Páginas

diumenge, 18 d’octubre del 2020

CONFINAMENT DE LA CLASSE DE 4t A

Estimades famílies,

Com  ja vos haurà informat la directora del centre de manera telefònica,  s’ha confirmat a la nostra classe un cas positiu de COVID-19. Rebreu una carta explicativa en breu, però vos faig un resum a continuació:

La gestió de casos Covid19 es realitza a partir d’un protocol d'actuació conjunta entre els centres educatius i el Centre de Salut Pública d’Alzira. 

Per tant, per a la vostra tranquil·litat, dir-vos que des de l'escola s'ha procedit a actuar segons marca el protocol:

1. En primer lloc, a partir de demà DILLUNS 19 D'OCTUBRE, l'alumat i el tutor de 4tA haurà de quedar-se a casa en aïllament preventiu fins que determinen les autoritats sanitàries. Sols estarà en aïllament preventiu el vostre fill/a (que és el que ha estat en contacte amb el cas confirmat) la resta de membres de la família que comparteixen domicili poden seguir amb les seues tasques habituals. En la resta dels grups del vostres fills i filles, tot seguirà endavant amb la màxima normalitat possible. 

2. Estarem en contacte a través de WEB FAMÍLIA i del meu e-mail personal arditsalvador@gmail.com per a gestionar les tutories i qualsevol dubte que puga sorgir en el dia a dia.

3. A través del BLOG DE LA CLASSE informarem de les tasques diàries a realitzar, seguint la programació amb normalitat: Penjarem explicacions dels distints continguts, activitats i enllaços web que us ajudaran a continuar amb el procés d'aprenentatge des de casa. Tots els dies a les 9:00 del matí es penjaran al blog les tasques de cada dia, amb instruccions clares i precises. Si algun alumne/a ha de realitzar activitats de suport, de Pedagogia Terapèutica o Logopèdia li seran enviades de manera personal a través de WEBFAMILIA.

4. Segons ens ha informat el Centre de Salut, es posaran en contacte amb vosaltres de manera telefònica. Poden passar 7-8 dies fins la realització de la prova PCR, així que el més important es complir amb l’aïllament preventiu. Així també poden passar unes dies fins la comunicació del resultat de la PCR en cas que fora negatiu. Si el resultat de la PCR fora positiva, un/a professional sanitari es posarà en contacte durant les 24 hores posteriors a la prova. 

5. En cas de presentar símptomes compatibles, s’ha de romandre en el domicili i contactar telefònicament o a través de la web amb els centre de salut de referència. 

6. Podeu consultar dubtes relacionats amb la Covid-19 i els centres educatius:

-Per telèfon al 900 300 555, hi ha una línia específica (la número 2) per a l’entorn educatiu.

-Al document “Preguntas y respuestas sobre la vuelta al cole”: https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/ciudadania/docs/20_09_11_Preguntas_y_respuestas_vuelta_al_cole.pdf

Des del nostre centre, estem a la vostra disposició. 

Una abraçada i molts ànims!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada