Páginas

divendres, 23 d’octubre del 2020

TASQUES DIVENDRES 23 D'OCTUBRE

 MATEMÀTIQUES: Pàgina 28: Activitats 1 i 2: Completar enunciats. Has de llegir l'explicació del quadre blau i tractar de completar els enunciats dels problemes 1 i 2. Una vegada hages completat els enunciats, fes els problemes a la llibreta. 

CASTELLÀ: Pàgina 25: Las palabras polisémicas. És un concepte que hem treballat a classe moltes vegades. Llig l'explicació del quadre de la pàgina 25 i fes les activitats 1,2 i 3 de la pàgina 25 a la llibreta. 

VALENCIÀ: Pàgina 37: Activitats 1,2,3 i 4 a la llibreta. És sobre el vocabulari del CINE i les paraules ANTÒNIMES, que hem vist moltes vegades a classe. 

ANGLÉS: Anem a fer una fitxa interactiva sobre el vocabulari de la ciutat. Has d'adivinar en quina tenda pots comprar els productes que hi ha en la columna de emmig. Si no saps alguna paraula, pots buscar-la en Google.

 https://es.liveworksheets.com/nk8323sh

C. NATURALS: Llig l'explicació de la pàgina 21 de llibre i després mira els següents vídeos sobre el sentit de l'oïda i fes les activitats de la pàgina 21 a la llibreta. Bon cap de setmana!

PARTES DEL OÍDO

EL VIAJE DEL SONIDO

 



 



 

 


dijous, 22 d’octubre del 2020

HUI NO HI HAURÀ DEURES

 Com que hui és un dia especial, que tenim que estar tots a les 11:00 a l'Ambulatori per a la prova PCR, no posarem deures. Aprofiteu per posar-se al dia i acabar les activitats que tingau pendents.

Salutacions

dimecres, 21 d’octubre del 2020

TASQUES DIMECRES 21 D'OCTUBRE

 LENGUA CASTELLANA: Anem a començar el Tema 2 amb la lectura inicial. Has de llegir el conte de la pàgina 22-23 i triar 5 preguntes de la pàgina 24. Pots triar les que més t'agraden. 

VALENCIÀ: Anem a començar el Tema 3 amb la lectura inicial. Has de llegir el conte de la pàgina 34-35 i triar 5 preguntes de la pàgina 36. Pots triar les que més t'agraden. 

MATEMÀTIQUES: Anem a practicar la divisió. Fes click en el següent enllaç i inventa divisions igual que fem a classe. Inventa 5 divisions i fes-les a la llibreta. 

https://www.matematicasonline.es/flash/divisiones/division1.html

CIÈNCIES NATURALS: Llegeix la informació de la pàgina 20 del llibre sobre el sentit de la vista i fixa't també en els dibuixos. Després mira el següent vídeo sobre el sentit de la VISTA:


 Ara fes la següent FITXA INTERACTIVA: 

https://es.liveworksheets.com/ri246259sb

Ara mira el següent vídeos sobre LES CURIOSITATS DE L'ULL:


Per últim agafa la llibreta i tradueix al valencià les curistitats de l'ull que acabes d'escoltar al vídeo. Pots escriure cada curiositat d'un color, enlletres grans, xicotetes, destacant alguna paraula... Posa de títol CURIOSITATS DE L'ULL i recorda que has de numerar-les i escriure-les de la següent manera:

1. Els nostres ulls parpellegen entre 15 i 20 voltes per minut, això són 14.000 vegades al dia!

2. Els bebés...

No oblides fer fotos de tot el teu treball (VALENCIÀ; MATEMÀTIQUES...) i enviar-les a arditsalvador@gmail.com

Salutacions!

dimarts, 20 d’octubre del 2020

TASQUES DIMARTS 20 D'OCTUBRE

 MATEMÀTIQUES: Pàgina 25, Activitat 3: Fer els problemes, recordant que si està la paraula APROXIMADAMENT a l'enunciat, hem de fer el problema aproximant les dades per a trobar la solució. RECORDA! Has de copiar el problema a la llibreta i posar DADES, OPERACIÓ i SOLUCIÓ

CASTELLANO:  Pàgina 19, Activitats 5, 6, 7, 8 i 9. És un repàs del Tema 1 que hem treballat  a classe. Per qualsevol dubte consulta les pàgines anteriors i busca els conceptes que no recordes. 

VALENCIÀ: Pàgina 31, Activitats 1, 2, 3 i 4. És un repàs del Tema 2 que hem treballat  a classe. Per qualsevol dubte consulta les pàgines anteriors i busca els conceptes que no recordes.

C.SOCIALS: Fesc click en els següents enllaços per a practicar el relleu d'Espanya. Una vegada dins del joc pots fer click en ESTUDIA per a practicar o en JUGA per a jugar. Pots jugar tantes vegades com vulgues, fins aconseguir la màxima puntuació.

 ESTUDIA i JUGA

https://mapasinteractivos.didactalia.net/ca/comunitat/mapasflashinteractivos/recurs/relieve-de-espaa/b08c36e5-ed54-46e1-995f-354b59d8dd08

FITXA INTERACTIVA: Fes click en aquesta fitxa interactiva. Al finalitzar, recorda posar el nom i fer click en TERMINADO. Hauràs d'emplenar un requadre com aquest, amb el nom complet, curs... Recorda: El e-mail o código clave del profesor és arditsalvador@gmail.com

FITXA INTERACTIVA:   https://es.liveworksheets.com/gf591634nk


ANGLÉS: Anem a practicar el vocabulari de la ciutat en la següent fitxa interactiva.

https://es.liveworksheets.com/bt739354bf

dilluns, 19 d’octubre del 2020

TASQUES DILLUNS 19 D'OCTUBRE

 MATEMÀTIQUES: Tema 2. Pàgina 24 del llibre del Primer Trimestre. Llegir l'explicació de l'estimació de sumes i restes. És exactament igual que en 3r de primària i ho hem fet moltes vegades a classe. Després feu a la llibreta l'activitat 1 de la pàgina 24. Heu d'estimar a la desena , a la centea i a la miler. 

CASTELLÀ: Tema 1. Pàgina 19. És un repàs del que hem treballat al Tema 1. Feu les activitats1,2,3 i 4 a la llibreta.

VALENCIÀ: Escriu un xicotet text explicant què vares fer ahir diumenge i com et vares enterar de la notícia del confinament de la nostra classe. On estaves? Qui t'ho va explicar? Què sentires? Com creus que van a ser aquestos dies a casa? Per què és important que fem cas a les Autoritats Sanitàries? Creus que has tingut "sort" de no anar al cole? Creus que és millor quedar-se a casa? Quins advantatges i inconvenients té aquest confinament? Expressa els teus sentiments recorda utilitzar CONNECTORS. La següent imatge t'ajudarà:




CIÈNCIES NATURALS: Anem a fer l'examen del Tema 1. Fes click en les següents imatges i contesta a la llibreta en boli blau o llapis. Tracta de no mirar el llibre per a contestar. Si alguna pregunta no la saps, passa a la següent. Quan finalitzes, torna enrere a les preguntes que no has sabut contestar. Ara és el moment de buscar les respostes correctes al Tema 1 del llibre. Copia el boli roig les respostes que no sabies, de manera que després es puga avaluar el grau d'assoliment dels continguts. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

RECORDA! Al finalitzar MATEMÀTIQUES, CASTELLÀ, VALENCIÀ i l'EXAMEN DE C.NATURALS fes fotos del teu treball i envia-les a arditsalvador@gmail.com

Aquesta és la teua tasca de hui. Recorda que és DILLUNS, no és cap de setmana, ni festiu. Deuries estar al cole aprenent i has de fer tot el possible per continuar aprenent des de casa. És el teu treball i les hores que has de dedicar al teu treball són les mateixes. És com si estagueres a classe, així que queda totalment prohibit mirar la tele, jugar a la play o fer qualsevol altra cosa que no faries en classe. 

Quan acabes la tasca de hui tindràs la satisfacció del treball realitzat.

Una abraçada i molts ànims! Ja queda un dia menys per tornar a la normalitat.

Llorenç

 

 

diumenge, 18 d’octubre del 2020

CONFINAMENT DE LA CLASSE DE 4t A

Estimades famílies,

Com  ja vos haurà informat la directora del centre de manera telefònica,  s’ha confirmat a la nostra classe un cas positiu de COVID-19. Rebreu una carta explicativa en breu, però vos faig un resum a continuació:

La gestió de casos Covid19 es realitza a partir d’un protocol d'actuació conjunta entre els centres educatius i el Centre de Salut Pública d’Alzira. 

Per tant, per a la vostra tranquil·litat, dir-vos que des de l'escola s'ha procedit a actuar segons marca el protocol:

1. En primer lloc, a partir de demà DILLUNS 19 D'OCTUBRE, l'alumat i el tutor de 4tA haurà de quedar-se a casa en aïllament preventiu fins que determinen les autoritats sanitàries. Sols estarà en aïllament preventiu el vostre fill/a (que és el que ha estat en contacte amb el cas confirmat) la resta de membres de la família que comparteixen domicili poden seguir amb les seues tasques habituals. En la resta dels grups del vostres fills i filles, tot seguirà endavant amb la màxima normalitat possible. 

2. Estarem en contacte a través de WEB FAMÍLIA i del meu e-mail personal arditsalvador@gmail.com per a gestionar les tutories i qualsevol dubte que puga sorgir en el dia a dia.

3. A través del BLOG DE LA CLASSE informarem de les tasques diàries a realitzar, seguint la programació amb normalitat: Penjarem explicacions dels distints continguts, activitats i enllaços web que us ajudaran a continuar amb el procés d'aprenentatge des de casa. Tots els dies a les 9:00 del matí es penjaran al blog les tasques de cada dia, amb instruccions clares i precises. Si algun alumne/a ha de realitzar activitats de suport, de Pedagogia Terapèutica o Logopèdia li seran enviades de manera personal a través de WEBFAMILIA.

4. Segons ens ha informat el Centre de Salut, es posaran en contacte amb vosaltres de manera telefònica. Poden passar 7-8 dies fins la realització de la prova PCR, així que el més important es complir amb l’aïllament preventiu. Així també poden passar unes dies fins la comunicació del resultat de la PCR en cas que fora negatiu. Si el resultat de la PCR fora positiva, un/a professional sanitari es posarà en contacte durant les 24 hores posteriors a la prova. 

5. En cas de presentar símptomes compatibles, s’ha de romandre en el domicili i contactar telefònicament o a través de la web amb els centre de salut de referència. 

6. Podeu consultar dubtes relacionats amb la Covid-19 i els centres educatius:

-Per telèfon al 900 300 555, hi ha una línia específica (la número 2) per a l’entorn educatiu.

-Al document “Preguntas y respuestas sobre la vuelta al cole”: https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/ciudadania/docs/20_09_11_Preguntas_y_respuestas_vuelta_al_cole.pdf

Des del nostre centre, estem a la vostra disposició. 

Una abraçada i molts ànims!


 

divendres, 16 d’octubre del 2020

dimecres, 14 d’octubre del 2020

COSSOS GEOMÈTRICS: PLASTILINA I PALLETES

 Per a la classe de plàstica de DIJOUS porteu plastilina i palletes per a fer cossos geomètrics. Gràcies!

 

dimecres, 30 de setembre del 2020

CONTROL DE MATEMÀTIQUES: CLASSIFICACIÓ DELS QUADRILÀTERS

El proper DILLUNS 5 d'OCTUBRE farem un control de la Classificació dels quadrilàters. Tenen la informació al llibre i una fitxa a la llibreta.


Classificació quadrilàters | 6è d'EP. Geometria i dibuix

dimarts, 29 de setembre del 2020

CONTROL D'ANGLÈS: COLORS

Dimecres 30 de setembre farem un control a classe dels colors en anglés. Vos deixe un enllaç per a practicar la pronunciació. Hem fet també un repàs a la llibreta.


https://learnenglishteens.britishcouncil.org/vocabulary/beginner-vocabulary/colours

divendres, 25 de setembre del 2020

NOTES DELS CONTROLS DE MATE

Com que alguna família ha preguntat el significat de les notes dels controls de mate (que estan expressats en forma de lletres jejej) us deixe l'explicació:

A+ seria un Sobresalient Alt (10). Han fet perfectament l'examen i no tenen cap error.

A seria  un Sobresalient (9). Han fet l'examen amb algun error sense importància. 

B+ seria  un Notable Alt (8). Tenen bastants errors sense importància. 


B seria  un Notable (7).Tenen errors sense importància i també algun error important.

C+ seria  un Bé (6). Hi ha bastants errors, però han assolit perfectament els continguts.

C seria  un Suficient (5). Han assolit els continguts però amb molts errors. 

A partir de la D estaria l'examen suspés, no han assolit els continguts importants, hi ha molts errors bàsics... fins aplegar a la lletra F que seria un Zero (0) total. 

És a dir, aquestos controls tenen per tant una nota global, general, tenint en compte tot l'examen. No és que cada pregunta valga dos punts, o un punt, o cada error reste 0,25 etc sinó que s'analitza l'assoliment dels continguts de manera global. 

Una abraçada a Bart Simpson, que va tardar un poquet en entendre-ho... jeje


Mis pensamientos 2.0: Como Bart Simpson

 

 

dijous, 24 de setembre del 2020

CONTROL DELS TRIANGLES

Demà DIVENDRES 25 DE SETEMBRE preguntaré la fitxa de la CLASSIFICACIÓ DELS TRIANGLES. Està tota la informació a la llibreta.

Ser mestra vol dir ajudar-los a créixer: UNITAT 5: Figures planes

dimecres, 23 de setembre del 2020

CONTROL DELS POLÍGONS

Demà DIJOUS 24 DE SETEMBRE preguntaré a classe les fitxes dels POLÍGONS I i POLÍGONS II. Està tota la informació a la llibreta de matemàtiques.

dimarts, 15 de setembre del 2020

EXAMEN ORAL i ESCRIT D'ANGLÈS

El proper DIVENDRES 18 de setembre preguntaré INTRODUCE YOURSELF (Presentar-se) i DAYS OF THE WEEK AND MONTHS OF THE YEAR  (dies de la setmana i els mesos de l'any) tant de manera escrita com oral. Tenen la informació a la llibreta.Hem practicat molt a classe les presentacions. Us deixe un enllaç per practicar la pronunciació dels mesos de l'any i els dies de la setmana:

https://www.english-learn-online.com/vocabulary/days-months-seasons/learn-days-months-and-seasons-in-english/



dimecres, 9 de setembre del 2020

CLUB DE LECTURA: BIBLIOTECA D'AULA

Hui he repartit un conte en valencià a cada xiquet/a. És per a llegir-lo i emplenar una xicoteta fitxa de lectura que hauran d'entregar. Tenen de temps fins el DIVENDRES 18 de setembre per llegir el conte, entregar la fitxa i tornar el llibre.  Si acaben abans pues millor! Jejej

El Club de Lectura de Loriguilla participará en un encuentro con Almudena  Grandes en la Feria del Libro de València - Ayuntamiento de Loriguilla


dimecres, 2 de setembre del 2020

REUNIÓ INICI DE CURS

Estimades famílies, el proper DIVENDRES 4 de SETEMBRE a les 12:00 al menjador del col·legi tindrà lloc la reunió d'inici de curs, amb el següent ordre del dia:

1. Presentació del professor-tutor.

2. Característiques del grup-classe.

3. Mesures preventives i protectores front al COVID-19: Pla de contingència.

4. Programació d'aula.

5. Criteris d'avaluació.

6. Comunicació escola-família

7. Protocol a seguir en cas de confinament.

8. Activitats extraescolars i complemetàries.

9. Declaració responsable.

10. Precs i preguntes

Per motius d'aforament, preguem que vinga tan sols un assistent per família. No es pot assistir amb xiquets. Els recordem que és obligatori l'ús de mascareta i mantindre la distància de seguretat.

Salutacions

dijous, 25 de juny del 2020

ENTREGA DE NOTES I LLIBRES DE TEXT

Recordeu que demà DIVENDRES  26  JUNY de 10 a 11h. repartirem els butlletins de notes en paper a les famílies que estiguen interessades. Les notes estan ja disponibles online en WEBFAMILIA de manera que no es necessari vindre al centre. 
Hi ha també moltes persones que no han tornat encara els llibres de text de 3r de primària i no han fet la sol·licitud del banc de llibres per al proper curs. Estarem disponibles de 12:00 a 13:00 al menjador. 
El full de material i llibres de text de 4t de primària, necessaris per al proper curs  2020-2021, també s'entregarà demà a les famílies interessades i es penjarà online al blog.
Salutacions

dilluns, 15 de juny del 2020

ENTREGA DE NOTES I ALTRES INFORMACIONS

Benvolgudes famílies, el curs escolar ja està a punt de finalitzar. Voldria agrair el vostre treball i la dedicació que heu tingut amb els vostres fills i filles per a la realització dels deures. A partir d'ara ja no hi haurà més tasques diàries.
El passat divendres 12 de juny varem tindre l'avaluació de 3rA i les notes estaran disponibles en el portal WEBFAMILIA a partir del 23 de juny. També seran enviades per e-mail a les persones que no estan registrades a webfamilia. 
L'entrega de notes també es podrà realitzar de manera presencial en l'escola. Vos deixe l'horari que hem establert:

ENTREGA DE NOTES A L'ESCOLA

DIMARTS 23 JUNY
de 10  a 11 hores: Infantil 3 anys A i B  i 4anys A
de 11 a 12h.  Infantil  4anys B  i Infantil 5 anys
de 12 a 13h.   6é A i B farà entrega de les notes i del certificat de promoció.
 
DIJOUS 25 JUNY
de 10 a 11h.  1r  A i B
de 11 a 12h.  2n A i B
 
DIVENDRES  26  JUNY
de 10 a 11h.   3r A i B
de 11 a 12h.   4t B
de 17 a 18h.   4tA
 
DILLUNS 29 JUNY
de 10 a 11h   5é.A i B
de 11 a 12h.  5é. C

Les notes es donaran al pati on s’habilitarà un espai, complint amb les mesures de seguretat. 
Es obligatori l’ús de mascareta. L’entrada es farà per la porta principal carrer José Maria Llopico i l’eixida pel carrer Lepanto.
 
INFORMACIONS DEL PRÒXIM CURS 2020-2021

El pròxim curs està ple de incerteses i estem esperant normativa i instruccions definitives de la Conselleria d'Educació, que haurà de posar-se d'acord amb el Ministeri d'Educació per tal d'aprovar les diferents propostes. 
Per ara tan sols sabem de manera certa que tots els alumnes de 3rA han passat de curs, no hi ha hagut cap repetició.
El llistat dels llibres de text de 4t de primària es publicarà en WEBFAMILIA, s'enviarà per e-mail a les famílies que no estan registrades al portal i es donarà en paper a les persones interesades que vinguen a l'escola a recollir les notes el mateix dia assenyalat per a l'entrega de butlletins. 
També coneixem la proposta de calendari escolar per al proper curs, que començaria el 7 de setembre i finalitzaria el 23 de juny de 2021. 
Durant les pròximes setmanes Educació detallarà més qüestions, com el pla específic de recuperació i adaptació del currículum i de les activitats educatives. Tampoc coneixem les mesures sanitàries concretes que haurem de seguir en setembre, la ràtio definitiva o l'organització dels espais. Són tot propostes que hauran de ser regulades en un decret.  Seguirem informant-vos a mesura que rebem instruccions.

Moltes gràcies i salutacions.

dijous, 11 de juny del 2020

TASQUES DIJOUS 11 DE JUNY

VALENCIÀ: Expressió escrita pàgina 200: Elaborar un anunci. Al finalitzar fes una foto del teu treball i envia-la a arditsalvador@gmail.com

dilluns, 8 de juny del 2020

TASQUES DILLUNS 8 DE JUNY

MATEMÀTIQUES: Problemes pàgina 185: Problema 8 i 9
Al finalitzar, fes una fotografia i envia-la a arditsalvador@gmail.com

divendres, 5 de juny del 2020

dimecres, 3 de juny del 2020

TASQUES DIMECRES 3 DE JUNY

VALENCIÀ: Pàgina 188: Descriure un objecte.
Activitats 1,2,3 Al finalitzar, fes una foto del teu treball i envía-la a arditsalvador@gmail.com

dilluns, 1 de juny del 2020

TASQUES DILLUNS 1 DE JUNY

MATEMÀTIQUES: Resolució de problemes pàgina 169: 6,7,8
CASTELLANO: Hacer un cartel página 186
Sigue las instrucciones de las actividades y al terminar haz una foto de tu trabajo final y envíala a: arditsalvador@gmail.com

dijous, 28 de maig del 2020

dimecres, 27 de maig del 2020

dimarts, 26 de maig del 2020

TASQUES DIMARTS 26 DE MAIG

MATEMÀTIQUES: Problemes pàgina 164: Activitats 1,2,3 i tría un problema de la Pàgina 165  INVENTA TÚ ELS PROBLEMES. Has de triar una operació i escriure tu el text del problema.
Quan tingues el problema fes una foto i envía-la a arditsalvador@gmail.com

dimarts, 19 de maig del 2020

TASQUES DIMARTS 19 DE MAIG

MATEMÀTIQUES: Problemes pàgina 153: 7,8,9

VALENCIÀ: Competència lectora pàgina 166-167 i Comprensió lectora pàgina 168

dilluns, 18 de maig del 2020

divendres, 15 de maig del 2020

TASQUES DIVENDRES 15 MAIG

VALENCIÀ: Contar una experiència personal pàgina 162
Al finalitzar envia una foto del teu treball a arditsalvador@gmail.com
Si pots utilitzar l'ordinador per a escriure el document, envia l'arxiu en word o pdf.
Si ho escrius a la llibreta no hi ha cap problema. Fes una foto a la pàgina corresponent.

Bon cap de setmana

dijous, 14 de maig del 2020

TASQUES DIJOUS 14 DE MAIG

MATEMÀTIQUES: Inventa tú els problemes pàgina 149: 1,2,3 i 4
Al finalitzar, fes fotos dels problemes i envia-ho a arditsalvador@gmail.com

dimecres, 13 de maig del 2020

TASQUES DIMECRES 13 DE MAIG

MATEMÀTIQUES: Solució de problemes pàgina 148: Activitats 1 i 2

CASTELLANO: Demuestra tu talento página 173: Actividad 11

dimarts, 12 de maig del 2020

TASQUES DIMARTS 12 DE MAIG

MATEMÀTIQUES: Problemes pàgina 139: 7, 10 i 12
VALENCIÀ: Taller de teatre pàgina 160-161: 1,2,3

dilluns, 11 de maig del 2020

DEURES PER ALS PARES

Seguint les instruccions de Conselleria d'Educació, el CEIP Garcia Lorca ha elaborat un formulari per a recollir informació sobre la manera en que estem treballant i les dificultats que estan trobant les famílies en la seua relació amb l'escola: els deures, l'ús de les noves tecnologies...

Heu de fer click en el següent enllaç i emplenar el formulari, és molt curt i senzill.

https://forms.gle/wYKNQRTiTcMuirkB8

 Hui no hi haurà deures per als xiquets. Així podran posar-se al dia en algunes de les tasques que porten endarrerides o estan per entregar.

Una abraçada

divendres, 8 de maig del 2020

TASQUES DIVENDRES 8 DE MAIG

MATEMÀTIQUES: Repàs acumulatiu pàgina 139: Activitats 4,5,6
CASTELLANO: Escribir un cuento de animales página 172. Sigue las instrucciones de las cinco actividades. Cuando hayas acabado el cuento y el dibujo, haz una foto y envíamela a arditsalvador@gmail.com

dijous, 7 de maig del 2020

TASQUES DIJOUS 7 DE MAIG 2020

MATEMÀTIQUES: Repàs acumulatiu pàgina 139: 1,2,3
VALENCIÀ: Posa't a prova pàgina 155: Sols fer apartats a) b) c)

dimecres, 6 de maig del 2020

TASQUES DIMECRES 6 DE MAIG

MATEMÀTIQUES: Pàgina 135: Inventa tú les problemes: Activitats 1,2,3
CASTELLANO: Página  164-165: Competencia lectora y Página 166: Hacer la comprensión lectora

dimarts, 5 de maig del 2020

TASQUES DIMARTS 5 DE MAIG

MATEMÀTIQUES: Problemes pàgina 121: 11,12,13

VALENCIÀ: Competència lectora pàgines 152-153 llegir i fer les activitats de la pàgina 154
  

dilluns, 4 de maig del 2020

TASQUES DILLUNS 4 DE MAIG

MATEMÀTIQUES: Problemes pàgina 121: 8,9,10

CASTELLANO: Repaso acumulativo página 161: 8,9,10, 11

dijous, 30 d’abril del 2020

dimecres, 29 d’abril del 2020

TASQUES DIMECRES 29 D'ABRIL

MATEMÀTIQUES: Repàs acumulatiu pàgina 121: Activitats 1,2,3

VALENCIÀ: Expressar prferències pàgina 148: Activitats 1,2,3

dimarts, 28 d’abril del 2020

TASQUES DIMARTS 28 D'ABRIL

MATEMÀTIQUES: Resolució de problemes
Pàgina 119: Activitat 9

CASTELLANO: Preparar una entrevista
Página 160: Actividades 1,2,3

Después pasa la entrevista a limpio, haz una foto y envíala a arditsalvador@gmail.com

dilluns, 27 d’abril del 2020

TASQUES DILLUNS 27 D'ABRIL

VALENCIÀ: Expressió escrita
Com va ser el dia d'ahir? Escriu un text llarg, en el que contes la experiència del passeig que vares fer ahir, seguint la següent estructura: On vares anar?  Qui et va acompanyar? A què vares jugar? Què sentires al poder eixir a passejar després de tant de temps? etc.
Recorda utilitzar frases curtes i revisa els signes de puntuació i les faltes d'ortografia. Després passa-ho a net, fes un dibuix i fes una foto al text i al dibuix.
Envia les fotos a arditsalvador@gmail.com

divendres, 24 d’abril del 2020

TASQUES DIVENDRES 24 D'ABRIL

MATEMÀTIQUES: Quadern iniciació a la divisió pàgines 32-33

CASTELLANO: Amplío mi competencia lectora pàgines 158-159

dijous, 23 d’abril del 2020

TASQUES DIJOUS 23 D’ABRIL

MATEMÀTIQUES: Quadern iniciació a la divisió pàgines 30-31

CASTELLANO: Lectura pàgina 150-151 i fer activitats pàgina 152

dimecres, 22 d’abril del 2020

TASQUES DIMECRES 22 D'ABRIL

MATEMÀTIQUES: Quadern iniciació a la divisió pàgines 28-29

VALENCIÀ: Pàgina 143: Posa't a prova

dimarts, 21 d’abril del 2020

TASQUES DIMARTS 21 D'ABRIL

Benvolgudes famílies, després d'aquestos dies de pasqua, continuem amb el nostre treball de la millor manera possible.  Esperem que aquestos dies hagen sigut profitosos i que prompte pugam retornar a la nostra activitat diària.
Seguint les últimes instruccions del Ministeri i la Conselleria d'Educació, les tasques d'aquest tercer trimestre, en resum:
1. Hauran de reforçar i consolidar els aprenentatges realitzats en els dos primers trimestres del curs, és a dir, no anem a avançar continguts nous. La nostra activitat diària estarà basada en reforçar la COMPETÈNCIA MATEMÀTICA I LA COMPETENCIA LINGUÍSTICA, operacions bàsiques, lectura i escriptura de textos.

2. Hauran de  fomentar la coordinació de les tutories amb les famílies per a facilitar a l'alumnat la realització del seu treball. Sabeu que estic disponible a través del e mail: arditsalvador@gmail.com

3. Hauran de facilitar solucions per a l'alumnat que no té accés a les TIC (noves tecnologies) en les millor condicions.  Seguirem treballant senzillament les lectures i operacions bàsiques dels llibres del tercer trimestre, als quals tots tenim accés, però sense avançar en els continguts de gramàtica, ortografia, etc. Tampoc anem a centrar-nos ni a exigir moltes tasques que tinguen que dependre de les noves tecnologies en excés, sense agobiar-se.


És per això que les properes setmanes, mentre no hi haja noves instruccions del Ministeri i la Conselleria d'Educació, les tasques de la nostra classe seran sempre molt senzilles i curtes, tractant d'adaptar-nos a les situcions difícils que tenen moltes famílies. No anem a complicar encara més el vostre dia a dia. Si alguna família necessita més activitats per entretindre els seus fills, pot posar-se en contacte amb mi per indicar-li tasques de caràcter voluntari.

Per qualsevol dubte, estic disponible a través del e mail: arditsalvador@gmail.com

Vos deixe el treball de hui:

TASQUES DIMARTS 21 D'ABRIL

MATEMÀTIQUES: Quadern iniciació a la divisió pàgines 26-27

VALENCIÀ: Lectura pàgines 140-141 del llibre del tercer trimestre: Què vols ser de major? i fer les activitats de la pàgina 142


Una abraçada i molts ànims! Seguim en contacte.

dimecres, 8 d’abril del 2020

TASQUES DIMECRES 8 D'ABRIL

VALENCIÀ: Pàgina 137, activitat 8
MATEMÀTIQUES: Quadern iniciació ala divisió pàgines 26 i 27 

Seguint les instruccions del Ministeri i la Conselleria d'Educació, aquestos dies de pascua no hi haurà deures ni ningun treball escolar. És temps de fer altres coses i esperar que prompte puga acabar el confinament. Estarem atents a les informacions que ens apleguen des de direcció per vore com treballarem després de pascua. 
Una abraçada i molts ànims a tots.

dimarts, 7 d’abril del 2020

TASQUES DIMARTS 7 D'ABRIL

VALENCIÀ: Pàgina 137: Activitats finals:1,2,3,4,5,6 i 7
MATEMÀTIQUES: Quadern iniciació a ala divisió pàgines 24 i 25

dilluns, 6 d’abril del 2020

divendres, 3 d’abril del 2020

TASQUES DIVENDRES 3 D’ABRIL

MATEMÀTIQUES:Quadern iniciació a la divisió pàgines 21-22-23
CASTELLANO: Pàgina 144 Crear un poema

dijous, 2 d’abril del 2020

TASQUES DIJOUS 2 D'ABRIL

CIÈNCIES SOCIALS: 
- Comprova el que saps: Pàgina 84
- Ets capaç de...?: Pàgina 85
-Pensa com un geògraf: Pàgina 85

dimecres, 1 d’abril del 2020

NOTES 2ª AVALUACIÓ

Les notes de la 2ª avalucació ja estan disponibles en WEB FAMÍLIA. Si no les podeu visualitzar o no esteu registrats en Web Família podeu enviar-me un correu electrònic a: arditsalvador@gmail.com i vos les passaré per e-mail.

Una abraçada i molts ànims

TASQUES DIMECRES 1 D’ABRIL


MATEMÀTIQUES: Quadern iniciació a la divisió pàgines 18-19-20

C.NATURALS: Pàgina 89: COMPROVA EL QUE SAPS

dimarts, 31 de març del 2020

TASQUES DIMARTS 31 MARÇ

MATEMÀTIQUES: Quadern iniciació a la divisió pàgines 15-16-17

VALENCIÀ: Llegir pàgina 134 i fer exercicis pàgina 135

dilluns, 30 de març del 2020

TASQUES DILLUNS 30 MARÇ

MATEMÀTIQUES: Quadern iniciació a la divisió pàgines 12-13-14
CASTELLANO: Hacer el repaso trimestral páginas 146-147

divendres, 27 de març del 2020

VÍDEO: PROJECTE DE LES PLANTES

TASQUES DIVENDRES 27 MARÇ

PLÀSTICA: Acabar de llegir els "Contes d'Andersen" i fer un treball sobre l'autor. Agafa una cartolina que tingues per casa o un full de color i fes un treball sobre Hans Christian Andersen. Quan va nàixer? De quin pais era? Quants contes va escriure? Per què escrivia contes?Com va ser la seua vida? Va estar casat? Tenia fills? Alguna curiositat? Quan va morir? Hi ha algun monument conmemoratiu sobre ell?
Busca informació, escriu la informació més important en la cartolina i fes un dibuix de l'autor. Pots pegar coses, fer un collage... utilitza la teua imaginació!
Després fes una foto i envia-la a arditsalvador@gmail.com

Per qualsevol dubte estic a la vostra disposició a través de l'e-mail
Una abraçada, paciència i molts ànims!!
😘😘😘

dijous, 26 de març del 2020

TASQUES DIJOUS 26 MARÇ

VALENCIÀ: Llegir el conte “El rossinyol” dels Contes d’Andersen. Ara compara els 2 emperadors dels contes d’Andersen. Quines característiques diferencien a l’emperador de “El vestit nou de l’emperador” i el de “El rossinyol”? Pots fer una descripció de cada un i comparar-los.

MATEMÀTIQUES: Quadern d’ iniciació a la divisió pàgines 9, 10,11.

CASTELLANO: Actividades finales pàgina 145: De la 1 a la 7


dimecres, 25 de març del 2020

TASQUES DIMECRES 25 MARÇ

CASTELLÀ: Pàgina144: Crear un poema. Activitats 1,2,3
VALENCIÀ: Llegir el conte “El soldadet de plom” dels Contes d’Andersen i després visualitzar aquest video:
https://www.youtube.com/watch?v=gFanayBhyeA
MATEMÀTIQUES: Quadern d’iniciació a la divisió pàgines 5,6,7 i 8

dimarts, 24 de març del 2020

TASQUES DIMARTS 24 MARÇ

VALENCIÀ: Llegir els dos primers contes de "Els contes d'Andersen" i respondre a aquetes preguntes en la llibreta: 1.Quina creus que és la moralitat (moraleja en castellano) del conte? 2. Com canviaries el final?

MATEMÀTIQUES: Fer les quatre primeres pàgines del quadern "Iniciació a la divisió"

PLÀSTICA: Fes un dibuix de les persones que estan amb tu en casa durant aquest confinament Pinta el dibuix amb la tècnica que més t'agrade. Fes una foto al dibuix i envía-la a arditsalvador@gmail.com

dilluns, 23 de març del 2020

ESCOLA A CASA: DEURES PER A AQUESTA SETMANA DE CONFINAMENT

Degut a l’estat d’alarma en el que ens trobem, tots els dies aniré enviant tasques per completar a casa. Hi haurà lectures, operacions matemàtiques, activitats del llibre, vídeos, jocs... Estigau atents al blog i estarem en contacte per aprendre cada dia alguna cosa nova. Una abraçada i molts ànims en aquestos moments tan complicats.

DILLUNS 23 MARÇ

VALENCIÀ: Llegir la lectura del Tema 10 (pàgina 126-127) i triar 4 activitats de la pàgina 128 per afer-les a la llibrera.
MATEMÀTIQUES: Pàgina 121: Activitats 1,2,3,4,5,6,7
CASTELLÀ: Pàgines 142-143: Activitats 1,2,3,4,5
CIÈNCIES NATURALS I SOCIALS: Mira el següent vídeo i conta-li de que va a un adult, explicant les idees principals. Després fes un dibuix.

https://www.youtube.com/channel/UCGkVdu_EVrqqxQ7OnLFK8RQ



dimarts, 10 de març del 2020

VÍDEO DIA DE LA DONA

EXCURSIÓ A LA MURTA

El proper DIMECRES 1 D'ABRIL farem una excursió a la Murta de 9:00 a 14:00h. Hauran de portar roba esportiva i una motxilla amb esmorzar i aigua. El preu de la excursió són 15 euros i es podran entregar els diners, amb l'autorització signada, fins el 13 de març en el hall de direcció del col·legi.
Moltes gràcies.
Resultado de imagen de la murta

dilluns, 9 de març del 2020

ROBA MORADA: DIA DE LA DONA

El DIMARTS 10 MARÇ celebrarem el dia  de la dona al nostre col·legi. Es proposa a l'alumnat que porte alguna pèça de roba de color morat. Gràcies!

