Páginas

dijous, 19 d’abril del 2018

NOVA REUNIÓ VOTACIONS JORNADA CONTÍNUA

Divendres 20 d'abril entregaré a les 14:00 nous sobres a les famílies que ja heu votat la Jornada Contínua ja que he comés un xicotet error. Després de consultar l'Ordre de Conselleria que regula la votació hem vist que és obligatori que la firma de fora del sobre siga la mateixa que la fotocòpia del DNI de dins del sobre. Per facilitar la votació moltes vegades un membre de la família entregava i signava els dos sobres, però després de parlar amb l'equip directiu i amb algunes mares, hem decidit que com hi ha temps, per a fer la votació correctament i que no hi haja cap problema en la nostra classe, entregaré nous sobres a les famílies i farem la votació de nou.
Per favor que algú ho diga al grup de whatsapp de la classe. Passeu per la classe demà i ho torne a explicar tranquil·lament. Podeu endur-se els nous sobres a casa, que signe el pare i la mare cadascú el seu sobre i després entregar els sobres en la classe fins el dia 24 d'abril. 

Igualment, també podeu vindre a votar al centre el dia 25 d'abril de 9:00 a 19:00h en la mesa electoral presentant el vostre DNI. Recordeu que el DNI ha d'estar en vigor. 

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada