Páginas

divendres, 23 d’octubre del 2020

TASQUES DIVENDRES 23 D'OCTUBRE

 MATEMÀTIQUES: Pàgina 28: Activitats 1 i 2: Completar enunciats. Has de llegir l'explicació del quadre blau i tractar de completar els enunciats dels problemes 1 i 2. Una vegada hages completat els enunciats, fes els problemes a la llibreta. 

CASTELLÀ: Pàgina 25: Las palabras polisémicas. És un concepte que hem treballat a classe moltes vegades. Llig l'explicació del quadre de la pàgina 25 i fes les activitats 1,2 i 3 de la pàgina 25 a la llibreta. 

VALENCIÀ: Pàgina 37: Activitats 1,2,3 i 4 a la llibreta. És sobre el vocabulari del CINE i les paraules ANTÒNIMES, que hem vist moltes vegades a classe. 

ANGLÉS: Anem a fer una fitxa interactiva sobre el vocabulari de la ciutat. Has d'adivinar en quina tenda pots comprar els productes que hi ha en la columna de emmig. Si no saps alguna paraula, pots buscar-la en Google.

 https://es.liveworksheets.com/nk8323sh

C. NATURALS: Llig l'explicació de la pàgina 21 de llibre i després mira els següents vídeos sobre el sentit de l'oïda i fes les activitats de la pàgina 21 a la llibreta. Bon cap de setmana!

PARTES DEL OÍDO

EL VIAJE DEL SONIDO

 



 



 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada