Páginas

dijous, 20 de desembre del 2018

JOCS CÀLCUL MENTAL

Si teniu ordinador a casa, podeu practicar en Nadal fent click en aquest enllaç de Bromera el CÀLCUL MENTAL RÀPID. Son activitats que hem fet a classe i milloren el nivell de l'alumnat.

http://vella.bromera.com/detall-activitatsdigitals/items/Capicua-4v-ADPF.html

dilluns, 10 de desembre del 2018

INFORMACIONS I ÚLTIMS EXÀMENS

Després d'haver tornat a classe, vos informe de les activitats i exàmens que queden per fer abans de les vacances de Nadal:

- La reunió de la primera avaluació serà el DIVENDRES 21 DE DESEMBRE A LES 14:00h. Tractarem d'analitzar els resultats de la primera avaluació i repartirem les notes. Recordeu que el butlletí de notes s'ha de repartir a una persona adulta. Si alguna persona no pot assistir a la reunió que es pose en contacte amb mi personalment. 

- Respecte als exàmens:

- MATEMÀTIQUES: Queda per fer l'examen del TEMA 13, que el realitzarem el proper DIJOUS 13 de Desembre. No hi haurà problemes, tan sols estudiar: El Perímetre, Polígons regulars, Classificació de triangles, Classificació de quadrilàters i paral·lelograms, Àrea d'una figura amb un quadrat unitat, Àrea del quadrat i del rectangle.

- VALENCIÀ: Ja s'han donat tots els continguts del primer trimestre. No cal portar llibres fins després de Nadal, que portaran el llibre de 2n trimestre. 

- CASTELLÀ: Queda per donar el TEMA 5 i fer l'examen final d'avaluació dels temes 1 al 5, que el realitzarem el proper DIVENDRES 14 de DESEMBRE. 

- C. SOCIALS: Queda el TEMA 3 per explicar. Anirem treballant-lo aquesta setmana i farem l'examen el proper DIMARTS 18 DE Desembre. Que porten el llibre de socials TOTS ELS DIES i aprofitarem les sessions de Valencià. 

- C. NATURALS: Queda el TEMA 3 per explicar, però és molt senzill. No farem examen. 


AMIC INVISIBLE 


A banda d'això farem una activitat anomenada AMIC INVISIBLE en la que fomentarem la lectura entre l'alumnat de la nostra classe. L'activitat anirà de la següent manera:

1. Hem sortejat un amic invisible per a cada persona. Pregunta al teu fill/a qui li ha tocat. Si no ho recorda, pots passar-te per classe que ho tinc apuntat.

2. Compra un conte de màxim 10 euros a eixa persona. Ha de ser adequat a la seua edat, al voltant de 100 pàgines, no importa si en castellà o valencià. Que siga una conte, amb una història, un principi, un final... No valen llibres informatius. 

3. Escriu una dedicatòria en la contraportada, o en el primer full: Per a nosequi, del teu amic invisible fulanito de tal... espere que t'agrade, Bon Nadal, etcc

4. Porta el llibre embolicat en paper de regal a classe ABANS DEL 20 DE DESEMBRE en una noteta on pose per a qui és. 

5. Farem una festeta de l'amic invisible l'últim dia de classe, on repartirem els regals.

6. El teu filla/a haurà de llegir-se en Nadal el conte que li hagen regalat i parlar sobre el conte el primer dia de classe a la tornada de festes. Serà una nota més d'expressió oral. No han de contar el final, sinó fer una xicoteta crítica literària. 

7. Una vegada hagen fet tots l'expressió oral, sortejarem els contes entre els companys de classe, per a que pugam llegir més i més contes. Anirem repetint l'activitat més vegades.

Aquesta serà una bona manera de llegir llibres nous i motivadors, adaptats a l'edat de l'alumnat, durant el segon i tercer trimestre. Al finalitzar el curs, si tot ha anat bé, es tornarà cada conte al seu primer propietari. Esperem que la cosa vaja bé!









dijous, 8 de novembre del 2018

INFORMACIONS I EXÀMENS

Després de les presentacions orals, que han estat tot un èxit, informem que el proper DILLUNS 12 DE  NOVEMBRE hi haurà exàmen de Matemàtiques del Tema 4. Encara que estic de permís, seguiré amb l’organització de la classe fins que arribe un substitut. Recordar el que vaig informar en classe als alumnes: els continguts seguiran el seu ritme en totes les assignatures menys en Matemàtiques, que hauran de portar el llibre del 3r trimestre a partir del dilluns 12 de novembre. D’aquesta manera anirem avançant els temes dels polígons i geometria, deixant per a la meua tornada (10 de desembre) les divisions per dues xifres, que voldria explicar personalment.
Aquells alumnes que per malaltia o altres motius personals no han pogut realitzar alguna presentació oral, la realitzaran el 10 de desembre.
Salutacions!

dilluns, 5 de novembre del 2018

PRESENTACIONS ORALS ALIMENTACIÓ

Hui hem aprés moltíssim en classe sobre els aliments, ha sigut un dia espectacular! Pregunteu als vostre fills i filles i que us conten coses sobre la coca-cola, el sucre, la pizza i molts aliments més... Totes les presentacions han estat molt ben preparades i estudiades. Enhorabona a les famílies i a seguir així.

Moltes gràcies! 

Resultado de imagen de aplauso

dilluns, 22 d’octubre del 2018

PRESENTACIONS ORALS VALENCIÀ i CASTELLÀ

La pròxima setmana comencem amb les presentacions orals. Vos deixe les dates per a que hi haja temps suficient de preparació i no es junten amb els exàmens.

Les exposicions orals seran d'uns 5 minuts de duració. Recordeu: No poden llegir, però poden tindre material de suport, com targetes amb paraules clau, l'estructura de la presentació, imatges, dibuixos, poden portar un pen amb la presentació, anar penjant en la pissarra cartellets a mesura que parlen, com vulgau...

Es tindrà en compte:

1. La correcció de les explicacions: la informació haurà de ser adequada a l'edat de l'alumnat.
2. La competència lingüística i les estratègies de comunicació oral
3. L'originalitat i creativitat escènica.
4. L'adequació al temps (5 min.)

VALENCIÀ: Les presentacions estaran relacionades amb el Tema 2 de C. Socials, on treballarem els climes d'Espanya i de la Terra. Segons la zona geogràfica que  els haja tocat explicaran les característiques més importants del clima: zona geogràfica, temperatura, vent, precipitacions, flora, fauna, alguna curiositat...

CASTELLÀ: Les presentacions estaran relacionades amb el menjar. Segons l'aliment que els haja tocat, explicaran les característiques més importants: origen, país de procedència, varietats, classificació, història, nutrients, receptes, obres d'art, alguna curiositat...

EL SORTEIG HA QUEDAT DE LA SEGÜENT MANERA:

EN VALENCIÀ:

MARTINA ALBELDA:
DESERT DE MOJAVE_29 OCTUBRE

VALENTINA ARCOS:
ILLES BALEARS_29 OCTUBRE

DANIELA ARNAU: 
SELVA DE BORNEO_29 OCTUBRE

JOSEP ASUNCIÓN:
 ILLES CANÀRIES_29 OCTUBRE

ZAIDA BOQUERA:
ANDALUSIA_29 OCTUBRE

ADRIAN LANDETE: 
PIRINEUS_29 OCTUBRE

GUILLEM MARCILLA:
COMUNITAT DE MADRID_29 OCTUBRE

PABLO MONTALVÀ:
SELVA DE BORNEO_30 OCTUBRE

MALAK MOUHIB:
DESERT DEL SÀHARA_30 OCTUBRE

EDU NAVARRO:
POL SUD-ANTÀRTIDA_30 OCTUBRE

DANIELA OLMOS: 
POL NORD-ARTIC_30 OCTUBRE

GRETA PASTOR: 
HAWAI_30 OCTUBRE

ERIK PERIS:
COMUNITAT VALENCIANA_30 OCTUBRE

JEZER PLA:
DESERT DE ATACAMA_30 OCTUBRE

NATALIA ROCA: 
SABANA AFRICANA_31 OCTUBRE

MIREIA SÁNCHEZ: 
GALÍCIA_31 OCTUBRE

NATALIA SÁNCHEZ: 
AMAZONAS_31 OCTUBRE

ANDREU SANGROS:
NEPAL_31 OCTUBRE

LAIA SANJUAN:
SIBERIA_31 OCTUBRE

PABLO SERRANO: 
DESERT DE GOBI_ 31 OCTUBRE

MARC VILA: 
ASTÚRIES_31 OCTUBRE


EN CASTELLÀ:


MARTINA ALBELDA:
ZANAHORIA_5 NOVIEMBRE

VALENTINA ARCOS:
PATATA_ 5 NOVIEMBRE

DANIELA ARNAU: 
CHUFA_5 NOVIEMBRE

JOSEP ASUNCIÓN:
TORTILLA DE PATATAS_5 NOVIEMBRE

ZAIDA BOQUERA:
CEBOLLA_5 NOVIEMBRE

ADRIAN LANDETE: 
ARROZ_5 NOVIEMBRE

GUILLEM MARCILLA:
AZÚCAR_5 NOVIEMBRE

PABLO MONTALVÀ:
CACAO_5 NOVIEMBRE

MALAK MOUHIB:
BERENJENA_5 NOVIEMBRE

EDU NAVARRO:
COCA-COLA_5 NOVIEMBRE

DANIELA OLMOS: 
PIZZA_5 NOVIEMBRE

GRETA PASTOR: 
CAFÉ_6 NOVIEMBRE

ERIK PERIS:
TOMATE_6 NOVIEMBRE

JEZER PLA:
NARANJA_6 NOVIEMBRE

NATALIA ROCA: 
MIEL_6 NOVIEMBRE

MIREIA SÁNCHEZ: 
HELADO_6 NOVIEMBRE

NATALIA SÁNCHEZ: 
LAS CHUCHERÍAS_6 NOVIEMBRE

ANDREU SANGROS:
HAMBURGUESA_6 NOVIEMBRE

LAIA SANJUAN:
EL TÉ_6 NOVEMBRE

PABLO SERRANO: 
EL GOFRE_ 6 NOVEMBRE

MARC VILA: 
EL PLÁTANO_6 NOVEMBRE


PRÒXIMS EXÀMENS

DIMECRES 24 D'OCTUBRE:
MATEMÀTIQUES TEMA 3
Propietats de la multiplicació_Estimació de productes_Potències_ProblemesResultado de imagen de matematiques

dijous, 11 d’octubre del 2018

EXAMEN DICTAT CASTELLÀ I VALENCIÀ

DILLUNS 15 OCTUBRE: EXAMEN DICTAT CASTELLÀ TEMES 1 i 2
Palabras agudas, llanas y esdrújulas y su acentuación.

DIMARTS 16 OCTUBRE: EXAMEN DICTAT VALENCIÀ TEMES 1 i 2
Sons i grafies_GA GO GU GUE GUI_CA CO CU QUE QUI_R/RR
Ús de X_TX_IG

divendres, 5 d’octubre del 2018

EXÀMENS PRÒXIMA SETMANA

DILLUNS 8 D'OCTUBRE:
 MATEMÀTIQUES TEMES 1 i 2_Números de sis i set xifres_Aproximacions_Propietat commutativa i associativa_Estimació de sumes i restes_Sumes i restes combinades

DIMECRES 10 OCTUBRE:
 C.NATURALS TEMA 1_Morfologia externa del cos humà_Creixem i canviem_La infantesa

DIJOUS 11 D'OCTUBRE:
 C.SOCIALS TEMA 1_El relleu d'Espanya

L'examen de socials serà amb la pissarra digital, hauran de col·locar correctament el relleu d'Espanya seguint el joc que hem treballat a classe.

Salutacions!
Resultado de imagen de study

dimarts, 2 d’octubre del 2018

MAPA FÍSIC D'ESPANYA

Us deixe l'activitat digital que hem estat treballant a classe per a estudiar el MAPA FÍSIC D'ESPANYA. Podeu practicar a casa.

dilluns, 1 d’octubre del 2018

TORNADA AL COL·LE i REUNIÓ INICI DE CURS

Benvolguts pares i mares, després d'haver gaudit del permís de paternitat, ja toca tornar al treball. Hui hem donat el nou horari lectiu d'octubre a maig, que amb la jornada contínua és de 9:00 a 14:00h amb sessions de 45min. Els xiquets l'han copiat a la seua llibreta. Recordeu que les sessions d'Educació Física són DILLUNS I DIMECRES i hauran de portar roba esportiva. Farem una reunió d'inici de curs el proper DILLUNS 8 D'OCTUBRE A LES 14:00h en la nostra classe on parlarem de tot. Necessite una setmaneta per posar-me al dia... jejeje

Una abraçada i salutacions.

dimecres, 13 de juny del 2018

FESTIVAL POESIA 20 JUNY

El proper DIMECRES 20 DE JUNY A LES 17:00h EN L'AULA DE MÚSICA tindrà lloc el Festival de Poesia de 3r A al voltant de les EMOCIONS. Si algun pare o mare no pot vindre preguem que deixe al seu fill/a a càrrec d'una altra família, per tal de que tots els alumnes puguen assistir al festival. Per favor informeu als xiquets de quants pares i mares podeu vindre al festival, per tal de preparar les cadires dels espectadors. Divendres preguntaré el número definitiu d'assistents. 

Moltes gràcies!

dimecres, 6 de juny del 2018

ENTREVISTA PERSONAL FINAL DE CURS

M'agradaria tindre una entrevista personal amb cada una de les famílies per tractar el rendiment acadèmic dels seus fills i filles durant aquest curs. Feu CLICK en l'enllaç i trieu DATA i HORA.

Hi ha diverses dates amb horaris diferents per poder triar. 
Primer poseu EL NOM DE L'ALUMNE/A i després podeu triar el DIA i HORA de l'entrevista. Després has de fer click en GUARDAR. 
Quan més prompte tries, més dates disponibles hi haurà.

FEU CLICK EN EL LINK DE BAIX I APAREIXERÀ EL FORMULARI. PER FAVOR, SI ALGÚ POT PENJAR L'ENLLAÇ AL GRUP DE WhatsApp DE LA CLASSE ANIRIA TOT MÉS RÀPID. MOLTES GRÀCIES!

https://doodle.com/poll/neey2a32fgf9k66i

dimarts, 5 de juny del 2018

ÚLTIMS EXÀMENS I INFORMACIONS

Benvolgudes famílies, ja queda molt poc per a acabar el curs...vos deixe les DATES DELS ÚLTIMS EXÀMENS DE L'AVALUACIÓ:

-DILLUNS 11 DE JUNY:
MATEMÀTIQUES_Càlcul i Problemes
Serà un examen de sumar i restar portant-ne, multiplicar per dues xifres i dividir per una xifra. També hi haurà 5 problemes senzills. No hi ha examen del Tema 15.

-DIMARTS 12 DE JUNY: 
VALENCIÀ DICTAT TEMES 11-15_Hauran d'estudiar-se l'apartat d'ortografia d'eixos temes.

-DIMECRES 13 DE JUNY:
VALENCIÀ AVALUACIÓ TERCER TRIMESTRE_Hauran d'estudiar sobretot l'apartat de Gramàtica i Vocabulari dels temes 11-15

-DIJOUS 14 DE JUNY:
CASTELLÀ DICTAT TEMES 11-15_Hauran d'estudiar-se l'apartat d'ortografia d'eixos temes.

-DIVENDRES 15 DE JUNY:
CASTELLÀ AVALUACIÓ TERCER TRIMESTRE_Hauran d'estudiar sobretot l'apartat de Gramàtica i Vocabulari dels temes 11-15.

No hi haurà examen de C.Naturals, ja que farem un projecte d'experimentació a classe i unes fitxes que em serviran per a la nota final. També quedarà per avaluar el desenvolupament i l'esforç al festival de poesia. Queda per determinar la data i l'hora del festival, que ja vos informaré. 

A banda d'això, m'agradaria reunir-me personalment amb les famílies per a analitzar l'avaluació i els resultats del curs. En breu penjaré una graella amb horaris disponibles per a que s'apunteu. La reunió d'entrega de notes de tota la classe serà el DIJOUS 21 DE JUNY A LES 13:00h en la nostra classe. Repartirem butlletins i informarem del desenvolupament del curs a nivell general. 

Una abraçada!


dijous, 31 de maig del 2018

FESTIVAL DE POESIA

La setmana del 18-22 de juny realitzarem a classe un festival de poesia, amb música en directe, al voltant de les emocions. Cada alumne haurà d'estudiar-se a casa un poema de memòria per a recitar-lo. Farem diverses actuacions a classe al llarg d'eixa setmana: una actuació per a les famílies, una altra per als alumnes d'Infantil, etc. Anirem informant a poc a poc. 
Divendres 1 de juny repartiré els poemes a classe i partir d'aquest cap de setmana han d'estudiar el poema a casa. La setmana que ve començarem els assajos. Preguem la col·laboració de les famílies per a que aquest festival puga anar endavant.

Moltes gràcies!

Resultado de imagen de festival de poesia

dimarts, 29 de maig del 2018

DANIELA OLMOS: GUANYADORA DEL CONCURS DE DIBUIX "ONDA CERO LA RIBERA"

Daniela Olmos Sanmartín ha guanyat el concurs de dibuix "ONDA CERO LA RIBERA". El seu dibuix ha estat seleccionat per a formar part del calendari escolar per al proper curs, en la imatge del mes de maig.  Hui hem pogut assistir a l'entrega de premis. ENHORABONA DANIELA!!!!!











divendres, 18 de maig del 2018

MATEMÀTIQUES: PORTAR TRANSPORTADOR PER AL TEMA 14

Vos recorde que estem al TEMA 14 de matemàtiques i molts xiquets i xiquetes encara no han portat el TRANSPORTADOR. Recordeu portar-lo el proper dilluns. Gràcies!

Resultado de imagen de transportador de angulos

dijous, 10 de maig del 2018

MATEMÀTIQUES: LES HORES

Demà divendres 11 de maig preguntaré les hores en classe. Han de repassar-les a casa que hi ha alguns alumnes molt verds..jejej Preguntaré les hores  del rellotge digital i l'analògic. D'aquesta manera NO hi haurà examen escrit del Tema 13 de Matemàtiques.

Si voleu activitats de repàs en l'ordinador, podeu fer CLICK en les imatges.

Salutacions.

Imagen relacionadaResultado de imagen de reloj

dimarts, 8 de maig del 2018

L'AQUARI DE LA CLASSE



Ja tenim l'aquari funcionant a la classe, amb peixos Guppy mascles i femelles (per a que crien...), dos peixos Molly (taronja i blau), alguns Neons de Xina i un caragol militar mascle. També hem posat plantes aquàtiques i roques per a que els peixos tinguen on amagar-se.

Continuarem informant si hi ha novetats! 

dilluns, 7 de maig del 2018

PRESENTACIONS ORALS C.SOCIALS

Els temes 8-9 de C.Socials els donarem i avaluarem de manera diferent. Cada alumne haurà de preparar una presentació oral d'una part del tema i exposar-la a tota la classe, explicant la part de la història que li haja tocat. Després hi haurà un torn de preguntes avaluant el grau d'aprenentatge de l'alumnat sobre el tema. Aquesta serà la nota dels temes 8-9 de Socials, no hi haurà més exàmens. Tampoc hi haurà cap altra presentació oral en Llengua Valenciana, així que la nota també formarà part de l'assignatura de llengua.

Podeu portar el material que necessiteu per a la presentació: material visual, targetes, cartolines de colors, fer una presentació amb l'ordinador, portar objectes, fotografies, disfresses... cadascú pot donar la seua part de la manera que més li agrade. Haurà de durar entre 5-10 minuts i s'avaluarà:

1. La correcció de les explicacions: la informació haurà de ser adequada a l'edat de l'alumnat.
2. La competència lingüística i les estratègies de comunicació oral en Llengua Valenciana
3. L'originalitat i creativitat escènica.
4. L'adequació al temps (5-10 min.)

Les dates de les presentacions seran les següents: 

DILLUNS 14 DE MAIG

-MARTINA ALBELDA: Prehistòria: Els primers éssers humans (Nòmades)
-VALENTINA ARCOS: Prehistòria: Els primers agricultors i ramaders (Sedentaris)
-DANIELA ARNAU: Prehistòria: Els primers forjadors (Edat dels metalls)

DIMARTS 15 DE MAIG:

-JOSEP ASUNCIÓN: Edat Antiga: Com vivien els romans
-PAULO DA ROCHA: Edat Antiga: Com es desplaçaven
-ADRIAN LANDETE: Edat Antiga: Quines empremtes ens van deixar els romans


DIVENDRES 18 DE MAIG

-COSMIN LUPU: Edat Antiga: El Coliseu de Roma
-GUILLEM MARCILLA: Edat Antiga: Temples grecs: El Parthenon
-PABLO MONTALVÀ: Edat Antiga: L'Acropolis d'Atenes

DILLUNS 21 DE MAIG:

-EDU NAVARRO: Edat Antiga: Les piràmides de Gizeh
-MALAK MOUHIB: Edat Antiga: Els jeroglífics
-DANIELA OLMOS: Edat Mitjana: Com vivien


DIMARTS 22 DE MAIG

-GRETA PASTOR: Edat Mitjana: Els castells
-ERIK PERIS: Edat Mitjana: Els monestirs
-JEZER PLA: Edat mitjana: Les esglésies i catedrals


DIMECRES 23 DE MAIG

-NATALIA ROCA: Edat Moderna: Els canvis a l'edat moderna
-MIREIA SANCHEZ: Edat Moderna: Com vivien a l'edat moderna
-NATALIA SANCHEZ: Edat Moderna: L'aparició de les fàbriques


DIJOUS 24 DE MAIG

-ANDREU SANGROS: Edat Moderna: Els nous mitjans de transport
-LAIA SANJUAN: Edat Moderna: Quins altres canvis hi hagué
-PABLO SERRANO: Edat Contemporània: Com vivim i com ens desplacem
-MARC VILA:  Edat Contemporània: Quins altres canvis ha hagut

Si hi ha qualsevol dubte o necessiteu més informació, podeu passar per la classe sense cap problema.

Salutacions!

dimarts, 24 d’abril del 2018

QÜESTIONARI DE CONTEXT DE L'ALUMNAT I FAMÍLIES DE 3r DE PRIMÀRIA

Seguint una ordre de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, he repartit a l'alumnat DOS QÜESTIONARIS DE CONTEXT. Els qüestionaris s'han  d'emplenar a casa i tornar-los a l'escola. Les respostes de cada família les enregistraran els alumnes a la sala d'informàtica en una plataforma digital de Conselleria d'Educació. No és una prova de nivell, ni una avaluació externa, sinó un qüestionari per a saber el nivell socio-cultural de l'alumnat del centre.

Tant prompte com estiguen els qüestionaris els torneu a classe. Per cert, no es preocupeu de la primera pàgina, on posa CODI DEL CENTRE, PROGRAMA LINGÜÍSTIC, CODI DE L'ALUMNE... que ja posaré jo ací eixa informació. Moltes gràcies!

Resultado de imagen de conselleria d'educació logo

dilluns, 23 d’abril del 2018

PRÒXIMS EXÀMENS

DIJOUS 26 D'ABRIL: 
C.NATURALS TEMA 7
_La matèria_Els canvis de la matèria_Els materials natural i artificials.
Serà un examen senzill amb 10 preguntes TEST i hauran de triar la resposta correcta. 

DIVENDRES 27 D'ABRIL:
C.SOCIALS TEMA 7
_La mesura del temps_Com coneixem el passat_Les edats de la història.
Serà un examen senzill amb 10 preguntes TEST i hauran de triar la resposta correcta. 

DIMECRES 2 DE MAIG: 
MATEMÀTIQUES TEMES 11/12
_Longitud_Capacitat_Massa
Els temes 11 i 12 de Matemàtiques estan molt relacionats. És important que coneguen l'escala, que sàpiguen passar d'una mesura a una altra. Estem treballant a classe per a que tinguen una referència aproximada del significat reial de cada cada mesura. 

dijous, 19 d’abril del 2018

NOVA REUNIÓ VOTACIONS JORNADA CONTÍNUA

Divendres 20 d'abril entregaré a les 14:00 nous sobres a les famílies que ja heu votat la Jornada Contínua ja que he comés un xicotet error. Després de consultar l'Ordre de Conselleria que regula la votació hem vist que és obligatori que la firma de fora del sobre siga la mateixa que la fotocòpia del DNI de dins del sobre. Per facilitar la votació moltes vegades un membre de la família entregava i signava els dos sobres, però després de parlar amb l'equip directiu i amb algunes mares, hem decidit que com hi ha temps, per a fer la votació correctament i que no hi haja cap problema en la nostra classe, entregaré nous sobres a les famílies i farem la votació de nou.
Per favor que algú ho diga al grup de whatsapp de la classe. Passeu per la classe demà i ho torne a explicar tranquil·lament. Podeu endur-se els nous sobres a casa, que signe el pare i la mare cadascú el seu sobre i després entregar els sobres en la classe fins el dia 24 d'abril. 

Igualment, també podeu vindre a votar al centre el dia 25 d'abril de 9:00 a 19:00h en la mesa electoral presentant el vostre DNI. Recordeu que el DNI ha d'estar en vigor. 

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties. 

dimarts, 17 d’abril del 2018

MESURAR LONGITUD



Hem fet una escala a classe per a mesurar la longitud. Podeu utilitzar-la per a fer els deures a casa.

divendres, 13 d’abril del 2018

REUNIÓ JORNADA CONTÍNUA I VOT EN DIFERIT

El proper DIMECRES 18 D'ABRIL A LES 16:45 a la nostra classe tindrà lloc una reunió amb la finalitat de tractar la Jornada Contínua. Com que el tema ja va quedar molt clar a la reunió general, amb una bona assistència de la nostra classe, serà una reunió senzilla i aprofitarem per entregar els sobres de votació i així podreu realitzar el vot en diferit abans de les eleccions del 25 d'abril. Hem repartit una circular informativa en paper als alumnes amb més informació.

RECORDEU PORTAR EL DNI DEL PARE I DE LA MARE i així podreu votar els dos. Si no podeu o no teniu temps de fer abans la fotocopia del DNI podem fer-la en el centre. En el cas de que un membre (el pare o la mare) no puga vindre, si porteu el seu DNI podeu realitzar el seu vot en diferit de manera delegada. Eixa persona delega el vot en vosaltres i no hi ha cap problema. 

Salutacions.




dimecres, 21 de març del 2018

REUNIÓ ENTREGA NOTES 2ª AVALUACIÓ

La reunió d'entrega de notes de la 2ª Avaluació serà el proper DIMARTS 27 DE MARÇ A LES 16:30 EN L'AULA 8. 

Salutacions. 

dimarts, 20 de març del 2018

VÍDEO CARNESTOLTES 2018

PRESENTACIONS DE DONES IMPORTANTS DE LA FAMÍLIA

Aquesta setmana comencem en VALENCIÀ amb les presentacions de les dones importants de les nostres famílies. Les presentacions de castellà han sigut un èxit i hem aprés moltíssim. A continuar treballant i enhorabona!!


















dilluns, 12 de març del 2018

divendres, 9 de març del 2018

ÚLTIMS EXÀMENS DE LA SEGONA AVALUACIÓ

Ja queda molt poc per a acabar la 2ª avaluació i aquestes són les dates dels últims exàmens abans de les festes de pasqua. Està tot molt "apretadet" però de segur que al final l'esforç haurà valgut la pena. Una abraçada!


DIMARTS 13 MARÇ: EXAMEN DICTAT CASTELLÀ TEMES 8-9:División de palabras_Signos de interrogación y exclamación

DIMECRES 14 MARÇ: EXAMEN DICTAT VALENCIÀ TEMES 8-9:Paraules amb B_Paraules amb H

DIJOUS 15 MARÇ: EXAMEN DE SOCIALS TEMA 6: Les empreses i els treballs_L'organització d'una empresa_Les empreses de distribució i de comerç

DIVENDRES 16 MARÇ: EXAMEN DE MATEMÀTIQUES TEMA 9: Fraccions i decimals_Lectura i escriptura de fraccions_Comparació de fraccions_Unitats decimals_Números decimals

DIMECRES 21 MARÇ: EXAMEN FINAL VALENCIÀ TEMES 6-10
És un examen general en el que hauran de repassar els conceptes treballats durant el segon trimestre, sobretot en VOCABULARI, GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA. Consulteu el mapa de continguts que hi ha al principi del llibre. 

DIJOUS 22 MARÇ: EXAMEN DE C.NATURALS TEMA 6: Els ecosistemes
Serà un examen de preguntes senzilles sobre el DOSSIER dels ecosistemes que estem treballant a classe. No s'haurà d'estudiar el Tema 6 del llibre, sinó el que hem treballat al dossier. 

DIVENDRES 23 MARÇ: EXAMEN FINAL CASTELLÀ TEMES 6-10
És un examen general en el que hauran de repassar els conceptes treballats durant el segon trimestre, sobretot en VOCABULARI, GRAMÀTICA i ORTOGRAFIA. Consulteu el mapa de continguts que hi ha al principi del llibre. 

A més tindrem les proves d'expressió oral dedicades a la DONA en les dates que es varen comunicar anteriorment. Hi haurà persones que els va a coincidir les proves d'expressió oral de Castellà o Valencià amb algun altre examen. Ho sent. No hem pogut canviar les dates. 

Salutacions.

dijous, 22 de febrer del 2018

PRÒXIMS EXÀMENS

DIMECRES 28 FEBRER:
C.SOCIALS_TEMA 5
Els pobles_Les ciutats_La població

Com que a la classe li ha agradat la manera de preguntar en l'últim examen de C.Naturals i ha hagut molt bones notes, hem decidit repetir. Hem treballat 20 preguntes clau a classe, amb jocs, etc de les quals 10 eixiran a l'examen.

DIVENDRES 2 MARÇ: 
MATEMÀTIQUES_TEMES 7-8
Divisió_Pràctica de la divisió_Prova de la divisió_Meitat, terç i quart_Divisions amb zeros al quaocient_Problemes

Guía para aprender a estudiar

dimecres, 21 de febrer del 2018

PROVES D'EXPRESSIÓ ORAL: CELEBREM EL DIA DE LA DONA

Les proves de la 2ª AVALUACIÓ en expressió oral estaran dedicades a la dona. És per això que a partir del 8 de març realitzarem a classe presentacions orals amb les dones com a tema central.
En CASTELLÁ hem sortejat dones importants de la història: dones científiques, inventores, aventureres o pioneres que han pogut canviar el món en que vivim.
En VALENCIÀ els alumnes hauran de triar una dona important de la seua família i parlar d'ella: la mare, la iaia, la germana, una tia...

Les exposicions orals seran de 3 a 5 minuts de duració. Recordeu: No poden llegir, però poden tindre material de suport, com targetes amb paraules clau, l'estructura de la presentació, imatges, dibuixos, poden portar un pen amb la presentació, anar penjant en la pissarra cartellets a mesura que parlen, com vulgau...

El sorteig de CASTELLÀ, abans de falles, ha quedat de la següent manera:

- Martina: JANE GOODALL_12 març
- Valentina: ROSALIND FRANKLIN_12 març
- Daniela A: TERESA DE CALCUTA_12 març
- Josep: RAYMONDE DE LAROCHE_12 març

- Paulo: DIAN FOSSEY_13 març
- Adrián: Mª TERESA DE FILIPPIS_13 març
- Cosmin: CHARLOTTE COOPER_13 març
- Guillem: TERESA PERALES_13 març

- Pablo M: MARIE CURIE_14 març
- Edu: VALENTINA TERESHKOVA_14 març
- Malak: CLARA CAMPOAMOR_14 març
- Daniela O: EDURNE PASABAN_14 març

- Greta: AMELIA EARHART_15 març
- Erik: LILLIAN GILBRETH_15 març
- Jezer: MARIA TELKES_15 març
- Natalia R: ANNA CONNELLY_15 març

- Mireia S: GERTRUDE ELION_16 març
- Natalia S: ROSA SPARKS_16 març
- Andreu: MARTA VIEIRA DA SILVA_16 març
- Laia: OLGA SKOROKHODOVA_16 març
- Pablo S: INDIRA GHANDI_16 març
- Denisa: ELISA ZAMFIRESCU_16 març
- Marc: KATHRINE SWITZER_16 març

Les exposicions de VALENCIÀ, després de falles, ha quedat de la següent manera:

- Martina: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_20 març
- Valentina: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_20 març
- Daniela A: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_20 març
- Josep: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_20 març

- Paulo: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_21 març
- Adrián: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_21 març
- Cosmin: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_21 març
- Guillem: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_21 març
- Pablo UNA DONA DE LA FAMÍLIA_21 març
- Edu: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_21 març

- Malak: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_22 març
- Daniela O: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_22 març
- Greta: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_22 març
- Erik: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_22 març
- Jezer: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_22 març
- Natalia R: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_22 març

- Mireia S: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_23 març
- Natalia S: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_23 març
- Andreu: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_23 març
- Laia: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_23 març
- Pablo S: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_23 març
- Denisa: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_23 març
- Marc: UNA DONA DE LA FAMÍLIA_23 març

NOTA: Si algú que li haja tocat el 20 de març és molt "fallero" i li ve mal, pot canviar-se la data per un altre que no tinga tanta devoció a Sant Josep... jeje 

Foto noticia




dimecres, 14 de febrer del 2018

PRÒXIMS EXÀMENS

DIMECRES 21 FEBRER: 
C.NATURALS_TEMA 5: LES PLANTES
L'examen no serà exactament el que hi ha al llibre. Hem preparat i treballat a classe 20 preguntes curtes, que han anat sorgint al llarg del projecte que hem fet sobre les plantes. De les 20 preguntes que tenen a la llibreta eixiran 10 a l'examen i cada pregunta curta valdrà un punt.

DIVENDRES 23 FEBRER: 
MATEMÀTIQUES_DIVISIONS PER UNA XIFRA
Estem treballant la divisió a classe. Faré un examen de 10 divisions per a vore si han assolit la divisió.  Cada divisió valdrà un punt.

divendres, 2 de febrer del 2018

PROJECTE DE LES PLANTES

La setmana que ve comencem un projecte de C. Naturals sobre les plantes. He dit en classe que necessite que porteu plantes que tingau per casa, amb flors, sense flors...com vulgau. Quant més plantes hi haja millor, més varietats podrem estudiar i més bonica quedarà la classe. Podeu portar més d'una per alumne al llarg de tota la setmana. Els xiquets s'encarregaran de cuidar-les i les tornarem al final de curs (esperem que apleguen vives fins a juny... jeje) 

Gràcies!



dijous, 1 de febrer del 2018

PRÒXIMS EXÀMENS

- DILLUNS 5 DE FEBRER:
 MATEMÀTIQUES TEMA 6
Multiplicacions per diverses xifres_Potències: quadrats i cubs_Problemes de diverses operacions_Estimació de productes

-DIMECRES 7 DE FEBRER: 
VALENCIÀ DICTAT  TEMES 6-7
Paraules amb el so J_Paraules amb R/RR + Ortografia acumulada dels temes anteriors

-DIVENDRES 9 DE FEBRER: 
CASTELLANO DICTADO  TEMAS 6-7
Palabras con el sonido J_Palabras terminadas en -Y + Ortografia acumulada en temas anteriores

dimarts, 30 de gener del 2018

REUNIÓ DISFRESSA CARNESTOLTES

Demà DIMECRES 31 DE GENER A LES 16:30 tindrem una reunió ràpida a la classe per a decidir la disfressa de carnestoltes. Hem d'anar d'emoticono de whatsapp, però hem de decidir com anem, com ho fem, materials, etc. Demà ho parlem.

Fins prompte!

dimecres, 24 de gener del 2018

VISITA DE LA VETERINÀRIA MARTA

CARRERA SOLIDÀRIA SAVE THE CHILDREN

Recordeu que el DIVENDRES 25 DE GENER realitzarem la carrera solidària a la nostra escola col·laborant amb l'associació SAVE THE CHILDREN. Hui he recordat als xiquets que poden buscar distints "patrocinadors" en els iaios, tios, cosins, amics... que poden aportar xicotetes quantitats que segur que faran paper. Tota pedra fa paret! Els donatius aniran destinats al subministrament d'aliments, aigua i medicaments a la població més necessitada de Sudan del Sur.

Salutacions. 


divendres, 19 de gener del 2018

PRÒXIMS EXÀMENS

DIMECRES 24 GENER: 
EXAMEN DE C. NATURALS TEMA 4
Els 5 regnes dels èssers vius_Animals vertebrats i invertebrats_Les funcions dels animals_La ramaderia_Els beneficis dels animals

DIVENDRES 26 GENER:
 EXAMEN C. SOCIALS TEMA 4
Les formes de relleu_Els paisatges naturals i transformats_Les persones i els paisatges_La conservació dels paisatges


divendres, 12 de gener del 2018

DILLUNS 15 GENER: EXAMEN DE "EL PRINCIPITO"

El proper DILLUNS 15 DE GENER farem una prova a classe del llibre de lectura "El principito". Serà una prova escrita per a comprovar si s'han llegit el llibre i vore quins aspectes destacarien personalment.

dijous, 11 de gener del 2018

FOTOS DELS IAIOS I IAIES

Hui he tornat als alumnes les fotos dels iaios i iaies. Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Les tenen guardades dins l'agenda.

Una salutació