Páginas

dilluns, 20 de desembre del 2021

ENTREGA DE NOTAS

La entrega de notas de la 1ª evaluación será el MIÉRCOLES 22 de DICIEMBRE por la tarde de 15:30 a 17:00 en el colegio. Entregaré las notas de manera individual, podéis ir viniendo dentro de ese horario cuando os venga mejor y hablamos de cómo ha ido el trimestre, aspectos a mejorar y deberes de navidad. Es el día del sorteo de la lotería, si os ha tocado el gordo no vengáis, ya os doy las notas en enero tranquilamente. ¡Feliz navidad!

divendres, 19 de novembre del 2021

LOS 5 SENTIDOS

El lunes preguntaré el sentido de la VISTA y del OÍDO (páginas 20-21 del libro de C.Naturales) con una aplicación-juego llamada PLICKERS que los niños ya conocen.

Buen fin de semana

dimecres, 10 de novembre del 2021

SEMANA DE EXÁMENES

LUNES 15 NOVIEMBRE: VELOCIDAD LECTORA

Haremos dos pruebas para ver el número de palabras que leen por minuto vuestros hijos/as después del primer trimestre, tanto en CASTELLANO como en VALENCIANO . Os paso una guía:












 

MARTES 16 NOVIEMBRE: COMPRENSIÓN LECTORA

Dos textos, en castellano y valenciano, que deberán leer por ellos mismos y contestar una preguntas para evaluar su grado de comprensión. 


MIÉRCOLES 17 NOVIEMBRE: MATEMÁTICAS_SUMAR Y RESTAR LLEVANDO

-Sumas de hasta 5 cifras y tres sumandos. 

-Restas de hasta 5 cifras.

IMPORTANTE: Han de saber colocar las cifras en su lugar correspondiente: las unidades debajo de las unidades, etc.


JUEVES 18 NOVIEMBRE: MATEMÁTICAS_PROBLEMAS

Problemas de dos operaciones, combinando SUMA y RESTA

 

VIERNES 19 NOVIEMBRE:  EXAMEN DE DICTADO_CASTELLANO

Estudiar palabras con:

CA-CO-CU-QUE-QUI (TEMA 1)

ZA-ZO-ZU-CE-CI (TEMA 2)

GA-GO-GU-GUE-GUI (TEMA 3)

 

dimarts, 19 d’octubre del 2021

SESIÓN DE INGLÉS CON AJEET

Todos los martes del curso vendrà AJEET a nuestra clase para practicar inglés. Es el auxiliar de conversación y viene de la India. Bienvenido






divendres, 15 d’octubre del 2021

MAPA INTERACTIVO

 Ya podéis jugar en casa a los mapas interactivos y seguir practicando. Haz CLICK en ESTUDIA para practicar y en JUEGA para empezar el reto. ¡Suerte!

MAPAMUNDI INTERACTIVO


dijous, 7 d’octubre del 2021

PRÓXIMOS EXÁMENES

MIÉRCOLES 13 OCTUBRE: MATEMÁTICAS

Estudiar los números de 3 y 4 cifras (páginas 8-10 del libro) y los números ordinales (Página 12 del libro)

 

VIERNES 15 OCTUBRE: C.NATURALES

Estudiar partes del cuerpo y órganos más importantes (página 8 del libro)

Estudiar las tres funciones vitales (páginas 10-11 del libro)

NUEVO HORARIO

Ha habido unos cuantos cambios en el horario. Los alumnos tienen un nuevo horario que he repartido hoy en clase. Podéis tirar el anterior. Saludos
 


dimarts, 7 de setembre del 2021

REUNIÓ INICI DE CURS

La reunió d'inici de curs tindrà lloc el prper DILLUNS 27 DE SETEMBRE  A LES 13:00 a l'aula de música

dilluns, 21 de juny del 2021

COMUNICAT PER A LES FAMÍLIES

La reunió final de curs tindrà lloc el proper DILLUNS 28 DE JUNY a les 10:00h al pati d'Educació Infantil. Tractarem els següents punts:

1. Entrega dels butlletins de notes.

2. Comentari dels resultats globals de la tercera avaluació i final.

3. Materials curriculars per al curs 2021-2022 

4. Activitats a realitzar per l'alumnat durant les vacances d'estiu.

També informar-vos que el dia 23 de juny, amb motiu de ser l'últim dia de classe, tindrem unes activitats lúdiques de jocs d'aigua al pati, de 9:30 a 11:00h. Per tant, l'alumnat haurà de portar roba per canviar-se i tovallola, a fi de no estar banyats al acabar els jocs. No cal portar llibres. Tan sols esmorzar. 

Gràcies!

divendres, 11 de juny del 2021

ÚLTIMS EXÀMENS

DILLUNS 14 JUNY: EXAMEN ANGLÈS: Unit 6: The garden

DIMARTS 15 JUNY: EXAMEN LENGUA CASTELLANA: Temas 11-12-13-14-15

Tan sols han d'estudiar els apartats de VOCABULARI-GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA

DIMECRES 16 JUNY: EXAMEN LLENGUA VALENCIANA: Temes 11-12-13-14-15

Tan sols han d'estudiar els apartats de VOCABULARI-GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA

DIJOUS 17 JUNY: EXAMEN DE MATEMÀTIQUES: Tema 12: Rectes i angles

No oblideu portar regle, compàs i transportador a l'examen

divendres, 4 de juny del 2021

TALLER DE POESIA PER A PARES I MARES

M'agradaria que els pares i mares puguereu participar també en el festival de poesia i voluntariament llegir un poema vostre el dia de l'actuació, quan acaben els xiquets, seguint el tema del festival: la pandèmia.

Aquest cap de setmana busqueu un lloc tranquil, un llapis i paper i podeu escriure un poema, recordant tot el que vam viure, busqueu al vostre interior què va significar per vosaltres els mesos que vam passar a casa.

Pot ser qualsevol rima, curta o llarga, qualsevol tema sobre la pandèmia: el confinament, el metre i mig, la paciència, l'espera, la por, la soledat, la salut...el que siga. Els poemes els presentaré juntament amb els meus, els dels xiquets i tot el que estem fent als premis d'Innovació Educativa Ciutat d'Alzira, en l'apartat de foment lector. Tal vegada guanyem!

Hui hem fet un taller de poesia a classe i els vostres fills i filles ja són uns experts, vos podran ajudar. 

El dilluns 7 de juny a partir de les 13:00h porteu el poema a l'escola i farem un taller al pati per a acabar de perfilar els detalls, llegirem el que heu fet, estaré disponible per ajudar-vos si fa falta, per acabar el poema o resoldre els vostres dubtes.

Recordeu que tot és voluntari. No és ninguna càrrega. Tan sols és una oportunitat per traure el poeta que porteu dins.

Fins dilluns


dimecres, 2 de juny del 2021

FESTIVAL DE POESIA 2021

Estimats pares i mares, finalment SI que podrem fer una actuació al centre, fora de l'horari lectiu, per als pares i mares de la classe. 

El recital de poesia de 4tA serà el DIMECRES 9 DE JUNY A LES 18:30 DE LA VESPRADA AL PATI DE L'ESCOLA. L'entrada al centre serà a partir de les 18:00 per la porta de secretaria. És obligatori l'ús de mascareta.

Seguint la normativa COVID és necessari informar del nombre d'assistents a l'acte, per controlar l'aforament. Vos passaré un full d'autorització en el qual heu de posar el NÚMERO DE FAMILIARS ASSISTENTS A L'ACTE per tal de previndre la disposició de l'escenari.

Com és fora de l'horari lectiu, hem tractat de buscar una vesprada i un horari adequat, no obstant, és difícil contentar a totes les famílies i pot ser l'horari escollit no siga el més satisfactori per alguns. Vos preguem un xicotet esforç per demanar permís al treball, a les extraescolars que puguen coincidir etc. Creguem que val la pena i necessitem la presència de tots vosaltres.

Una abraçada i fins prompte! 

 Poesía en tiempos de coronavirus: "Hace un silencio que muerde, hace un  silencio que araña, que vigila y que rompe..."

 

dilluns, 31 de maig del 2021

PREMIS ONDA CERO

Felicitem al nostre company ELÍAS SÁNCHEZ pel segon premi al concurs de dibuix "ONDA CERO: 100 ANYS DEL GRAN TEATRE D'ALZIRA". En  nom de la nostra classe i del nostre col·legi moltes felicitats!!





dijous, 27 de maig del 2021

FITXA INTERACTIVA

Classes d'oracions, una ficha interactiva de bauloin
liveworksheets.com

CONTROL DE MATE

Demà DIVENDRES 28 de maig hi haurà un control de Matemàtiques. Hem treballat LONGITUD, CAPACITAT i MASSA als temes 10 i 11. Farem exercisis que hem treballat a classe i problemes. Curs: Mates PI, Tema: Sistema mètric decimal

divendres, 21 de maig del 2021

POESIA EN TEMPS DE PANDÈMIA

Estimades famílies, he repartit uns poemes als alumnes per a que l'estudien de memòria este cap de setmana. Necessitem la vostra ajuda i que els ajudeu a memoritzar el poema. 

Estem preparant un recital de poesia amb música en directe per a final de curs. No sabem si podrem actuar per als pares, tenint en compte la normativa actual, però de segur  que farem actuacions al pati per a les distintes classes. Esperem fer una actuació per als pares o gravar-la en vídeo i que al menys pugau vore el resultat final.

Una abraçada i gràcies!

Poesía en tiempos de coronavirus: "A solas, sin chistar, sin una mano que  pueda transmitir algo de aliento..."

dimarts, 18 de maig del 2021

EXPERIMENTS AMB LA LLUM

Hem vist alguns experiments sobre les PROPIETATS DE LA LLUM a classe. Si alguna persona està interessada en repetir-los i experimentar a casa, vos envie els enllaços. Podeu enviar els vostres experiments i vídeos a arditsalvador@gmail.com Farem un recull de les vostres experiències!

 


 


 

divendres, 30 d’abril del 2021

dijous, 25 de març del 2021

REUNIÓ GENERAL 2ª AVALUACIÓ

Us convoquem a la reunió general el proper DIMECRES 31 DE MARÇ a les 15:30h al pati d'Educació Infantil. La reunió serà a l'aire lliure i seguint les recomanacions sanitàries. Tractarem els següents temes:

1. Resultats de la 2ª avaluació.

2. Orientacions pedagògiques per al seguiment en el reforç dels aprenentatges.

3. Evolució de la cohesió grup-classe.

4. Entrega del butlletí de notes.

5. Precs i preguntes.

En cas de no poder assistir, el butlletí de notes es podrà entregar a una  persona adulta autoritzada  per escrit.

Moltes gràcies.

 

dimarts, 23 de març del 2021

ACTIVITATS DIGITALS TEMA 4 D'ANGLÉS

KAHOOT 1

KAHOOT 2

GENIALLY ANIMALS GAME

DAILY ROUTINES GAME 




CONCURS OUS DE PASQUA 2021

Com en anys anteriors, el CEIP Garcia Lorca, des de l'assignatura d'anglés, realitza un concurs d'ous de pasqua en el que col·laboren les famílies del centre i realitzen magnífics treballs. Un any més vos animem a participar pintant i decorant ous de pasqua a casa. Heu de portar-los al centre ABANS DEL DIVENDRES 26 DE MARÇ. La temàtica, els materials i la tècnica és lliure. Volem premiar el vostre esforç i creativitat. Gràcies per participar! Vos deixem alguns vídeos d'anys anteriors!!


 
 
 




ÚLTIMS EXÀMENS DEL TRIMESTRE

-DIJOUS 25 MARÇ: Avaluació final de CASTELLÀ. Heu d'estudiar tan sols els apartats de VOCABULARI, GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA dels temes 6-7-8-9-10. 

-DIVENDRES 26 MARÇ:  Avaluació final de VALENCIÀ. Heu d'estudiar tan sols els apartats de VOCABULARI, GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA dels temes 6-7-8-9-10.

Hem estat repassant els continguts aquesta setmana, molts dels conceptes són els mateixos i es repeteixen en castellà i valencià.

-DILLUNS 29 MARÇ: Avaluació del TEMA 9 de MATEMÀTIQUES: Temps i diners. Poden estudiar directament de les fitxes que hem treballat a classe durant la setmana. Les tenen a la llibreta.


 

divendres, 26 de febrer del 2021

PRÒXIMS EXÀMENS

 DILLUNS 1 DE MARÇ: ENGLISH UNIT 3





 

 

 

DIMARTS 2 DE MARÇ: 

MATEMÀTIQUES TEMA 6: Fraccions i Divisió per 2 xifres: nivell 2

Tenen 2 fitxes de repàs de fraccions a la llibreta . Les divisions nivell 2 són entre 31 i 41. Tenen una fitxa de repàs a la llibreta

 DIMECRES 3 DE MARÇ: 

DICTAT DE VALENCIÀ 

El dictat que han d'estudiar és el de la pàgina 105: Quantes fotos!

dimecres, 17 de febrer del 2021

EXPOSICIONS ORALS DE VALENCIÀ

La setmana que ve començarem les exposicions orals de VALENCIÀ. La informació està a la pàgina 106 del llibre. Vos deixe el llistat de monuments que hem sortejat. La data de totes les exposicions serà el DIVENDRES 26 DE FEBRER. Moltes gràcies!

MAHA: COLISEU DE ROMA

NOUR EDDINE: GOLDEN GATE DE CALIFORNIA

IVANNA: ALHAMBRA DE GRANADA

LIDIA: PLAÇA D'ESPANYA DE SEVILLA

ADRIANA: EL PARTENÓ D'ATENES 

LAIA: EL CRIST DE RIO DE JANEIRO

IRIS: MESQUITA BLAVA D'ESTAMBUL

MOUHAMMED: TEATRE ROMÀ DE MÈRIDA

JOSE: ESTATUA DE LA LLIBERTAT DE NOVA YORK

HUGO: TORRE DE BETLEM A LISBOA

CLAUDIA P.: TORRE EIFFEL DE PARÍS

ALEX: PLAÇA ROJA DE MOSCÚ

CLAUDIA R.: EL BIG BEN DE LONDRES

ELIAS: PORTA DE BRANDENBURG A BERLIN

ISHAQ: PÍRÀMIDES D'EGIPTE

MIQUEL: PIRÀMIDES DE CHICHEN ITZÀ DE MÈXIC

CLAUDIA V.: EL TAJ MAHAL D'AGRA (ÍNDIA)

 

 

VÍDEO EXPLICACIÓ DIVISIÓ PER DUES XIFRES

 Vos deixe el vídeo que hem estat treballant a classe sobre la divisió per dues xifres,  per als alumnes que necessiten practicar més a casa.