Páginas

dilluns, 12 de desembre del 2016

INFORMACIÓ FINAL DE TRIMESTRE

Benvolgudes famílies:

1. La reunió d'entrega de notes serà el 20 DE DESEMBRE A LES 12:30 a la nostra classe. Com que no hi havia massa temps disponible, he decidit fer una reunió general. No obstant, si alguna persona vol parlar personalment amb mi pot vindre a la classe qualsevol dia a partir de les 16:30 fins que s'acabe el trimestre. 

2. No hi haurà més exàmens aquestes setmanes. En MATEMÀTIQUES hi haurà una xicoteta prova de dividir per dues xifres per veure si han agafat correctament la idea i en SOCIALS i NATURALS un treball per avaluar el TEMA 3. Ja us donaré més informació. 

3. El dia 16 DE DESEMBRE hi haurà una eixida al riu Xúquer, a la zona del pont de ferro i les vies verdes del costat del riu per tal d'estudiar les característiques del riu. Pròximament tindreu un full explicatiu amb l'autorització.

4. El dia 22 DE DESEMBRE de vesprada a les 15:00 anirem les classes de 4t A i 4tB a cantar nadalenques al HOGAR SANTA TERESA JORNET. Aquestes setmanes assajarem les nadalenques a classe.

5. Recordeu anar fent l'ingrés per al VIATGE DE FI DE CURS A GRANADA i no ho deixeu per l'últim dia. Poseu clarament el nom de l'alumne al concepte.

Si hi ha alguna informació més la diré pròximament, he arribat hui i encara estic en procés d'adaptació...jejeje  Una abraçada.

7 comentaris: