Páginas

divendres, 4 de juny del 2021

TALLER DE POESIA PER A PARES I MARES

M'agradaria que els pares i mares puguereu participar també en el festival de poesia i voluntariament llegir un poema vostre el dia de l'actuació, quan acaben els xiquets, seguint el tema del festival: la pandèmia.

Aquest cap de setmana busqueu un lloc tranquil, un llapis i paper i podeu escriure un poema, recordant tot el que vam viure, busqueu al vostre interior què va significar per vosaltres els mesos que vam passar a casa.

Pot ser qualsevol rima, curta o llarga, qualsevol tema sobre la pandèmia: el confinament, el metre i mig, la paciència, l'espera, la por, la soledat, la salut...el que siga. Els poemes els presentaré juntament amb els meus, els dels xiquets i tot el que estem fent als premis d'Innovació Educativa Ciutat d'Alzira, en l'apartat de foment lector. Tal vegada guanyem!

Hui hem fet un taller de poesia a classe i els vostres fills i filles ja són uns experts, vos podran ajudar. 

El dilluns 7 de juny a partir de les 13:00h porteu el poema a l'escola i farem un taller al pati per a acabar de perfilar els detalls, llegirem el que heu fet, estaré disponible per ajudar-vos si fa falta, per acabar el poema o resoldre els vostres dubtes.

Recordeu que tot és voluntari. No és ninguna càrrega. Tan sols és una oportunitat per traure el poeta que porteu dins.

Fins dilluns


1 comentari:

  1. Hola x part de la mare anotan 3 et vaig enviar un Ítaca gracies

    ResponElimina