Páginas

dimarts, 21 d’abril del 2020

TASQUES DIMARTS 21 D'ABRIL

Benvolgudes famílies, després d'aquestos dies de pasqua, continuem amb el nostre treball de la millor manera possible.  Esperem que aquestos dies hagen sigut profitosos i que prompte pugam retornar a la nostra activitat diària.
Seguint les últimes instruccions del Ministeri i la Conselleria d'Educació, les tasques d'aquest tercer trimestre, en resum:
1. Hauran de reforçar i consolidar els aprenentatges realitzats en els dos primers trimestres del curs, és a dir, no anem a avançar continguts nous. La nostra activitat diària estarà basada en reforçar la COMPETÈNCIA MATEMÀTICA I LA COMPETENCIA LINGUÍSTICA, operacions bàsiques, lectura i escriptura de textos.

2. Hauran de  fomentar la coordinació de les tutories amb les famílies per a facilitar a l'alumnat la realització del seu treball. Sabeu que estic disponible a través del e mail: arditsalvador@gmail.com

3. Hauran de facilitar solucions per a l'alumnat que no té accés a les TIC (noves tecnologies) en les millor condicions.  Seguirem treballant senzillament les lectures i operacions bàsiques dels llibres del tercer trimestre, als quals tots tenim accés, però sense avançar en els continguts de gramàtica, ortografia, etc. Tampoc anem a centrar-nos ni a exigir moltes tasques que tinguen que dependre de les noves tecnologies en excés, sense agobiar-se.


És per això que les properes setmanes, mentre no hi haja noves instruccions del Ministeri i la Conselleria d'Educació, les tasques de la nostra classe seran sempre molt senzilles i curtes, tractant d'adaptar-nos a les situcions difícils que tenen moltes famílies. No anem a complicar encara més el vostre dia a dia. Si alguna família necessita més activitats per entretindre els seus fills, pot posar-se en contacte amb mi per indicar-li tasques de caràcter voluntari.

Per qualsevol dubte, estic disponible a través del e mail: arditsalvador@gmail.com

Vos deixe el treball de hui:

TASQUES DIMARTS 21 D'ABRIL

MATEMÀTIQUES: Quadern iniciació a la divisió pàgines 26-27

VALENCIÀ: Lectura pàgines 140-141 del llibre del tercer trimestre: Què vols ser de major? i fer les activitats de la pàgina 142


Una abraçada i molts ànims! Seguim en contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada