Páginas

dilluns, 15 de juny del 2020

ENTREGA DE NOTES I ALTRES INFORMACIONS

Benvolgudes famílies, el curs escolar ja està a punt de finalitzar. Voldria agrair el vostre treball i la dedicació que heu tingut amb els vostres fills i filles per a la realització dels deures. A partir d'ara ja no hi haurà més tasques diàries.
El passat divendres 12 de juny varem tindre l'avaluació de 3rA i les notes estaran disponibles en el portal WEBFAMILIA a partir del 23 de juny. També seran enviades per e-mail a les persones que no estan registrades a webfamilia. 
L'entrega de notes també es podrà realitzar de manera presencial en l'escola. Vos deixe l'horari que hem establert:

ENTREGA DE NOTES A L'ESCOLA

DIMARTS 23 JUNY
de 10  a 11 hores: Infantil 3 anys A i B  i 4anys A
de 11 a 12h.  Infantil  4anys B  i Infantil 5 anys
de 12 a 13h.   6é A i B farà entrega de les notes i del certificat de promoció.
 
DIJOUS 25 JUNY
de 10 a 11h.  1r  A i B
de 11 a 12h.  2n A i B
 
DIVENDRES  26  JUNY
de 10 a 11h.   3r A i B
de 11 a 12h.   4t B
de 17 a 18h.   4tA
 
DILLUNS 29 JUNY
de 10 a 11h   5é.A i B
de 11 a 12h.  5é. C

Les notes es donaran al pati on s’habilitarà un espai, complint amb les mesures de seguretat. 
Es obligatori l’ús de mascareta. L’entrada es farà per la porta principal carrer José Maria Llopico i l’eixida pel carrer Lepanto.
 
INFORMACIONS DEL PRÒXIM CURS 2020-2021

El pròxim curs està ple de incerteses i estem esperant normativa i instruccions definitives de la Conselleria d'Educació, que haurà de posar-se d'acord amb el Ministeri d'Educació per tal d'aprovar les diferents propostes. 
Per ara tan sols sabem de manera certa que tots els alumnes de 3rA han passat de curs, no hi ha hagut cap repetició.
El llistat dels llibres de text de 4t de primària es publicarà en WEBFAMILIA, s'enviarà per e-mail a les famílies que no estan registrades al portal i es donarà en paper a les persones interesades que vinguen a l'escola a recollir les notes el mateix dia assenyalat per a l'entrega de butlletins. 
També coneixem la proposta de calendari escolar per al proper curs, que començaria el 7 de setembre i finalitzaria el 23 de juny de 2021. 
Durant les pròximes setmanes Educació detallarà més qüestions, com el pla específic de recuperació i adaptació del currículum i de les activitats educatives. Tampoc coneixem les mesures sanitàries concretes que haurem de seguir en setembre, la ràtio definitiva o l'organització dels espais. Són tot propostes que hauran de ser regulades en un decret.  Seguirem informant-vos a mesura que rebem instruccions.

Moltes gràcies i salutacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada