Páginas

dilluns, 19 d’octubre del 2020

TASQUES DILLUNS 19 D'OCTUBRE

 MATEMÀTIQUES: Tema 2. Pàgina 24 del llibre del Primer Trimestre. Llegir l'explicació de l'estimació de sumes i restes. És exactament igual que en 3r de primària i ho hem fet moltes vegades a classe. Després feu a la llibreta l'activitat 1 de la pàgina 24. Heu d'estimar a la desena , a la centea i a la miler. 

CASTELLÀ: Tema 1. Pàgina 19. És un repàs del que hem treballat al Tema 1. Feu les activitats1,2,3 i 4 a la llibreta.

VALENCIÀ: Escriu un xicotet text explicant què vares fer ahir diumenge i com et vares enterar de la notícia del confinament de la nostra classe. On estaves? Qui t'ho va explicar? Què sentires? Com creus que van a ser aquestos dies a casa? Per què és important que fem cas a les Autoritats Sanitàries? Creus que has tingut "sort" de no anar al cole? Creus que és millor quedar-se a casa? Quins advantatges i inconvenients té aquest confinament? Expressa els teus sentiments recorda utilitzar CONNECTORS. La següent imatge t'ajudarà:




CIÈNCIES NATURALS: Anem a fer l'examen del Tema 1. Fes click en les següents imatges i contesta a la llibreta en boli blau o llapis. Tracta de no mirar el llibre per a contestar. Si alguna pregunta no la saps, passa a la següent. Quan finalitzes, torna enrere a les preguntes que no has sabut contestar. Ara és el moment de buscar les respostes correctes al Tema 1 del llibre. Copia el boli roig les respostes que no sabies, de manera que després es puga avaluar el grau d'assoliment dels continguts. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

RECORDA! Al finalitzar MATEMÀTIQUES, CASTELLÀ, VALENCIÀ i l'EXAMEN DE C.NATURALS fes fotos del teu treball i envia-les a arditsalvador@gmail.com

Aquesta és la teua tasca de hui. Recorda que és DILLUNS, no és cap de setmana, ni festiu. Deuries estar al cole aprenent i has de fer tot el possible per continuar aprenent des de casa. És el teu treball i les hores que has de dedicar al teu treball són les mateixes. És com si estagueres a classe, així que queda totalment prohibit mirar la tele, jugar a la play o fer qualsevol altra cosa que no faries en classe. 

Quan acabes la tasca de hui tindràs la satisfacció del treball realitzat.

Una abraçada i molts ànims! Ja queda un dia menys per tornar a la normalitat.

Llorenç

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada