Páginas

dijous, 22 de desembre del 2016

BON NADAL

Voldria desitjar-vos a tots unes Bones Festes i agrair el detall de la cistella de nadal i també el detall per al naixement de Bernat... Gràcies a tots.
Per cert, el concert de nadales ha estat espectacular...  Hui ha estat un gran dia i hem començat ja a gaudir de l'alegria del Nadal cantant com mai. ENHORABONA A TOTS!! 
Vos recorde que ja podeu guardar els llibres de la 1ª avaluació per a poder seguir participant en el Banc de Llibres el proper curs.  A partir de gener heu de portar els llibres corresponents a la 2ª avaluació en totes les assignatures. Si demaneu als reis un llibre de Roald Dahl que siga de la COL·LECCIÓ LOQUELEO, qualsevol conte.

Recordeu també que els deures de Nadal són molt senzills:

1. Estudiar molt bé i saber recitar de memòria el poema que t'haja tocat. Copiar-lo en bona lletra en una cartolina fent un mural, amb dibuixos, imatges...
2. Acabar el llibre de plàstica fins a la fitxa de la "invasió alienígena". 
3. Llegir en algun moment del dia. 
4. Fer divisions al menys del NIVELL 1 o NIVELL 2, que són per 21,31,41 o per 32,42... per anar practicant.
5. Fer un dibuix per a participar al concurs del FONS DE PANTALLA DEL BLOG, utilitzant la tècnica o el material que més t'agrade. 
6. Portar-se bé, gaudir de la família i descansar.

Una abraçada i fins l'any que ve. 

dimarts, 20 de desembre del 2016

CANVI D'HORA DE LA REUNIÓ D'AVALUACIÓ

La reunió d'avaluació de demà DIMECRES SERÀ A LES 16:30 ja que ens han posat als mestres un claustre a les 12:30. Per favor,  que algú avise al grup de wassap de la classe.

Gràcies!

dijous, 15 de desembre del 2016

DIVENDRES 16 NO HI HAURÀ EXCURSIÓ

Hem consultat la previsió meteorològica i divendres 16 hi ha possibilitat de pluja. Com que l'excursió era totalment a l'aire lliure hem decidit aplaçar-la. La farem després de les festes de nadal. Per favor, passeu la informació al grup de wassap de la classe.

dilluns, 12 de desembre del 2016

INFORMACIÓ FINAL DE TRIMESTRE

Benvolgudes famílies:

1. La reunió d'entrega de notes serà el 20 DE DESEMBRE A LES 12:30 a la nostra classe. Com que no hi havia massa temps disponible, he decidit fer una reunió general. No obstant, si alguna persona vol parlar personalment amb mi pot vindre a la classe qualsevol dia a partir de les 16:30 fins que s'acabe el trimestre. 

2. No hi haurà més exàmens aquestes setmanes. En MATEMÀTIQUES hi haurà una xicoteta prova de dividir per dues xifres per veure si han agafat correctament la idea i en SOCIALS i NATURALS un treball per avaluar el TEMA 3. Ja us donaré més informació. 

3. El dia 16 DE DESEMBRE hi haurà una eixida al riu Xúquer, a la zona del pont de ferro i les vies verdes del costat del riu per tal d'estudiar les característiques del riu. Pròximament tindreu un full explicatiu amb l'autorització.

4. El dia 22 DE DESEMBRE de vesprada a les 15:00 anirem les classes de 4t A i 4tB a cantar nadalenques al HOGAR SANTA TERESA JORNET. Aquestes setmanes assajarem les nadalenques a classe.

5. Recordeu anar fent l'ingrés per al VIATGE DE FI DE CURS A GRANADA i no ho deixeu per l'últim dia. Poseu clarament el nom de l'alumne al concepte.

Si hi ha alguna informació més la diré pròximament, he arribat hui i encara estic en procés d'adaptació...jejeje  Una abraçada.

diumenge, 27 de novembre del 2016

JA HA NASCUT BERNAT

Hola classe!  Aquest matí ha nascut Bernat. Ha estat una meravella,  tot ha eixit estupendament i Marta es troba molt bé.  Ara estem a l'hospital i en uns dies Bernat podrà anar a casa a conèixer a la resta de la família.
Les pròximes dues setmanes haureu de portar-se millor que mai perquè serà un altre mestre o mestra el que us done les classes. Feu el possible per ajudar els mestres i facilitar-los la feina.
Recordeu donar-li de menjar als peixos...!!! Jejeje
El 12 de desembre estaré una altra vegada amb vosaltres  si no passa res.
Una abraçada i fins prompte.

dimarts, 22 de novembre del 2016

DIVIDIR PER DUES XIFRES

Hui ha sigut un gran dia, ens hem ensenyat a dividir per dues xifres. Mireu aquest vídeo a casa i mostreu als vostres pares tot el que hem aprés. Aquest mestre per internet és un crack!!


dimarts, 15 de novembre del 2016

VISITA SORPRESA DEL PROFESSOR AUGUSTO LAFUENTE

Hui ens ha visitat per sorpresa el profesor AUGUSTO LAFUENTE per parlar-nos de la pròxima excursió a la MURTA. Hem aprés sobre com era el monestir fa més de 400 anys i ens ha parlat del seu fill (del que no recorde el nom...) que ens espera en l'excursió el pròxim 25 de novembre. Ens han donat un diploma i tot!! Ha estat prou divertit...






divendres, 11 de novembre del 2016

EXCURSIÓ 25 DE NOVEMBRE

Recordeu que el DILLUNS 14 DE NOVEMBRE és l'últim dia per pagar l'excursió a la Murta. Són 3 EUROS i portar l'autorització signada. 

Bon cap de setmana.

divendres, 4 de novembre del 2016

DATES D'EXÀMENS

Vos deixe les DATES dels pròxims exàmens i els continguts bàsics:

-DIJOUS 10 DE NOVEMBRE
 CASTELLANO_TEMA 3
- Palabras homófonas. Clases de oraciones. La tilde en las palabras llanas.

-DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE: 
VALENCIÀ_TEMA 3
- Els antònims. El substantius: classes de substantius. L'ús de X i TX. 

-DILLUNS 14 DE NOVEMBRE:
C. SOCIALS_TEMA 2
- L'atmosfera. El temps atmosfèric. Els diferents climes de la Terra. Els climes d'Espanya.

-DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE:
C. NATURALS_TEMA 2
- La vista i l'oïda. El tacte, l'olfacte i el gust. La cura dels òrgans dels sentits. 


A partir d'ara, en alguns temes de les assignatures de VALENCIÀ, CASTELLÀ I MATEMÀTIQUES, com els continguts són senzills farem exàmens de dos temes, per tal de no tindre tants exàmens. 

Una salutació! 

dimecres, 26 d’octubre del 2016

ANGLÈS: CONCURS DE CARABASSES PER A HALLOWEEN

Les mestres d'anglès han preparat un concurs de carabasses per a Halloween. El proper DIVENDRES 28 D'OCTUBRE, l'alumnat que vulga, voluntàriament, a les 9:00 del matí pot portar carabasses decorades a l'escola. Podeu treballar individualment, per parelles, grups de tres o quatre persones. En cas de ser quatre heu de presentar dues carabasses.
La carabassa guanyadora serà la més original, creativa i terrorífica. Es poden utilitzar tot tipus d'elements decoratius.  Els guanyadors tindran un premi molt especial.

Molta sort!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjReA1-rX7QT-gbo_-Sb0H28POBx5RdHHlbAsWFv8RHuPjF3HPEt27gXccYrQBbF3c6KzxDKuNM-ARMZLesygbSEhg4fCwqd2IPPCpW1SFyBjGefobQwvDgcHtFbZiu4wncbfL4w-3a5GY/s1600/DSC04088.JPG

dimarts, 25 d’octubre del 2016

PRÒXIMS EXÀMENS

-DIVENDRES 28 D'OCTUBRE:
 CASTELLANO_TEMA 2
Palabras polisémicas. La oración: sujeto y predicado. La tilde en las palabras agudas. Los textos literarios. 

-DIMECRES 2 DE NOVEMBRE: 
VALENCIÀ_TEMA 2
Vocabulari de la cuina. Els sinònims. El grup nominal. L'ús de X, TX i IG. Textos narratius:espai i temps.

- DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE:
 MATE_TEMA 3:
Propietats de la multiplicació. Estimació de productes. Potències. Sumar i restar centenes a números de 3 i 4 xifres.

A estudiar!




dijous, 20 d’octubre del 2016

VIGILEU ELS CABETS DELS VOSTRES FILLETS

Bon dia. Aquesta setmana s'han detectat polls a la classe. Observeu els caps dels vostres fills i filles per si vos ha tocat el premi gros... jeje Jo estic tranquil que a mi ja fa anys que no venen (no sé per què, la veritat...) però vigileu els cabets i comenceu tractament si és necessari.

Una salutació.

dilluns, 17 d’octubre del 2016

TEST DE VELOCITAT LECTORA

Per a anar practicant la lectura, vos recomane aquest TEST de velocitat lectora en Llengua castellana. Recordeu que el número de paraules a tenir en compte en 4t de primària  és 100 paraules per minut. Si el resultat és més de 100 molt bé. Menys de 100 no seria recomanable per a l'edat dels vostres fills i filles. Feu CLICK en la prova. Una salutació.


PROVA DE VELOCITAT LECTORA


dimarts, 11 d’octubre del 2016

VIATGE A GRANADA

Bona vesprada! 
Vos recorde que encara esteu a temps d'apuntar als vostres fills/es al viatge de fi de curs a GRANADA. Feu el favor d'apuntar-se!! Aquest és un missatge per a les mares més patidores d'Alzira: NO PATIU DE RES. Ja sé que costa molt deixar als nostres fills a càrrec d'altres persones, que ens costa desprendre'ns d'ells... és normal. Jo també sóc pare i ho entenc.
No obstant, he de dir al meu favor que els vostres fills i filles estaran ben atesos, serà un viatge irrepetible que mai oblidaran i anem a viure una gran experiència junts. 

Una salutació!


DATES D'EXÀMENS

-DIJOUS 13 D'OCTUBRE:
 CASTELLANO_TEMA 1
Sinónimos y antónimos. La comunicación y las lenguas. Palabras agudas, llanas y esdrújulas.

-DILLUNS 17 D'OCTUBRE: 
MATEMÀTIQUES_TEMA 2
Propietat conmutativa i associativa de la suma. Sumes i restes combinades. Estimació de sumes i restes. Sumar desenes i centenes. Problemes.

- DIVENDRES 21 D'OCTUBRE:
 NATURALS_TEMA 1
Morfologia externa del cos humà. Creixem i canviem. La infantesa

-DILLUNS 24 D'OCTUBRE:
 SOCIALS_TEMA 1
La Terra i el Sistema Solar. Com es representa la Terra. El planisferi. L'escorça terrestre i les roques. Roques i minerals. El relleu d'Espanya. 

Ànims i a estudiar que és el que toca.

dijous, 6 d’octubre del 2016

EXAMEN DE VALENCIÀ TEMA 1

Demà DIVENDRES 7 D'OCTUBRE  tindrem examen de VALENCIÀ del Tema 1. Els xiquets ja ho sabien des de principis de setmana però no m'he recordat de ficar-ho al blog fins ara. 
Els continguts mínims són els següents: Les llengües d'Espanya.  Sons i grafies: el dígraf. Vocabulari de la casa. Ús del diccionari. 

Una salutació.

dijous, 29 de setembre del 2016

REUNIÓ DIVENDRES 30

Vos recorde que demà DIVENDRES 30 de setembre tenim la reunió d'inici de curs. A les 13:00h vos espere a la nostra classe (aula 8). Feu el possible per vindre i recordeu que no es pot assistir amb xiquets.

Una salutació!

http://imaginecoms.es/wp-content/uploads/2013/02/mr_wonderful_imposible.png

dilluns, 26 de setembre del 2016

EXAMEN DE MATE

DIMECRES 28 DE SETEMBRE tindrem el primer examen de Matemàtiques, TEMA 1: NÚMEROS FINS A SET XIFRES. 
Els continguts mínims són: Números de 6 xifres. Números de 7 xifres. Aproximacions. Sumar i restar desenes, centenes i milers. Resoldre problemes seguint els 3 passos: Dades, Operació i Solució.

Una salutació.

dijous, 22 de setembre del 2016

REUNIÓ INICI DE CURS

Benvolgudes famílies, la reunió d'inici de curs 2016-2017 tindrà lloc el proper DIVENDRES 30 DE SETEMBRE a les 13:00 hores en la nostra classe (aula 8). És molt important la vostra assistència. 
Vos recorde que ELS VOSTRES FILLS/ES NO PODEN ASSISTIR A LA REUNIÓ, per diversos motius:
1. Perquè anem a parlar d'alguns temes que no poden sentir.
2. Perquè anem a parlar de coses d'adults.
3. Perquè s'avorriran i acabaran parlant i molestant.


Feu el que estiga en les vostres mans per deixar els vostres fills/es amb algú el temps que dure la reunió, ja que tampoc poden estar al centre escolar sense vigilància, per decisió del Claustre. 



Gràcies per la vostra col·laboració i fins prompte!



dimecres, 7 de setembre del 2016

INICI DE CURS 2016-2017

Estimats pares i mares, després d'unes llargues vacances d'estiu ja ho tenim tot a punt per a començar un nou curs amb alegria i ganes d'aprendre. Així que demà dijous 8 de setembre a les 9:00 vos espere! 
Aquesta setmana no fa falta portar llibres de text. Porteu tan sols l'estoig, il·lusió i ganes d'escoltar.
Una abraçada i fins prompte!

 

divendres, 17 de juny del 2016

INFORMACIÓ FI DE CURS

Estimats pares i mares, ja està finalitzant el curs escolar i poques coses em queden per dir-vos. Vos informe de les últimes ACTIVITATS per aquest curs i dels DEURES per a aquestes vacances:

-DIVENDRES 17 DE JUNY
A les 21:00
Sopar de l'AMPA i actuacions de l'alumnat del CEIP García Lorca.

-DIUMENGE 19 DE JUNY
Excursió a la Murta i dinar de fi de curs al Racó les Vinyes. Consulteu a través del grup de wassap els detalls.

-DILLUNS 20 DE JUNY: 
De 9:00 a 13:00 
Excursió de 3r A i B pel casc històric d'Alzira i visita a l'Arxiu Municipal. Vos recorde que els alumnes no portaran la motxilla amb els llibres corresponents del dia. Tan sols han de portar aigua, esmorzar, gorra, bloc de dibuix i estoig, tot en una motxilla més menuda.
A partir de la 13:00
Entrega de notes finals a l'aula nº 8. Recolliu al vostres fills en la porta habitual i a partir de la 13:00 i fins les 14:30 podeu passar per la classe a recollir les notes personalment. També puc donar les notes a alguna persona autoritzada (familiar, iaios...) que vinga a arreplegar els vostres fills i filles. No hi haurà una reunió de fi de curs amb tots els pares i mares.


- DIMARTS 21 DE JUNY: De 9:00 a 13:00
Activitats de fi de curs al pati, on realitzarem jocs d'aigua amb la resta de xiquets i xiquetes del centre: carreres de cambrers, pesca de peixos, passa el poal, bufa la boleta, les cadires... Com està explicat a la circular, recordeu que eixe dia han de vindre amb banyador, tovallola, xancletes de goma i protecció solar. Que porten una muda completa per a canviar-se després. No fa falta portar llibres ni estoig. Al finalitzar les activitats farem un esmorzar especial a classe. Cada xiquet/a que porte alguna cosa per a compartir: una coca, un pastís de no se què, unes galetes, unes cupcakes ben bones fetes per la mare o la uela... SIGUEU GENEROSOS. Jo portaré la beguda i alguna cosa més. 


DEURES D'ESTIU

Les paraules DEURES i ESTIU no deurien d'anar juntes en la mateixa frase, però seria important que els vostres fills i filles realitzaren alguns exercicis aquestes vacances per tal de mantindre fresc tot el que hem aprés aquest curs.

1. Per a millorar l'ORTOGRAFIA en castellà: Quadern "Dominar la ortografía en castellano" de l'Editorial Boira. Autor: Daniel Gabarró. Està disponible a la impremta San Bernardo. És important realitzar-lo bé i amb l'ajuda d'algun familiar.

2. Per a MATEMÀTIQUES: Hem pensat que finalment NO farà falta comprar ningun quadern. Que realitzen el quadern que venia amb el llibre de text, POSA'T A PROVA: "25 tasques per a millorar la competència matemàtica". Molts exercicis s'hauran de fer a la llibreta o en un full, d'altres es poden fer directament al llibre.

3. Per LLENGUA VALENCIANA i CASTELLANA: Seria convenient realitzar el POSA'T A PROVA: "30 tasques per a avaluar la competència lingüística" que està en les dues llengües i ja tenen els alumnes. Molts exercicis es poden fer al quadern directament, altres podeu fer-los a una llibreta i hi ha exercicis que els xiquets poden fer oralment, amb la vostra ajuda i correcció.

4. És de vital importància que comencen a gaudir de la LECTURA. Llegir aquest estiu és fonamental. No hauríem d'obligar cap persona a llegir, ja que seria com obligar a anar al cine, a dibuixar o a passejar, però  els pares hem de propiciar situacions adequades per a que llegir siga un hàbit normal, per a que els nostres fills i filles s'enamoren de la lectura. Hem de tenir llibres adequats a casa, passar per la biblioteca de tant en tant, llegir nosaltres també...

Aquest estiu als vostres fills i filles els toca descansar, nadar, jugar, córrer, experimentar, embrutar-se, viatjar... Si un dia tenen temps de fer els deures, molt bé, i sinó, no passa res. Però que no siga perquè han estat tot el dia mirant la tele o jugant a la Play. Hi ha temps per a tot, sempre i quant la nostra vida estiga ordenada.

Res més, ha estat un plaer compartir aquest curs amb vosaltres. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i ajuda. He disfrutat molt amb la meua feina, que he fet amb molt de gust, tractant de compartir cada dia amb els vostres fills i filles un dels tresors més grans que tinc: L'ALEGRIA.

Espere estar amb vosaltres el pròxim curs. Una abraçada!




divendres, 10 de juny del 2016

ÚLTIMS EXÀMENS DEL CURS


DILLUNS 13 DE JUNY:
EXAMEN ANGLÉS_UNIT 6 
Els continguts estan a la contraportada del CLASS BOOK.

DILLUNS 13 DE JUNY:
EXAMEN FINAL_DICTAT CASTELLÀ
L'alumnat realitzarà un DICTAT on podran plasmar si han assimilat les normes ortogràfiques de 3r de primària. El resum de les normes està al MAPA DE CONTINGUTS de les primeres pàgines del llibre, en l'apartat d'ORTOGRAFIA. Aquesta nota serà molt important per definir la nota final de Castellà.

DIMARTS 14 DE JUNY: 
EXAMEN FINAL_DICTAT DE VALENCIÀ
L'alumnat realitzarà un DICTAT on podran plasmar si han assimilat les normes ortogràfiques de 3r de primària. El resum de les normes està al MAPA DE CONTINGUTS de les primeres pàgines del llibre, en l'apartat d'ORTOGRAFIA. Aquesta nota serà molt important per definir la nota final de Valencià.

Una salutació!

dimecres, 8 de juny del 2016

DIVENDRES 10 DE JUNY: EXAMEN C.NATURALESA_EXPOSICIÓ ORAL

El divendres 10 de juny l'alumnat haurà d'exposar oralment la informació referent als invents més importants de la nostra història. Cadascú sap quin invent li ha tocat. Haureu de seguir el guió de la fitxa que he donat hui. 

Una salutació!

divendres, 3 de juny del 2016

PRÒXIMS EXÀMENS

- DILLUNS 6 DE JUNY: EXAMEN FINAL C.SOCIALS i ENTREGA DEL DOSSIER
He repartit un dossier als vostres fills i filles de "Les Edats de la Història". Han d'acabar d'emplenar la informació, fer el collage de les distintes èpoques apegant retalls, fent dibuixos... i entregar-me el dossier per a ser puntuat el dilluns 6 de juny. Eixe dia preguntaré ORALMENT la informació d'una època de la història a cada alumne. L'alumnat ja sap quina edat de la història li correspon a cadascú. Tan sols hauran d'estudiar-se la seua i exposar-la a tota la classe.

-DIMECRES 8 DE JUNY: EXAMEN DE MATEMÀTIQUES_TEMA 14:RECTES I ANGLES
Segment. Tipus de rectes. Tipus d'angles. Mesurar angles amb el transportador. Angles consecutius i adjacents. 

Que no obliden portar el dossier el dilluns ni el material necessari per a l'exàmen de Matemàtiques el dimecres (transportador, regle, esquadra i cartabó). 

Bon cap de setmana.

dimarts, 31 de maig del 2016

ENTREVISTA PERSONAL FINAL DE CURS

M'agradaria tindre una entrevista personal amb cada una de les famílies per tractar el rendiment acadèmic dels seus fills i filles durant aquest curs. Feu CLICK en l'enllaç i trieu DATA i HORA.

Hi ha 30 dates amb horaris diferents per poder triar. 
Primer poseu EL NOM DE L'ALUMNE/A i després podeu triar el DIA i HORA de l'entrevista. Després has de fer click en GUARDAR
Quan més prompte tries, més dates disponibles hi haurà. 

FEU CLICK EN EL LINK DE BAIX I APAREIXERÀ EL FORMULARI. PER FAVOR, SI ALGÚ POT PENJAR L'ENLLAÇ AL GRUP DE WhatsApp DE LA CLASSE ANIRIA TOT MÉS RÀPID. MOLTES GRÀCIES!

http://doodle.com/poll/55dbwt3y9c6kmk9s

HORARI DE JUNY

Recordeu que a partir de demà DIMECRES 1 de JUNY ja passem a l'horari de matí de 9:00 a 13:00 h. i les sessions canvien. He repartit l'horari a tots els xiquets i xiquetes de la classe. Els dies d'Educació Física passen a ser DIMECRES i DIVENDRES.

dimarts, 24 de maig del 2016

ACTIVITATS I EXÀMENS D'AQUESTA SETMANA

Aquesta setmana ve amb moltes activitats i dos exàmens molt importants. Vos deixe el PLANNING de la setmana:

-DIMECRES 25 de MAIG:

A les 15:00SESSIÓ DE IOGA i RELAXACIÓ

Rosa Sancho, la mare de Carles Francisco, vindrà a classe a fer una sessió de ioga. L'alumnat haurà de portar una estoreta ("esterilla" en castellano) o una tovallola per a estar còmodes. Si algun pare/mare vol participar no hi ha cap problema. Porteu roba còmoda i una estoreta per a vosaltres, entreu per la porta de secretaria a les 15:00 i pujeu a l'aula 8.

-DIJOUS 26 de MAIG

EXAMEN DE C.NATURALESA_TEMA 8: Electricitat i magnetisme.
Continguts mínims: Què és l'energia. Tipus d'energia. Fonts d'energia. Transformacions de l'energia. L'electricitat i el corrent elèctric. Mesures de seguretat. El magnetisme. La magnetita. Els imants:atracció i repulsió. 


-DIVENDRES 27 de MAIG

-A les 9:00 EXAMEN DE MATEMÀTIQUES_TEMA 13: El temps.
Continguts mínims: El rellotge d'agulles. El rellotge digital.  Hores, minuts i segons. Problemes.

-A les 10:45 VISITA AL ACEITUNING TOUR 2016 A LA PLAÇA MAJOR.

-A les 11:30 VISITA AL CENTRE CULTURAL PER GAUDIR DELS TREBALLS EXPOSATS DE LA CLASSE EXTRA ESCOLAR DE DIBUIX.

dilluns, 23 de maig del 2016

LIGHT PAINTING

Hem treballat la LLUM i l'ELECTRICITAT a classe. Us deixe un vídeo artístic que hem fet seguint la tècnica del LIGHT PAINTING. Amb una càmera rèflex normal, poca llum i una llanterna es poden fer meravelles. Els vostres fills i filles han participat amb molta il·lusió. Una salutació!

dilluns, 16 de maig del 2016

DIMARTS 17 DE MAIG: EXAMEN D'ANGLÈS

Us recorde que el proper DIMARTS 17 de maig hi haurà EXAMEN D'ANGLÈS de la UNITAT 5: At Rooftops Zoo. El vocabulari i les estructures més importants estan darrere de la portada del Class Book.
Una salutació!

divendres, 13 de maig del 2016

DIMECRES 18 DE MAIG: EXAMEN DE MATE

EL PROPER DIMECRES 18 de MAIG TINDRÀ LLOC L'EXAMEN DE MATEMÀTIQUES DEL TEMA 12_CAPACITAT i MASSA. 
L'alumnat haurà de conèixer les unitats corresponents, passar d'unes unitats a altres i saber fer problemes utilitzant els conceptes apresos.
Una salutació!

RECORDA!

CAPACITAT: La unitat de mesura és el LITRE





MASSA: La unitat de mesura és el GRAM


divendres, 6 de maig del 2016

PRÒXIMS EXÀMENS

La pròxima setmana tindrem exàmens de CASTELLÀ i VALENCIÀ:

-DIMECRES 11 de MAIG: VALENCIÀ_
Temes 11 i 12: Possessius. La contracció. Els demostratius. Ús de la coma.

-DIIJOUS 12 de MAIG: CASTELLANO_
Temas  11 y 12: Gentilicios. Posesivos. Uso de la coma. Palabras colectivas. Demostrativos. Palabras terminadas en -illo -illa. 

He decidit en LLENGUA VALENCIANA i CASTELLANA fer exàmens de dos temes, ja que els continguts no són massa complicats i ho hem treballat molt a classe. Us recorde que tan sols hi ha tres secrets per a assolir un bon nivell de llenguatge: LLEGIR, LLEGIR i LLEGIR.

Una salutació.


divendres, 29 d’abril del 2016

VÍDEO DEL DIA DE LA MARE

SETMANA D'EXÀMENS

La pròxima setmana tindrem 3 exàmens:

-DILLUNS 2 de MAIG: MATEMÀTIQUES_Tema 11: Longitud. L'escala de longitud. Passar d'una longitud a una altra. Problemes de longitud.

-DIMARTS 3 de MAIG: C.NATURALS_Tema 7: La matèria i els materials. La matèria. Canvis de matèria. Materials naturals. Materials artificials. 

-DIMECRES 4 de MAIG: C.SOCIALS_Tema 7: Com s'estudia el passat. La mesura del temps. Com coneixem el passat. Les etapes de la història.

Una salutació.

dilluns, 25 d’abril del 2016

CONCERT BRASS, BRASS, BRASS

La mestra de música DORA ha preparat una eixida per a gaudir d'un concert de METALLS del grup BRASS, BRASS, BRASS al GRAN TEATRE D'ALZIRA. L'eixida està prevista per al DIMECRES 10 de MAIG de 10:00 a 12:30 i té un cost de 4 euros. He repartit hui una autorització especial, ja que el concert va a ser gravat per a un CD/DVD comercial del grup i necessitem el vostre consentiment.
Podeu portar l'autorització signada i els 4 euros durant aquesta setmana.
Una salutació!

dilluns, 18 d’abril del 2016

SETMANA CULTURAL 22 D'ABRIL: TALLERS I FIRA DEL LLIBRE

Continuant amb la Setmana Cultural, el divendres 22 d'abril es realitzaran distintes ACTIVITATS al pati:

1. TALLER PUNT DE LLIBRE.
2. TALLER DE TITELLES.
3. TALLER DE CARETES.
4. FIRETA DEL LLIBRE.

Per a la fireta del llibre, cada xiquet/a haurà de portar un màxim de DOS llibres fins el dimarts 19 d'abril. El tutor donarà tickets en funció dels llibres que haja portat cada xiquet/a. Els tickets es faran servir a la fireta, on cada xiquet podrà adquirir distints llibres segons el nivell que estiguen cursant.

US RECORDE QUE ELS LLIBRES QUE PORTEU PER A LA FIRETA NO ES TORNARAN


divendres, 15 d’abril del 2016

EXAMEN DE MATE DILLUNS 18 D'ABRIL: OPERACIONS AMB DECIMALS

El proper DILLUNS 18 d'ABRIL realitzarem un examen de MATEMÀTIQUES, corresponent al TEMA 10: Operacions amb decimals. L'examen serà molt senzill: dues sumes, dues restes i dues multiplicacions amb decimals. També hi haurà resolució de problemes.
Ja ho sabeu, aquest cap de setmana a fer operacions amb decimals!!



Al finalitzar l'examen, anirem a gaudir de l'actuació de DANI MIQUEL, un cantautor que ens amenitzarà el matí al pati del col·legi, amb rondalles i cançons al voltant de la figura d'ENRIC VALOR, escriptor valencià, lingüista i narrador, que va fer de la Rondalla el seu més valuós tresor...



dijous, 14 d’abril del 2016

AUDICIÓ DE PERCUSSIÓ

Demà DIVENDRES 15 d'ABRIL, de 9:30 a 10:30h, l'alumnat de 3r i 4t de primària realitzarà una eixida a la SOCIETAT MUSICAL d'ALZIRA per escoltar una audició musical. L'activitat és una eixida local prevista a la PGA del centre.
Una salutació!

divendres, 8 d’abril del 2016

DILLUNS 11 D'ABRIL EXAMEN DE MATE

El proper dilluns 11 d'abril tindrem l'examen del TEMA 9 de MATEMÀTIQUES: Fraccions i decimals.
Els continguts mínims són: Fraccions (lectura i escriptura), Comparació de fraccions, Unitats decimals, Números decimals.

Una salutació.

https://mrfinlaysclass.files.wordpress.com/2012/01/maths.jpg

dimecres, 23 de març del 2016

VÍDEO ACTIVITATS PASQUA

Us deixe l'enllaç del VÍDEO DE LES ACTIVITATS DE PASQUA 2016. Fins prompte! Bones pasqües.

dimarts, 15 de març del 2016

ENS VEGEM DESPRÉS DE FALLES

Després d'un final d'avaluació amb molta feina, molts exàmens i molt per estudiar... ha aplegat el moment de disfrutar d'aquestes festes merescudament. Aquestes falles NO hi ha deures. Us recorde que la REUNIÓ DE LA SEGONA AVALUACIÓ serà només tornar de Falles, el dia 21 de març a les 16:30 en la nostra classe. Fins prompte!

Una salutació i a portar-se bé.



http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-que-estem-en-falles-10.png

dimarts, 8 de març del 2016

FRACCIONS I DECIMALS

Us deixe un enllaç interessant per tal de practicar a casa el que estem aprenent en MATEMÀTIQUES. Feu click al dibuix:


dijous, 3 de març del 2016

EXAMEN D'ANGLÉS

El DIJOUS 10 de MARÇ, a banda de l'examen de C.NATURALS, tindrem EXAMEN D'ANGLÉS del TEMA 4. Els continguts mínims del tema estan a la contraportada del Class Book. 
Sentim que l'alumnat tinga dos exàmens en un dia, però estem a finals d'avaluació i aquestes coses solen passar... ÀNIMS I A ESTUDIAR!

dimecres, 2 de març del 2016

ÚLTIMS EXÀMENS DE L'AVALUACIÓ

La SEGONA AVALUACIÓ ja està a punt de finalitzar. Us comunique les dates dels últims exàmens, que seran la setmana abans de falles:

-DILLUNS 7 de MARÇ: MATEMÀTIQUES_Temes 7 i 8: La divisió i Pràctica de la divisió.

-DIMARTS 8 de MARÇ: CASTELLÀ_Temes 9 i 10: Aumentativos, El número de los sustantivos, Signos de interrogación y exclamación, Familias de palabras, El artículo, Palabras con MP y MB.

-DIMECRES 9 de MARÇ: VALENCIÀ_Temes 9 i 10: El nombre dels substantius, Paraules amb H, L'article i L'apòstrof.

-DIJOUS 10 de MARÇ: C. NATURALESA_Tema 6: Elements d'un ecosistema, Els ecosistemes terrestres i aquàtics, L'extinció dels éssers vius.

-DIVENDRES 11 de MARÇ: C. SOCIALS_Tema 6: Els treballs i les empreses, L'organització d'una empresa, Les empreses de distribució i comerç. 

Tenint en compte els continguts, per tal de reduir el número d'exàmens, alguns són de dos temes. 
Queda un últim esforç abans de falles i després podrem disfrutar de la música, la pòlvora i el caloret amb l'alegria del treball realitzat. Molts ànims! Una salutació.

dimecres, 24 de febrer del 2016

PRÒXIMS EXÀMENS

Durant la pròxima setmana NO anem a tindre exàmens de MATEMÀTIQUES, VALENCIÀ i CASTELLÀ.

En MATEMÀTIQUES hem acabat el Tema 7 (La divisió) però farem l'examen juntament amb el Tema 8 (Pràctica de la divisió) ja que estan totalment relacionats. Quan acabem el Tema 8 ja us avisaré de la data de l'examen.

En VALENCIÀ i CASTELLÀ hem acabat el Tema 8, però he decidit no fer examen escrit, ja que els continguts els he avaluat amb activitats de classe i altres anotacions.

En SOCIALS i NATURALS farem l'examen del Tema 5 els següents dies:

-DIMECRES 2 de MARÇ: SOCIALS_Tema 5: La localitat i la població.

-DIJOUS 3 de MARÇ: NATURALS_Tema 5: Les plantes i els altres regnes.


Una salutació!


dilluns, 22 de febrer del 2016

PROJECTE DE LES PLANTES

Hem començat el Tema 5 de Ciències de la Naturalesa: Les plantes i altres regnes. 
Durant aquesta setmana hauran de portar a classe una planta per tal d'estudiar les seues característiques. La planta pot ser de qualsevol tipus i podeu agafar una de casa, no fa falta comprar-la. Pot ser amb flors, sense flors... No hi ha cap problema.
És important que anoteu en un cartell el nom del xiquet/a i el nom de la planta per a poder diferenciar-les. Es quedaran a classe fins que s'acabe el curs i anirem estudiant els seus canvis.
Una salutació!

dimecres, 17 de febrer del 2016

PRÀCTICA DE LA DIVISIÓ

Aquesta setmana hem començat a DIVIDIR. Demanem la vostra col·laboració per practicar la divisió a casa i ajudar més que mai els vostres fills/es a fer els deures de MATEMÀTIQUES. 
És molt important que dominen les taules de multiplicar. Heu de repassar cada dia, preguntar...4x5, 7x8... i ser pesats fins que les dominen. Si no dominen les taules no hi haurà res a fer. 
Poc a poc van entenent el concepte de la divisió però han de practicar molt a casa per dominar el mecanisme.

Una salutació!

divendres, 5 de febrer del 2016

JA TENIM EL VÍDEO DE CARNESTOLTES 2016

PRÒXIMS EXÀMENS

DIMARTS 9 de FEBRER:
MATEMÀTIQUES_TEMA 6: PRÀCTICA DE LA MULTIPLICACIÓ
Continguts mínims: Multiplicacions per diverses xifres, Potències:quadrats i cubs, Problemes de diverses operacions, Estimació de productes.

DIMECRES 10 de FEBRER:
VALENCIÀ_TEMA 7
Continguts mínims: El substantiu: comuns i propis, Ús de la R i RR

DIJOUS 11 de FEBRER:
CASTELLANO_TEMA 7
Contenidos mínimos: El sustantivo: comunes y propios, Palabras compuestas, Palabras terminadas en - y.

RECORDEU QUE PER AL DILLUNS 8 ÉS EL TREBALL DE LA FITXA DELS ANIMALS!

Bon cap de setmana!

dimecres, 3 de febrer del 2016

INFORMACIÓ CARNESTOLTES

Demà DIJOUS 4 de FEBRER a les 14:45, un poc abans d'entrar al cole per la vesprada,  estaré a la classe per si alguna mare (o pare, qui sap?) vol vindre a posar la disfressa del GAT AMB BOTES al seu fill/a. Podeu també pintar-los la cara amb bigots de gat, etc. Jo estaré per ajudar-vos.
També volia informar-vos que Dora, la mestra de música, m'ha demanat ajuda per a tocar la percussió en el passacarrer, així que no podré estar amb la classe de 3r A. Un altre mestre/a estarà amb els vostres fills/es durant el passacarrer.

Us deixe algunes idees per al maquillatge. Podeu triar segons les ganes i el temps!: 

NIVELL PRINCIPIANT:

http://s3-us-west-1.amazonaws.com/blogs-prod-media/ush/uploads/2015/10/09173245/maquillaje-de-gato-paso-a-paso.jpg


NIVELL ALT: 

https://farm3.staticflickr.com/2454/3738860282_e75e5425de.jpg

Fins demà!

dimarts, 2 de febrer del 2016

EXÀMENS D'AQUESTA SETMANA

Us recorde que aquesta setmana tenim dos exàmens:

DIMECRES 3 de FEBRER:
SOCIALS_TEMA 4
Continguts mínims: Les formes de relleu, Els paisatges naturals i transformats, Les persones i els paisatges, La conservació dels paisatges.

DIJOUS 4 de FEBRER:
NATURALS_TEMA 4
Continguts mínims: Els 5 regnes dels èssers vius, Animals vertebrats i invertebrats, Les funcions vitals dels animals, La ramaderia, Els beneficis dels animals

Les fitxes de repàs del tema corresponent les tenen els vostres fills/es a la carpeta. A estudiar!

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/5c/71/24/5c71248b8a38abd3210f2a656f0a0bbe.jpg

dijous, 28 de gener del 2016

APORTACIÓ DE LA CLASSE DE 3rA PER A "SAVE THE CHILDREN"

Després de l'últim reconte, la nostra classe ha aportat a SAVE THE CHILDREN un total de 135 euros amb 30 cèntims. Senzillament espectacular. Moltes gràcies! 



dimarts, 19 de gener del 2016

PRÒXIMS EXÀMENS

Aquesta setmana realitzarem dos exàmens més:

DIMECRES 20 de GENER:
VALENCIÀ_TEMA 6
Continguts mínims: Tipus de síl·labes, L'accent gràfic, El so J.

DIVENDRES 22 de GENER:
CASTELLANO_TEMA 6
Contenidos mínimos: Clases de sílabas, La tilde, El sonido J.

divendres, 15 de gener del 2016

EXAMEN DE MATEMÀTIQUES_TEMA 5

L'alumnat de 3rA s'ha agafat molt bé a la multiplicació. El proper DIMARTS 19 de GENER farem l'EXAMEN de MATEMÀTIQUES_TEMA 5. Els continguts mínims seran:

1. Factors de la multiplicació.
2. Taules de multiplicar.
3. Multiplicar sense portar.
4. Multiplicar portant-ne.
5. El doble i el triple.
6. Problemes.

A estudiar!!

divendres, 8 de gener del 2016

LLIBRES PER AL SEGON TRIMESTRE

Com hi ha alguna família encara despistada, us recorde que l'alumnat de 3r ha de portar a classe ELS LLIBRES CORRESPONENTS AL SEGON TRIMESTRE, en totes les assignatures menys en MATEMÀTIQUES, que encara anem pel tema 5 de la Multiplicació, corresponent al primer trimestre. 
Una salutació i feliç any nou.