. Moltes gràcies!

Resultado de imagen de conselleria d'educació logo

dilluns, 23 d’abril del 2018

PRÒXIMS EXÀMENS

DIJOUS 26 D'ABRIL: 
C.NATURALS TEMA 7
_La matèria_Els canvis de la matèria_Els materials natural i artificials.
Serà un examen senzill amb 10 preguntes TEST i hauran de triar la resposta correcta. 

DIVENDRES 27 D'ABRIL:
C.SOCIALS TEMA 7
_La mesura del temps_Com coneixem el passat_Les edats de la història.
Serà un examen senzill amb 10 preguntes TEST i hauran de triar la resposta correcta. 

DIMECRES 2 DE MAIG: 
MATEMÀTIQUES TEMES 11/12
_Longitud_Capacitat_Massa
Els temes 11 i 12 de Matemàtiques estan molt relacionats. És important que coneguen l'escala, que sàpiguen passar d'una mesura a una altra. Estem treballant a classe per a que tinguen una referència aproximada del significat reial de cada cada mesura. 

dijous, 19 d’abril del 2018

NOVA REUNIÓ VOTACIONS JORNADA CONTÍNUA

Divendres 20 d'abril entregaré a les 14:00 nous sobres a les famílies que ja heu votat la Jornada Contínua ja que he comés un xicotet error. Després de consultar l'Ordre de Conselleria que regula la votació hem vist que és obligatori que la firma de fora del sobre siga la mateixa que la fotocòpia del DNI de dins del sobre. Per facilitar la votació moltes vegades un membre de la família entregava i signava els dos sobres, però després de parlar amb l'equip directiu i amb algunes mares, hem decidit que com hi ha temps, per a fer la votació correctament i que no hi haja cap problema en la nostra classe, entregaré nous sobres a les famílies i farem la votació de nou.
Per favor que algú ho diga al grup de whatsapp de la classe. Passeu per la classe demà i ho torne a explicar tranquil·lament. Podeu endur-se els nous sobres a casa, que signe el pare i la mare cadascú el seu sobre i després entregar els sobres en la classe fins el dia 24 d'abril. 

Igualment, també podeu vindre a votar al centre el dia 25 d'abril de 9:00 a 19:00h en la mesa electoral presentant el vostre DNI. Recordeu que el DNI ha d'estar en vigor. 

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties. 

dimarts, 17 d’abril del 2018

MESURAR LONGITUD



Hem fet una escala a classe per a mesurar la longitud. Podeu utilitzar-la per a fer els deures a casa.

divendres, 13 d’abril del 2018

REUNIÓ JORNADA CONTÍNUA I VOT EN DIFERIT

El proper DIMECRES 18 D'ABRIL A LES 16:45 a la nostra classe tindrà lloc una reunió amb la finalitat de tractar la Jornada Contínua. Com que el tema ja va quedar molt clar a la reunió general, amb una bona assistència de la nostra classe, serà una reunió senzilla i aprofitarem per entregar els sobres de votació i així podreu realitzar el vot en diferit abans de les eleccions del 25 d'abril. Hem repartit una circular informativa en paper als alumnes amb més informació.

RECORDEU PORTAR EL DNI DEL PARE I DE LA MARE i així podreu votar els dos. Si no podeu o no teniu temps de fer abans la fotocopia del DNI podem fer-la en el centre. En el cas de que un membre (el pare o la mare) no puga vindre, si porteu el seu DNI podeu realitzar el seu vot en diferit de manera delegada. Eixa persona delega el vot en vosaltres i no hi ha cap problema. 

Salutacions.