Páginas

dimecres, 21 d’octubre del 2020

TASQUES DIMECRES 21 D'OCTUBRE

 LENGUA CASTELLANA: Anem a començar el Tema 2 amb la lectura inicial. Has de llegir el conte de la pàgina 22-23 i triar 5 preguntes de la pàgina 24. Pots triar les que més t'agraden. 

VALENCIÀ: Anem a començar el Tema 3 amb la lectura inicial. Has de llegir el conte de la pàgina 34-35 i triar 5 preguntes de la pàgina 36. Pots triar les que més t'agraden. 

MATEMÀTIQUES: Anem a practicar la divisió. Fes click en el següent enllaç i inventa divisions igual que fem a classe. Inventa 5 divisions i fes-les a la llibreta. 

https://www.matematicasonline.es/flash/divisiones/division1.html

CIÈNCIES NATURALS: Llegeix la informació de la pàgina 20 del llibre sobre el sentit de la vista i fixa't també en els dibuixos. Després mira el següent vídeo sobre el sentit de la VISTA:


 Ara fes la següent FITXA INTERACTIVA: 

https://es.liveworksheets.com/ri246259sb

Ara mira el següent vídeos sobre LES CURIOSITATS DE L'ULL:


Per últim agafa la llibreta i tradueix al valencià les curistitats de l'ull que acabes d'escoltar al vídeo. Pots escriure cada curiositat d'un color, enlletres grans, xicotetes, destacant alguna paraula... Posa de títol CURIOSITATS DE L'ULL i recorda que has de numerar-les i escriure-les de la següent manera:

1. Els nostres ulls parpellegen entre 15 i 20 voltes per minut, això són 14.000 vegades al dia!

2. Els bebés...

No oblides fer fotos de tot el teu treball (VALENCIÀ; MATEMÀTIQUES...) i enviar-les a arditsalvador@gmail.com

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada