Páginas

dimarts, 5 de juny del 2018

ÚLTIMS EXÀMENS I INFORMACIONS

Benvolgudes famílies, ja queda molt poc per a acabar el curs...vos deixe les DATES DELS ÚLTIMS EXÀMENS DE L'AVALUACIÓ:

-DILLUNS 11 DE JUNY:
MATEMÀTIQUES_Càlcul i Problemes
Serà un examen de sumar i restar portant-ne, multiplicar per dues xifres i dividir per una xifra. També hi haurà 5 problemes senzills. No hi ha examen del Tema 15.

-DIMARTS 12 DE JUNY: 
VALENCIÀ DICTAT TEMES 11-15_Hauran d'estudiar-se l'apartat d'ortografia d'eixos temes.

-DIMECRES 13 DE JUNY:
VALENCIÀ AVALUACIÓ TERCER TRIMESTRE_Hauran d'estudiar sobretot l'apartat de Gramàtica i Vocabulari dels temes 11-15

-DIJOUS 14 DE JUNY:
CASTELLÀ DICTAT TEMES 11-15_Hauran d'estudiar-se l'apartat d'ortografia d'eixos temes.

-DIVENDRES 15 DE JUNY:
CASTELLÀ AVALUACIÓ TERCER TRIMESTRE_Hauran d'estudiar sobretot l'apartat de Gramàtica i Vocabulari dels temes 11-15.

No hi haurà examen de C.Naturals, ja que farem un projecte d'experimentació a classe i unes fitxes que em serviran per a la nota final. També quedarà per avaluar el desenvolupament i l'esforç al festival de poesia. Queda per determinar la data i l'hora del festival, que ja vos informaré. 

A banda d'això, m'agradaria reunir-me personalment amb les famílies per a analitzar l'avaluació i els resultats del curs. En breu penjaré una graella amb horaris disponibles per a que s'apunteu. La reunió d'entrega de notes de tota la classe serà el DIJOUS 21 DE JUNY A LES 13:00h en la nostra classe. Repartirem butlletins i informarem del desenvolupament del curs a nivell general. 

Una abraçada!


1 comentari:

  1. Llorenç vuic donar-te les gràcies x aportar als nostres fills tanta sabiduria i bona fe amb tot el que has desarrollat aquest any..amb valors tant importants com la generositat, amor per les persones i les coses, gratitud i tota la bondat que els has aportat als xiquets..i igual ells no se si ho entenen..però jo si q ho veig q has fet molt per ells. Gràcies de tot cor i una forta abraçada

    ResponElimina