Páginas

dijous, 22 de desembre del 2016

BON NADAL

Voldria desitjar-vos a tots unes Bones Festes i agrair el detall de la cistella de nadal i també el detall per al naixement de Bernat... Gràcies a tots.
Per cert, el concert de nadales ha estat espectacular...  Hui ha estat un gran dia i hem començat ja a gaudir de l'alegria del Nadal cantant com mai. ENHORABONA A TOTS!! 
Vos recorde que ja podeu guardar els llibres de la 1ª avaluació per a poder seguir participant en el Banc de Llibres el proper curs.  A partir de gener heu de portar els llibres corresponents a la 2ª avaluació en totes les assignatures. Si demaneu als reis un llibre de Roald Dahl que siga de la COL·LECCIÓ LOQUELEO, qualsevol conte.

Recordeu també que els deures de Nadal són molt senzills:

1. Estudiar molt bé i saber recitar de memòria el poema que t'haja tocat. Copiar-lo en bona lletra en una cartolina fent un mural, amb dibuixos, imatges...
2. Acabar el llibre de plàstica fins a la fitxa de la "invasió alienígena". 
3. Llegir en algun moment del dia. 
4. Fer divisions al menys del NIVELL 1 o NIVELL 2, que són per 21,31,41 o per 32,42... per anar practicant.
5. Fer un dibuix per a participar al concurs del FONS DE PANTALLA DEL BLOG, utilitzant la tècnica o el material que més t'agrade. 
6. Portar-se bé, gaudir de la família i descansar.

Una abraçada i fins l'any que ve. 

2 comentaris:

  1. Gràcies.
    Bones Festes i fins gener 👑👑👑

    ResponElimina
  2. Bon dia,
    Una pregunta: sobre quin llibre de Roald Dahl faran el concurs?
    És que segons les bases, els alumnes d'una mateixa classe faran el video sobre el mateix llibre...si no ho entés mal. Es per ficar-nos d'acord la classe en el llibre.

    ResponElimina