Páginas

dijous, 22 de desembre del 2016

BON NADAL

Voldria desitjar-vos a tots unes Bones Festes i agrair el detall de la cistella de nadal i també el detall per al naixement de Bernat... Gràcies a tots.
Per cert, el concert de nadales ha estat espectacular...  Hui ha estat un gran dia i hem començat ja a gaudir de l'alegria del Nadal cantant com mai. ENHORABONA A TOTS!! 
Vos recorde que ja podeu guardar els llibres de la 1ª avaluació per a poder seguir participant en el Banc de Llibres el proper curs.  A partir de gener heu de portar els llibres corresponents a la 2ª avaluació en totes les assignatures. Si demaneu als reis un llibre de Roald Dahl que siga de la COL·LECCIÓ LOQUELEO, qualsevol conte.

Recordeu també que els deures de Nadal són molt senzills:

1. Estudiar molt bé i saber recitar de memòria el poema que t'haja tocat. Copiar-lo en bona lletra en una cartolina fent un mural, amb dibuixos, imatges...
2. Acabar el llibre de plàstica fins a la fitxa de la "invasió alienígena". 
3. Llegir en algun moment del dia. 
4. Fer divisions al menys del NIVELL 1 o NIVELL 2, que són per 21,31,41 o per 32,42... per anar practicant.
5. Fer un dibuix per a participar al concurs del FONS DE PANTALLA DEL BLOG, utilitzant la tècnica o el material que més t'agrade. 
6. Portar-se bé, gaudir de la família i descansar.

Una abraçada i fins l'any que ve. 

dimarts, 20 de desembre del 2016

CANVI D'HORA DE LA REUNIÓ D'AVALUACIÓ

La reunió d'avaluació de demà DIMECRES SERÀ A LES 16:30 ja que ens han posat als mestres un claustre a les 12:30. Per favor,  que algú avise al grup de wassap de la classe.

Gràcies!

dijous, 15 de desembre del 2016

DIVENDRES 16 NO HI HAURÀ EXCURSIÓ

Hem consultat la previsió meteorològica i divendres 16 hi ha possibilitat de pluja. Com que l'excursió era totalment a l'aire lliure hem decidit aplaçar-la. La farem després de les festes de nadal. Per favor, passeu la informació al grup de wassap de la classe.

dilluns, 12 de desembre del 2016

INFORMACIÓ FINAL DE TRIMESTRE

Benvolgudes famílies:

1. La reunió d'entrega de notes serà el 20 DE DESEMBRE A LES 12:30 a la nostra classe. Com que no hi havia massa temps disponible, he decidit fer una reunió general. No obstant, si alguna persona vol parlar personalment amb mi pot vindre a la classe qualsevol dia a partir de les 16:30 fins que s'acabe el trimestre. 

2. No hi haurà més exàmens aquestes setmanes. En MATEMÀTIQUES hi haurà una xicoteta prova de dividir per dues xifres per veure si han agafat correctament la idea i en SOCIALS i NATURALS un treball per avaluar el TEMA 3. Ja us donaré més informació. 

3. El dia 16 DE DESEMBRE hi haurà una eixida al riu Xúquer, a la zona del pont de ferro i les vies verdes del costat del riu per tal d'estudiar les característiques del riu. Pròximament tindreu un full explicatiu amb l'autorització.

4. El dia 22 DE DESEMBRE de vesprada a les 15:00 anirem les classes de 4t A i 4tB a cantar nadalenques al HOGAR SANTA TERESA JORNET. Aquestes setmanes assajarem les nadalenques a classe.

5. Recordeu anar fent l'ingrés per al VIATGE DE FI DE CURS A GRANADA i no ho deixeu per l'últim dia. Poseu clarament el nom de l'alumne al concepte.

Si hi ha alguna informació més la diré pròximament, he arribat hui i encara estic en procés d'adaptació...jejeje  Una abraçada.