Resultado de imagen de ropa morada

divendres, 28 de febrer del 2020

PRÒXIMS EXÀMENS

DIMECRES 4 MARÇ: C.SOCIALS TEMA 5
Estudiar les diferències entre la vida al poble i a la ciutat (Fitxa de classe) i la població


dijous, 27 de febrer del 2020

PROJECTE DE LES PLANTES

Hem començat el Tema 5 de Ciències de la Naturalesa: Les plantes i altres regnes.
A partir del dilluns 2 de març hauran de portar a classe 2 coses:
- 1 planta per tal d'estudiar les seues característiques. La planta pot ser de qualsevol tipus i ha de vindre en una maceta de plàstic. Pot ser amb flors, sense flors... No hi ha cap problema. 
És important que anoteu en un cartell el nom del xiquet/a i el nom de la planta per a poder diferenciar-les. Es quedaran a classe fins que s'acabe el curs i anirem estudiant els seus canvis.
- 1 pot de plàstic de tamany mitjà, per a fer les nostres plantacions. Gràcies!
Resultado de imagen de plantas

Resultado de imagen de tarro de plastico

divendres, 14 de febrer del 2020

PRIMER CINTURÓ DE CARNESTOLTES

Ja han portat el primer cinturó de la disfressa de carnestoltes. Aquest cap de setmana ja teniu una activitat per a fer en família. Recordeu portar-lo a classe abans del proper divendres 21 de febrer. Gràcies

dimecres, 12 de febrer del 2020

DISFRESSA DE CARNESTOLTES

Ens agradaria que tots els xiquets de la classe puguereu participar en la cercavila de carnestoltes. En el cas de que alguna persona no puga aconseguir capa o antifaç de color groc, que parle amb mi. Tenim material disponible a la classe per confeccionar la disfressa, amb mantells de tela i goma eva. 
Salutacions.

dijous, 6 de febrer del 2020

PRÒXIMS EXÀMENS

DILLUNS 10 FEBRER: DICTAT VALENCIÀ
Estudiar el dictat de la pàgina 95 "Passejada de diumenge"

DIMARTS 11 FEBRER: DICTAT CASTELLÀ
Estudiar el dictat de la pàgina 103 "Desde lo alto"

DIMECRES 12 FEBRER: MULTIPLICACIONS DUES XIFRES
Farem una fitxa de multiplicacions per dues xifres i posarem nota.

dimarts, 4 de febrer del 2020

CARNESTOLTES 2020

El DIVENDRES 21 DE FEBRER celebrarem carnestoltes. Aquest curs la disfressa  està relacionada amb el MEDI AMBIENT i ens disfressarem de SÚPER HEROIS que reciclen plàstic. Hem de vindre amb roba negra i portar el següent:

ROBA NEGRA + UNA CAPA GROGA

Resultado de imagen de capa amarilla"Capa Amarilla 90 cm


UN ANTIFAÇ GROC

Resultado de imagen de ANTIFAZ AMARILLO"
UN CINTURÓ FET AMB BOTELLES DE PLÀSTIC  MENUDES

Resultado de imagen de BOTELLAS PLASTICO"


TUTÚ GROC PER A LES XIQUES

Resultado de imagen de TUTU AMARILLO"


dijous, 23 de gener del 2020

VISITA VETERINARIA

L'activitat dels esquelets animals es trasllada a DIVENDRES 24 DE GENER. És una activitat que durarà fins el pati. Després del pati farem classe normal i l'examen de C.Socials Tema 4.

Salutacions

dilluns, 20 de gener del 2020

VISITA D'UNA VETERIANARIA

El proper DIMECRES 22 DE GENER vindrà a classe la veterinària Marta González, de la Universitat Catòlica de València, a realitzar una activitat pràctica amb l'alumnat de 3rA. No porteu els llibres de text. 
Gràcies

Resultado de imagen de ucv

divendres, 17 de gener del 2020

PRÒXIMS EXÀMENS

DIVENDRES 24 GENER: EXAMEN C. SOCIALS TEMA 4
Les formes del relleu_Paisatges naturals i transformats_Les persones i els paisatges_La conservació dels paisatges

DIMECRES 29 GENER: EXAMEN C.NATURALS TEMA 4
Els 5 regnes dels èssers vius_Animals vertebrats i invertebrats_Les funcions vitals dels animals_La ramaderia_Els beneficis dels animals


dilluns, 13 de gener del 2020

divendres, 10 de gener del 2020

LECTURA DE "EL PRINCIPITO"

Anem a realitzar a classe una lectura d'alguns capítols del conte de "El principito". Necessite alguns pares o mares voluntaris per a vindre a classe a llegir. L'horari és flexible i ens podem adaptar a les vostres necessitats. Podeu posar-se en contacte amb mi. Gràcies

Resultado de imagen de el principito