Páginas

dilluns, 21 de juny del 2021

COMUNICAT PER A LES FAMÍLIES

La reunió final de curs tindrà lloc el proper DILLUNS 28 DE JUNY a les 10:00h al pati d'Educació Infantil. Tractarem els següents punts:

1. Entrega dels butlletins de notes.

2. Comentari dels resultats globals de la tercera avaluació i final.

3. Materials curriculars per al curs 2021-2022 

4. Activitats a realitzar per l'alumnat durant les vacances d'estiu.

També informar-vos que el dia 23 de juny, amb motiu de ser l'últim dia de classe, tindrem unes activitats lúdiques de jocs d'aigua al pati, de 9:30 a 11:00h. Per tant, l'alumnat haurà de portar roba per canviar-se i tovallola, a fi de no estar banyats al acabar els jocs. No cal portar llibres. Tan sols esmorzar. 

Gràcies!

divendres, 11 de juny del 2021

ÚLTIMS EXÀMENS

DILLUNS 14 JUNY: EXAMEN ANGLÈS: Unit 6: The garden

DIMARTS 15 JUNY: EXAMEN LENGUA CASTELLANA: Temas 11-12-13-14-15

Tan sols han d'estudiar els apartats de VOCABULARI-GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA

DIMECRES 16 JUNY: EXAMEN LLENGUA VALENCIANA: Temes 11-12-13-14-15

Tan sols han d'estudiar els apartats de VOCABULARI-GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA

DIJOUS 17 JUNY: EXAMEN DE MATEMÀTIQUES: Tema 12: Rectes i angles

No oblideu portar regle, compàs i transportador a l'examen

divendres, 4 de juny del 2021

TALLER DE POESIA PER A PARES I MARES

M'agradaria que els pares i mares puguereu participar també en el festival de poesia i voluntariament llegir un poema vostre el dia de l'actuació, quan acaben els xiquets, seguint el tema del festival: la pandèmia.

Aquest cap de setmana busqueu un lloc tranquil, un llapis i paper i podeu escriure un poema, recordant tot el que vam viure, busqueu al vostre interior què va significar per vosaltres els mesos que vam passar a casa.

Pot ser qualsevol rima, curta o llarga, qualsevol tema sobre la pandèmia: el confinament, el metre i mig, la paciència, l'espera, la por, la soledat, la salut...el que siga. Els poemes els presentaré juntament amb els meus, els dels xiquets i tot el que estem fent als premis d'Innovació Educativa Ciutat d'Alzira, en l'apartat de foment lector. Tal vegada guanyem!

Hui hem fet un taller de poesia a classe i els vostres fills i filles ja són uns experts, vos podran ajudar. 

El dilluns 7 de juny a partir de les 13:00h porteu el poema a l'escola i farem un taller al pati per a acabar de perfilar els detalls, llegirem el que heu fet, estaré disponible per ajudar-vos si fa falta, per acabar el poema o resoldre els vostres dubtes.

Recordeu que tot és voluntari. No és ninguna càrrega. Tan sols és una oportunitat per traure el poeta que porteu dins.

Fins dilluns


dimecres, 2 de juny del 2021

FESTIVAL DE POESIA 2021

Estimats pares i mares, finalment SI que podrem fer una actuació al centre, fora de l'horari lectiu, per als pares i mares de la classe. 

El recital de poesia de 4tA serà el DIMECRES 9 DE JUNY A LES 18:30 DE LA VESPRADA AL PATI DE L'ESCOLA. L'entrada al centre serà a partir de les 18:00 per la porta de secretaria. És obligatori l'ús de mascareta.

Seguint la normativa COVID és necessari informar del nombre d'assistents a l'acte, per controlar l'aforament. Vos passaré un full d'autorització en el qual heu de posar el NÚMERO DE FAMILIARS ASSISTENTS A L'ACTE per tal de previndre la disposició de l'escenari.

Com és fora de l'horari lectiu, hem tractat de buscar una vesprada i un horari adequat, no obstant, és difícil contentar a totes les famílies i pot ser l'horari escollit no siga el més satisfactori per alguns. Vos preguem un xicotet esforç per demanar permís al treball, a les extraescolars que puguen coincidir etc. Creguem que val la pena i necessitem la presència de tots vosaltres.

Una abraçada i fins prompte! 

 Poesía en tiempos de coronavirus: "Hace un silencio que muerde, hace un  silencio que araña, que vigila y que rompe..."