Páginas

dimarts, 3 de desembre del 2019

INFORMACIONS I ÚLTIMS EXÀMENS

Ja queda poc per a que acabe el trimestre. Vos deixe les dates de les activitats i últims exàmens que queden per fer en la 1ª avaluació: 

- La REUNIÓ de la primera avaluació serà el DIJOUS 19 DE DESEMBRE A LES 14:00h. Tractarem d'analitzar els resultats de la primera avaluació i repartirem les notes. Recordeu que el butlletí de notes s'ha de repartir a una persona adulta. Si alguna persona no pot assistir a la reunió que es pose en contacte amb mi personalment. 

- El mateix DIJOUS 19 DE DESEMBRE A LES 10:30 tindrà lloc un recital de cançons de nadal a la RESIDÈNCIA SANTA TERESA JORNET en l'Avinguda Luis Suñer, 25. És un recital per a les persones majors de la residència però poden acudir els pares i mares que ho desigen. 

- LES DATES DELS ÚLTIMS EXÀMENS:

DILLUNS 9 DE DESEMBRE: C.SOCIALS TEMA 3: L'aigua a la Terra_Estats de l'aigua_El cicle de l'aigua_L'aigua en els paisatges_Com són els rius_Les persones i l'aigua

DIMECRES 11 DE DESEMBRE: LENGUA CASTELLANA: TEMAS 1 AL 5_Vocabulario_Gramática y Ortografia

DIJOUS 12 DE DESEMBRE: LLENGUA VALENCIANA: TEMES 1 AL 5_Vocabulari_Gramàtica i Ortografia

DIVENDRES 13 DE DESEMBRE: MATEMÀTIQUES TEMA 5: Taules de multiplicar_Multiplicacions portant-ne i sense portar

-LES DATES DE LES EXPRESSIONS ORALS:


L'última setmana la dedicarem a les presentacions orals. Vos deixe les dates per a que hi haja temps suficient de preparació.


Les exposicions orals seran d'uns 3 minuts de duració. No poden llegir, però poden tindre material de suport, com targetes amb paraules clau, cartolines grans, murals, l'estructura de la presentació, imatges, dibuixos, objectes, poden portar un pen amb la presentació en power point amb la vostra ajuda, anar penjant en la pissarra cartellets a mesura que parlen, com vulgau... Hi haurà dos presentacions, una en CASTELLÀ i una en VALENCIÀ. Cada alumne farà les 2 presentacions el mateix dia.

Es tindrà en compte:

1. La correcció de les explicacions: la informació haurà de ser adequada a l'edat de l'alumnat.
2. La competència lingüística i les estratègies de comunicació oral
3. L'originalitat i creativitat escènica.
4. L'adequació al temps (3 min.)

VALENCIÀ: Les presentacions estaran relacionades amb la descripció d'un PERSONATGE FAMÓS, pot ser un/a esportista, cantant, actriu... Poden descriure físicament, gustos, dates personals, èxits professionals, per què els agrada aquest personatge, etc. Els donaré una fitxa per que servisca de guia. 

CASTELLÀ: Les presentacions estaran relacionades amb una PEL·LÍCULA. Han de parlar sobre la seua pel·lícula preferida, per què els agrada, els personatges, fitxa tècnica, direcció, etc. Han de contar un poc la trama de la pel·lícula, alguna curiositat... Els donaré una fitxa per que servisca de guia. 

EL SORTEIG HA QUEDAT DE LA SEGÜENT MANERA:

DILLUNS 16 DE DESEMBRE
ELÍES
ADRIANA
LAIA
CLAUDIA V
ALEX
JUAN
HUGO

DIMARTS 17 DE DESEMBRE
MOHAMMED
CLAUDIA P
JOSE
IRIS
LIDIA
ANA

DIMECRES 18 DE DESEMBRE
MIQUEL
CLAUDIA R
ALONSO
MAHA
NOUR EDDINE
ADELINA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada